reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

witam i ja:-):-) też ostatnimi dniami spać nie mogę, więc to chyba kolejny cudowny urok ciąży:-D:-D ja dzisiaj po wizytce o dentysty, bo mi po ostatniej wizycie wypadla trutka i dzis nowa zalozyla, chciala wyrwac, ale nie dalam, boje się jakos ósemki wyrywać w ciązy:-)

i zahaczyłam dziś o lumpka, wiec mam kilka zdobyczy dla małej:-):-) a zaraz jade do pracy:crazy::crazy:

Franek zdrówka!

Loleczka skurcze są okropne, mnie niedawno rano złapał to nie wiedzialam czy mam krzyczec czy plakać taki ból.

reklama
Czesc :-D
u mnie +15!!!

Maciejkaa moje lozysko znajduje sie na tylniej scianie ;-)

Franek duzo zdrowka!!!

Loleczka cos wiem o skorczach, biore dodatkowo magnez a one i tak wracaja buuuuu

dzisiaj na obiadzik pierogi ruskie, heh czeka mnie sporo roboty w moim krolestwie jak to mawia moj maz ;-)

Milego dnia

Hej :-) Witam się dopiero teraz, bo musiałam męża wygonić do pracy - blokował mi komputer :-D W Wawie dziś ciepło i pochmurno, chociaż teraz jakby się przejaśniało ;-)

Iza
- z tą wagą Tadzia to spokojnie, ciężko na tym etapie cokolwiek przewidzieć, bliżej porodu będzie można się zorientować czy masz szansę na olbrzyma :-D Dla pocieszenia - kopniaki 4-kilowego bobasa są do przeżycia :-D

Loleczka - ja się już z kozakami pożegnałam :-) A kalosze z Lidla Jasiek miał ostatnio i były bardzo fajne, takie ze ściągaczami, bo u mojego szalonego dziecka tylko takie wchodzą w grę :-D Nawet nie wiedziałam, że teraz jakieś były - nie widziałam w gazetce....

My - Myślę, że jak nie zamierzasz jej pić litrami to nic Ci się nie stanie :-D

Franek - zdrówka! Że też Cię teraz dopadło takie choróbsko....ale oby przed urlopem przeszło!

Lewan
- na pewno geny mają wpływ na wagę dzieciaczka przy porodzie - moja mama rodziła dzieci z wagą 3800, 3800 i 3950, mój mąż miał ponad 4, a teraz nikt z nas nie należy do wielkoludów ;-) Mój Jaś miał 4 kilo, zobaczymy czy mała będzie trochę drobniejsza :-p

Margo - ja ostatnio śpię w koszulkach męża :-D Szukasz takiej zwykłej, bawełnianej czy czegoś ładniejszego? W h&m nie widziałam ale nie szukałam tam piżam więc może przeoczyłam ;-) Jakiś czas temu w Reserved widziałam piżamy typu - spodnie na gumkę i koszulka - na pewno na ciąże by się nadawały, no chyba, że szukasz czegoś bardziej kobiecego :-p

Ja zaraz śmigam na zakupy, potem odbieram młodego i idziemy do fryzjera :-) A jutro jadę do rodziców zrobić porządek w rzeczach po Jaśku, żebym wiedziała co już mam, a co MUSZĘ dokupić :-D

FranekKimono dużo zdrówka Ci życzę.

AleksandraMaria mały gimnastyk. Najważniejsze, że zdrowy. A i znam takie przypadki, gdzie tatuś nie do końca angażuje się w opiekę nad maluszkiem.

Maciejkaa na Kasprzaka, a gdzie Ty byłaś?

A ja mam dziś na obiad selerową, mniam uwielbiam ją, ale pychotka pachnie. Tu nadal pada ale podjęłam decyzję, że biorę parasol i idę sobie spacerkiem do lekarza. No i najważniejsze mąż dziś wraca
Wiecie wczoraj jak byłam na wizycie i czekałam w poczekalni była przede mną para, chłopak cały opuchnięty od płaczu, oczy czerwone, ona podobnie, wiecie miałam olbrzymią ochotę ich przytulić tak mi było ich żal.

Lewan, a na kiedy masz termin?
Lilka? Lilianna? My też tak planujemy nazwać córeczkę :)

ja mam w nocy już od jakiegoś czasu takie fazy, że budzę się między 3 a 5 i czuję, że chce mi się siku, potem idę się napić, bo mam takie pragnienie, że opędzlowałabym całą butelkę, ale rozsądek mówi, hola hola, zaraz znów będziesz biegła siku. także wypijam jedynie szklaneczkę, kładę się i wariuję, przekręcam się z boku na bok, w każdej pozycji niedobrze, a jeszcze jak małżonek szanowny zacznie swoją arię chrapania to już w ogóle :rofl2: kaftan i tworki :-D

u mnie też pada, chociaż tak niepozornie, bo przez okno nie widać, a na spacerze okazało się, że jednak coś leci z nieba.

i jeszcze jedno, taka skleroza mnie dopada, że aż zapomniałam pierwotnie o tym napisać :szok::-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Wiecie wczoraj jak byłam na wizycie i czekałam w poczekalni była przede mną para, chłopak cały opuchnięty od płaczu, oczy czerwone, ona podobnie, wiecie miałam olbrzymią ochotę ich przytulić tak mi było ich żal.

ehh przypomniało mi się moje wyjście z gabinetu w poprzedniej ciąży.. jak ja dziękowałam wtedy, że mąż był ze mna.. nie zwracałam w ogóle uwagi czy ktoś patrzy i wyłam jak bóbr.. :-(

marzycielka ojj mój też dzisiaj wraca, co prawda będzie pewnie ok 22 ale zawsze to juuuuuuuuuuuuuuuużż!! :)

reklama
jak czytam ze wy bezsenność macie to zastanawiam sie czy ja napewno w ciązy jestem. Jde spac przed 24, w nocy kolo 3 mus do toalety trzeba leciec, wracam klade sie i zasypiam z miejsca :) potem spie az sie wyspie czyli kolo 10 wstaje. Ale jakbym mogła to spałabym jeszcze dłużej. Ja mam ten komfort ze pracuje w domu od której chce :)

Do góry