reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Kurcze..przed chwila polknelam nospe na bol mojej pachwiny a teraz mam wyrzuty sumienia bo na ulotce jest napisane ze lek z grupy C i nie jest wskazany w ciazy :(

reklama
All-me - nospa jest jednym z najbezpieczniejszych leków w ciąży. Ja praktycznie od początku biorę ja 3 razy dziennie (teraz dostałam pozwolenie, żeby spróbować odstawic :)), w pierwszej ciąży też bralam. Nic złego się nie stało. Gdyby nospa była niebezpieczna to nie zalecaloby jej tylu lekarzy ;)

Hehe no mnie w szpitalu dawali nospe..ale teraz sie przestraszylam:p

Ach to moje dziecko...upatrzyla sobie moj biedny pepek :/

Witam się na szybko dziewczynki...:-) :-) Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego, ale z tego co z ostatnich stron wyłapałam to:
Jagoda, ale szybciutko masz ślub, :-) Fajnie, z mniejszym brzuszkiem większy wybór sukienek i lżej Ci będzie.:-) Zenia, trzymaj się mamusiu i dawaj znać co u Ciebie.:-)
Lewan, trzymam kciuki za twoją szyjkę, musi być dobrze:-) Franek, zdrówka i działaj z miksturą Agaty, jest świetna, a i tak Ci nic konkretnego nie dadzą.:-) Ewcik, dziewucha i basta, nie wyszukuj siusiaka tam gdzie go nie ma:-) Witam nowe sierpniówki . Kasiarj, dobrze że wyszłaś na prostą i możesz w miarę odetchnąć:-) Marzycielka, gratuluję Adrianka:-) Z góry dziewczyny przepraszam bo napewno zapomniałam o ktpòrejś i już mam wyrzuty sumienia.. ale zupełnie wariacki mam tydzień, a przyszły będzie jeszcze bardziej zwariowany, bo przejmuję dowodzenie nad wydziałem kolegi który idzie na urlop..:baffled: Trochę mam z młodszym problem, bo po kontrolnej wizycie w poradni dyslektycznej, stwierdzili że muszę mu słuch w Kajetanach przebadać i wyższe funkcje słuchowe, bo słyszy dobrze ale pewne informacje wpadają do uchaale nie są przekazywane do kory mózgowej i jest to do rehabilitacji i diagnostyki.. Dzisiaj mąż był w Kajetanach..badanie na październik... i nie ma nadzieji na wcześniej... :-) Ja po wczorajszej wizycie kontrolnej podbudowana, cukrzycy nie mam, waga stanęła i Pani dr twierdzi że wyglądam kwitnąco... Wyniki znów jak u konia, macica rośnie, a synio kopie jak zawodowy piłkarz /nie z naszej reprezentacji/.. :-)

reklama
Do góry