marzycielka81
Fanka BB :)
Izka87 mój będzie trochę wcześniej koło 18, ale za to dziś będziemy miały swoich kochanych przy sobie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak czytam ze wy bezsenność macie to zastanawiam sie czy ja napewno w ciązy jestem. Jde spac przed 24, w nocy kolo 3 mus do toalety trzeba leciec, wracam klade sie i zasypiam z miejsca potem spie az sie wyspie czyli kolo 10 wstaje. Ale jakbym mogła to spałabym jeszcze dłużej. Ja mam ten komfort ze pracuje w domu od której chce
Też rozważaliśmy obie opcje zdecydowaliśmy się na Liliannę, ponieważ mam siostrę Juliannę A ty na kiedy masz termin?Lewan, to fajne imię my się zastanawiamy jak jest lepiej, Liliana, czy Lilianna, bo z tego co wiem obie wersje są "w obiegu"
termin mam na 11.08, ale ja mam jakieś złe przeczucie, że Lili wcale nie będzie chciała za szybko opuszczać swojego domku