Cześć dziewczyny,
przyjmiecie do swego grona kolejną sierpniówkę?
to i ja się ujawnię na tym wątku, bo przeczytałam już wszystko, więc uważam że można włączyć się lekko w dyskusje. Nigdy nie byłam dobra w udzielaniu się na forum, bo zanim się zastanowiłam co napisać to się temat zmieniał
Hej
witamy i zapraszamy
Rozgoście się :-)
Mi mój gin powiedział, że glukozę robi się w 24-28 tc, ale jego zdaniem lepiej właśnie w okolicach 28
Heh, no to jak z wszystkim, każdy lekarz ma swoje opinie ;-) mój mówił, że najlepiej między 22 a 24tc robić;-) grunt, że mam to już z głowy i wyniki są w normie - wręcz książkowe, o dziwo!
....a 27 biorę ślub!! miało być 1 czerwca, ale jakoś tak nas pani z urzedu zakręciła, że to już za 2 tyg! Cieszę się, bo jeszcze mój brzuch będzie w miarę, ale dalej w szoku jestem
w sobote jade po sukienkę:-):-).
Wooow! To już właściwie na dniach!!! Podłączam się do prośby o fotki sukni, ale nie samej, tylko Ciebie w nieJ! Będziesz cudnie wyglądać z balonikiem na pewno!:-)
A na pogrzeb nie idź, żeby nie łapać za dużo negatywnych emocji - zwłaszcza, że tej koleżance pewnie widok ciężarnej też by nie służył:-(
Jaka pogoda u was dzisiaj? w Poznaniu pada deszcz, a niebo wygląda jakby ktoś szmatę brudną zawiesił.
U mnie dziś podobnie - niebo szare, popaduje, ale jest dość ciepło i tak, więc jestem zadowolona (mimo, że nie planuję wychodzić z domu)
Ja kopniaki nadal czuję od pępka w dół i raczej po lewej stronie. Chyba Janek ma po tej stronie nóżki najczęściej.
Wczoraj przez pół dnia traktował mój pęcherz jak trampolinę, sikałam co 20 minut chyba
Dziś przychodzi do mnie w odwiedziny siostra, mam nadzieję, że przywiezie mi pudło z ciuszkami po swoich córeczkach - ma masę bodziaków unisexowych, dużo białych, niebieskich, granatowych, więc na pewno skorzystam.
No i mam jej pazury robić, więc już 'merdam ogonem' na samą myśl