reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

saguaro sklep Happy Mum jest świetny, ale dość drogi jednak ja się nie mogę za bardzo powstrzymać ;) Do H&M jestem sceptycznie nastawiona, nie przepadam za tym sklepem, ale tam właśnie kupiłam dość niedrogo dwie pary rewelacyjnych jeansów rurek.

reklama
Saguaro ja kupuje przez internet, bo u mnie niestety ubran ciazowych jak na lekarstwo w sklepach, a bluzki na szczescie sa jeszcze dobre, planuje wyskoczyc do top secret bo lubie t shirty z teo sklepu, narazie mieszcze sie jeszcze w m ale mysle ze pozniej poprostu wieksze kupie i bedzie ok, do sierpnia juz coraz blizej :-)

Ja zdecydowanie najbardziej lubię polowania w ciucholandach zarówno dla siebie jak i maluszka bo akurat jeśli chodzi o dzieci to takie perełki można wyłowić, że aż miło :-)

Hej dziewczyny witam sie z wami po urlopie i po przejsciach żołądkowych strasznych (więcej na zamkniętym) urlop przez to wszystko srednio udany i strach o maluszka ogromny ale wydaje się być wszystko ok. Będzie mi ciężko was nadrobić tymbardziej ze jutro znów musze wyjechać na trzy dni, ale potem bedę już na bieżąco, obiecuję :)

Cześć dziewczyny.
Dawno się nie odzywałam, ale to dlatego, że leżę i źle się czuję, zajrzę raz dziennie ale pisać nie mam siły :/ a teraz nawet już nie zajrzę bo szyjka mi się mocno skróciła i ide dzisiaj do szpitala będą obserwować czy się dalej nie skraca. Ehh trzymajcie kciuki za moją szynkę :sorry2:

Hej Laseczki
Właśnie zjadłam drugie śniadanko i powoli szykuje się na zakupy, spacer, fryzjer, dzisiaj dzień pełen wrażeń :)

Maghdalena
, podziel się, co za pyszny deser z dzieciństwa robisz!!! Może i mnie zainspiruje i zrobię coś na weekend :)

Franekkimono
, bidulko, życzę dużo zdrówka, jak wspomnę swoje przeziębienie a w następnie grypę to ciarki mnie przechodzą. Jedz dużo cytrusów i wracaj do zdrowia.

Aha jak robisz wafelka z galaretką???

Saguaro
– jak kupuję ciuszki w happymum chociaż do tanich nie należą a ostatnio przerzuciłam się na allegro.

zenia.mi
, będę trzymać kciuki, żeby szyjka przestała się skracać. Musi być dobrze!!! Wiesz już na ile chcą Cię położyć w szpitalu???

Marzycielka,
trzymam kciuki, za wizytę ale jestem ciekawa czy będzie chłopiec czy dziewczynka. Daj znać – koniecznie!!!

My2013
, ja śpię na lewym boku tak jak dziewczyny pisały, w tej pozycji dzidzia na nic nie naciska, ale dość często zdarza mi się obudzić na prawym boku ;)

Margo25,
Twoje wyniki koniecznie muszą się polepszyć nie ma innego wyjścia :)

to muszę podjechać do tego happy mum. No i wycieczkę po lumpkach też zrobię :) A kupuefcie już ciuszki dla maluszków? Moi rodzice póki co kompletują wyprawkę, ale ja jeszcze nie...

reklama
Dzien dobry:-)

ja tylko na chwilke sie przywitac.
Wczoraj caly dzien bolala mnie glowa i dzis tez:wściekła/y:
Poza tym bylam dzis na glukozie 75 i to jest jakas masakra jak dla mnie. Wypic sie to da, nie jest najgorsze, zwlaszcza z cytryna, ale potem myslalam, ze odlece, zaczelo mi sie krecic w glowie i 2h walczylam ze soba by pawia nie puscic. Jak tylko po tych 2h pobrali mi krew, to od razu pawia puscilam (jeszcze w zabiegowym), a potem jeszcze jednego w domu i leze w lozku bo caly czas czuje sie jakbym na jakims haju byla.
Jutro Was nadrobie.

Milego dnia

Do góry