reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Gratuluje! Mam poczucie, że opierniczałam się tyle czasu z tą pierwszą ciążą... No ale lepiej późno niż wcale... Marzyłam o dziewczynce, a tu niespodzianka! Chłopak! :-D najważniejsze, że zdrowy :-)
czy macie jakieś badania w 5/6 miesiącu? Ja póki co miałam tylko kilka usg i co miesiąc badania krwi i moczu. Czy coś dodatkowo powinnam "wymusić" na mojej ginekolożce?

saguaro ja tez mam 27 lat (w grudniu 28 bedzie) i to tez moja pierwsza ciaza:-) i bedzie Hania, no chyba, ze jakims cudem wyrosnie jej siusiak, to bedzie Tymon;-)

Witam znowu pierwsza z rana.U nas deszcz zapowiadali a póki co słońce świeci...saguaro-witaj :)Kasia-super że to nie cytomegalia możesz odetchnąćKamu-gratuluje córeczkimarzycielka-jak tam się dziś czujesz??

dzien dobry! ...ale taknie calkiem... przeziębiłam się i nockę miałam okropną, gardło bolało, śliny przełknąć się nie dało, bo mega ból, nos zatkany, głowa boli....fuuuuuu..... a jeszcze w pracy musze uporządkowac wszystkie sprawy, żeby je przekazać innym...bleeee.... ja chcę spać!!! :-(Kasiarj ufff, dobrze, że wszystko się wyjaśniło na korzyść!

Witamy się już po śniadanku i po przerwie w pisaniu :) miałam trochę zajęć i przeszłam mini odwyk od BB, ale już jestem :) chociaż dzisiaj po południu raczej też nie dam rady aktywnie się udzielać...
Nadrobiłam zaległości, ale nie dam rady wszystkim napisać osobiście, sorry!
Kamu - girl power! Gratulacje :)
Loleczko, kuruj się! Może nic się nie stanie jeśli jutro zamiast dziś załatwisz sprawy pracowe?
Kasiarj, wiesz co czuję na temat Waszych wyników badań
Saguaro -witaj!
Miłego dnia! Oby pojawiło się nam słoneczko, jak wczoraj!

hello :-)

moja dzidziolina znowu od wczoraj matkę stresuje, bo coś baaaardzo mało się rusza :confused2: właśnie podłączyłam brzuch pod słuchawki, może to spowoduje, że Mała się rozkręci ...

kasiu baaaaaaardzo się cieszę z takich wieści!!!

saguaro witaj :-) a Ty na pewno na sierpień? bo chyba masz błąd w suwaczku-14 tydzień??

dzien dobry! ...ale taknie calkiem... przeziębiłam się i nockę miałam okropną, gardło bolało, śliny przełknąć się nie dało, bo mega ból, nos zatkany, głowa boli....fuuuuuu..... a jeszcze w pracy musze uporządkowac wszystkie sprawy, żeby je przekazać innym...bleeee.... ja chcę spać!!! :-(Kasiarj ufff, dobrze, że wszystko się wyjaśniło na korzyść!

zdrówka!!

maghda jak tam prace kocykowe sie posuwają? ;-)

Czesc dziewczyny, nie wiem jak u was ale u mnie pada snieg, pogoda chyba calkiem zwariowala, dobrze ze jestem w pracy

czesc Saguaro to tez moja pierwsza ciaza, mam 26 lat, jak pewnie wszystkie dziewczyny chcialam dziewczynke ale bedzie chlopiec i tez sie bardzo ciesze, oby bylo zdrowe i urodzilo sie bez komplikacji. Do tej pory mialam podstawowe badania tylko raz, tj krew, mocz, toksoplazmoza, hiv, przeciwciala i jeszcze kilka ktorych nie pamietam, a tak to standardowo usg co miesiac

reklama
Witam :)

Wczoraj było tak pięknie, a dziś już pochmurno ;/ Mały całymi dniami potrafi dawać o sobie znać. Jest zdecydowanie bardziej aktywny niż Szymek. A ja wczoraj zaliczyłam dentystę i moja siódemkę ratuję przed kanałówką - a nic nie bolała tylko się ukruszyła ;/

Franek - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla CÓRCI !!

Loleczka - wracaj do zdrówka bo IzaV nam wiosnę ma przywieźć :)

Ewcik - spokojnie, mała ma dużo miejsca to może gdzieś bliżej kręgosłupa jest teraz, albo jeszcze śpi :) Daj jej się wyspać :)

Saguaro - witamy

Do góry