reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Cześć dziewczyny!Trochę mnie ostatnio nie było ale starałam się w miarę możliwości nadrabiać.Synek walczy z kolejnym ząbkiem a ja jestem padnięta i tylko bym spała,więc jak mały usypia to ja razem z nim.witam nowe mamusie!Życzę zdrowia tym które mają problemy i kibicuję całej reszcie.Przepraszam,że tak nie personalnie piszę ale nie pamiętam dokładnie co do kogo się tyczyło.Mam nadzieję,że nie macie mi tego za złe:zawstydzona/y:

U nas dziś pogoda pod psem:-( co chwile pada aż się nic nie chce robić- a w moje dziecko jak zwykle przy takich okazjach diabeł wstąpił:wściekła/y:
franek, chrobek- zdrówka!!
Jagoda- super! przynajmniej nie będziesz miała czasu się stresować:-D no i koniecznie pochwal się suknią:tak:
tweed i zabila -witajcie:tak:

loleczka- kurczę że też ja o tych kaloszach nie wiedziałam, właśnie chce Antkowi kupić bo te zeszłoroczne już ciasne, kupione w cc za coś koło 40 zł, a te w fajnej cenie i jakość też pewnie ok...

Maciejka, dawaj, dawaj, będę testować swoje metody wychowawcze :-D:-D:-D

Lewan, to fajne imię :) my się zastanawiamy jak jest lepiej, Liliana, czy Lilianna, bo z tego co wiem obie wersje są "w obiegu"

multimama, ząbkowanie to chyba trudny czas dla wszystkich, także przesyłam dużo mocy i wsparcia!

jak czytam ze wy bezsenność macie to zastanawiam sie czy ja napewno w ciązy jestem. Jde spac przed 24, w nocy kolo 3 mus do toalety trzeba leciec, wracam klade sie i zasypiam z miejsca :) potem spie az sie wyspie czyli kolo 10 wstaje. Ale jakbym mogła to spałabym jeszcze dłużej. Ja mam ten komfort ze pracuje w domu od której chce :)

Ja tak samo ! W nocy jak wstaje do kibelka albo żeby się napić to wracam po ścianie do łóżka i zasypiam sekundę. Tylko ze ja śpię ok 5godzin na dobę tylko ..

Lewan, to fajne imię :) my się zastanawiamy jak jest lepiej, Liliana, czy Lilianna, bo z tego co wiem obie wersje są "w obiegu"
Też rozważaliśmy obie opcje :) zdecydowaliśmy się na Liliannę, ponieważ mam siostrę Juliannę :) A ty na kiedy masz termin?

Multimama ostatnio zastanawiałam się co tam u Was, bo troszkę Cię nie było. Współczuję ząbkowania.

Domi poszłam do zwykłego sklepu piżamowego i zakupiłam ładną bawełnianą koszulkę ciążową. Chciałam uniknąć piżam ze spodniami na gumkę, bo mi się takie wbijają i nie jest to za wygodne. W każdym razie patrzyłam tylko na to oby była luźna! A że jeszcze ładna się trafiła to jestem bardzo, bardzo zadowolona ;-)

Dzieńbry!
Dziewczyny mi chyba Warszawa nie służy:( ciągle mnie tu boli brzuch. Może za duże tempo sobie narzucam ale w sumie w Berlinie ciągle łaziliśmy i nie bolał nic a nic:( może to od dźwigania zakupów i wyjmowania małej z samochodu?
Jeśli chodzi o wstawanie w nocy i wycieczki "na siku" to ja mam teraz szczyt. Budzi mnie mega parcie na pęcherz kilka razy w nocy:(
My2013 ja ciągle pije mięte i na mojej nie jest tak napisane:)
Chrobek ja mam zawsze takie ciśnienie "niskie"
IzaV nie wiem czemu się ciebie tak lekarze czepiają odnośnie wagi. Znam dziewczyny, które się bardzo zapasły w ciąży i ani one ani chyba lekarz się tym nie przejmowali za bardzo. Może francuski nie tyją tak w ciąży i są inne standardy;) Jeśli jesteś zdrowa i dziecko też to olewaj to. Szczególnie, że podkreślasz, że jesteś na diecie więc tym bardziej nie masz nic sobie do zarzucenia.

reklama
Do góry