reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Hejka!
U nas też pogoda skiepszczona. Chmury i na deszcz się zanosi. Najważniejsze, żeby już śnieg nie padał ;-)

Pandora - :szok::szok::szok: Coś Ty??? Z huśtawki? To się cieszę, że nie mam takiego ustrojstwa w domu.

My - nie ma się co stresować. Ruchy każda z nas czuje inaczej i lakarze prawdę mówią - czasem po raz pierwszy udaje się je wyczuć w 16 tygodniu, a czasem dopiero po 22. No i na początku są na tyle lekkie i delikatne, że jeśli maluch ma czas aktywności w nocy, to nawet nie zauważysz, bo będziesz spać.
A infekcjami się nie zamartwiaj, tylko idź do lekarza.

Ewcik &&&&

To jeszcze się Wam pochwalę moim ostatnim "dziełem":
BaBy w kuchni: Sushi dla Ciężarówek

Ostatnia edycja:
reklama
cwietka ty już ze śniegiem nie wyskakuj bo tego bym nie zniosła :-)

Loleczka mnie też niedługo czeka rozmowa okresowa w firmie ale chyba wolałabym się zmyć do tego czasu żeby niepotrzebnie nie narażać dzidzi na sters :crazy: Daj znać jak poszła Twoja!

Pandora, rany, jak to trzeba na wszystko uważać... współczuję... ja nawet nie próbuje sobie wyobrazić jak by to miało byc jakby mojemyu synkowi sie takie cus przytrafiło...tożona sobie nie dałby sobie nawet w oko zajrzeć...a co dopiero cos wyjąć!:baffled: Takze brawa dla synka!

Cwietka, sliczne to danie! ...a ja nigdy suchi w żadnym wydaniu nie jadłam:szok::-D

...kierownik przyjechal, zaraz mam tę rozmowę...troche trzęse portkami...:zawstydzona/y:

Ewcik, oczywiście && za wizytę!

Hej dziewczyny,
u mnie pogoda piekna, az szkoda w pracy siedziec
Mam pytanie, jak mam rozpoznac ze bol brzucha jest grozny lub nie?
Dzisiaj mialam jakies klucia w dole brzucha, tak jak na poczatku gdy mialam torbiele na jajniku, ale teraz torbieli nie ma a dzisiaj mocno mnie klulo w pracy i przy tym bolu mam takze wydzieline jakas. Czy to mozliwe ze to jakies delikatne skurcze?
Troche wczoraj sie pozginalam bo mylam auto, moze to od tego.

Ewelinka - niebezpiecznie jest, kiedy brzuch się często "spina", czyli robi się twardy jak kamień. Jeśli "spina" się kilka razy na dzień, to nie ma się co martwić, ale jeśli częściej, to dobrze się wybrać do lekarza.
A jak sobie kujnie raz czy drugi, to raczej normalne. Możliwe też, że dziecko Ci gdzieś kończynę wsadziło i stąd to kłucie.

Pandora masakra, ze od hustawki takie rzeczy.. A wszystkir niby takie bezpieczne!!

Loleczka bez stresaaaa, bedzie dobrze, pogadasz,pogadasz i wyjdziesz ;)

Ewelinka z tymi bolami to roznie bywa, nie da sie okreslic ktore szkodliwe, ktore nie.. Ja mam ciagle jakies klucia, bole, skurcze itp

A ja mam dzisiaj wizyte ok 15stej, wiec tez prosze o kciuki bo ide kuknac na szyjke czy sie nie skraca od tych skurczy, a panicznie sie tego boje ;/ w ogole mam ciezki dzien dzisiaj, az sie rano mezowi rano poryczalam.. Chcialabym juz byc choc w 36 tc.. Brzuch mam non stop twardy, dzisiaj juz mnie 4 razy do wc przegonilo i boli podbrzusze, zajebista taka ciaza ;/

cześc Mamusie :) Witam się i jak w słoneczny dzionek - nareszcie na Okęciu wyszło słoneczko!

Wczoraj byliśmy ze znajomymi na kolacji , 2 kobietki w stanie błogosławionym ;)
Polecam knajpke - Portucale na Merliniego, jeśli ktoś lubi klimaty portugalskie.

Dziewczyny - widze wpisy na "Pogaduchy" ale nie mogę dodać wpisu - o co come on?
Kciuki za dzisiejsze wizyty .
Izka - nie stresuj się tylko, bo Maleństwo wszystko czuje.
Loleczka - powodzenia na rozmowie!

Cześć ;) U mnie trochę popadało, a teraz wyszło słonko ;-)

Ewcik - trzymam kciuki :tak:

Chrobek - powodzenia w szukaniu stanika! :-D Ja choć nie mam jeszcze wielkich balonów, to już zauważyłam, że ciężko coś na nie dostać :baffled:

Pandora - jej, ale masakra!:szok: W życiu bym nie pomyślała, że takie huśtawki mogą być niebezpieczne...jak Jaś był mały to też mieliśmy, choć nie używaliśmy za często...

Loleczka - powodzenia na rozmowie! ;-)

Ewelinka - to, o czym piszesz to raczej nic niepokojącego. Ja ciągle skarżę się lekarzowi na wizytach, że coś mnie boli, ciągnie, naciska - lekarz mówi, że to od ciąży :-D

Izka - trzymam kciuki za wizytę!

reklama
Chrobek, obys cos fajnego dla siebie na zakupach znalazła!:-)

Izka && za wizyte i długa szyjkę;-)

Ewelinka, ja tez mam od czasu do czasu jakieś bóle, ale jak brzuch się nie spina to może nie jest nic poważnego...

...no i po rozmowie...uffff... no i kierownik ocenił mnie lepiej niż ja sama:-D mile zaskoczenie!!!:-D

Do góry