Witam się na szybko dziewczynki...:-) :-) Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego, ale z tego co z ostatnich stron wyłapałam to:
Jagoda, ale szybciutko masz ślub, :-) Fajnie, z mniejszym brzuszkiem większy wybór sukienek i lżej Ci będzie.:-)
Zenia, trzymaj się mamusiu i dawaj znać co u Ciebie.:-)
Lewan, trzymam kciuki za twoją szyjkę, musi być dobrze:-)
Franek, zdrówka i działaj z miksturą Agaty, jest świetna, a i tak Ci nic konkretnego nie dadzą.:-)
Ewcik, dziewucha i basta, nie wyszukuj siusiaka tam gdzie go nie ma:-) Witam nowe sierpniówki .
Kasiarj, dobrze że wyszłaś na prostą i możesz w miarę odetchnąć:-)
Marzycielka, gratuluję Adrianka:-) Z góry dziewczyny przepraszam bo napewno zapomniałam o ktpòrejś i już mam wyrzuty sumienia.. ale zupełnie wariacki mam tydzień, a przyszły będzie jeszcze bardziej zwariowany, bo przejmuję dowodzenie nad wydziałem kolegi który idzie na urlop..
Trochę mam z młodszym problem, bo po kontrolnej wizycie w poradni dyslektycznej, stwierdzili że muszę mu słuch w Kajetanach przebadać i wyższe funkcje słuchowe, bo słyszy dobrze ale pewne informacje wpadają do uchaale nie są przekazywane do kory mózgowej i jest to do rehabilitacji i diagnostyki.. Dzisiaj mąż był w Kajetanach..badanie na październik... i nie ma nadzieji na wcześniej... :-) Ja po wczorajszej wizycie kontrolnej podbudowana, cukrzycy nie mam, waga stanęła i Pani dr twierdzi że wyglądam kwitnąco... Wyniki znów jak u konia, macica rośnie, a synio kopie jak zawodowy piłkarz /nie z naszej reprezentacji/.. :-)