reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Cześć Dziewczyny :)
cuuudowna pogoda za oknem !
Wieczorkiem wrzuce fotki kiecuni.
Izka - super, że wróciliście z Maleństwem do domciu...
Ewcik - chyba CIę rozumiem, bo ja też bym się nudziłą na L4. Nawet dziś o tym z Mężem rozmawialiśmy. Poza tym za dużo kaski bym przepuściła na zwolnieniu ;)

eweli a Ty masz własną dzialalność?

miciurka mi ginka dałą l4 "chory musi leżeć", koniecznie musi mi to zmienić, bo zwariuję.. będzie coraz cieplej i oszaleję w 4 ścianach..

Ktr ja tez polecam ci tą okolicę co Cwietka. Jest na tyle łagodnie i wypoczynkowo, że w sam raz na ciążę. Z wyjątkiem może Błędnych Skał gdzie mogłabyś się nie przecisnąć;)
Cwietka a czemu ty piszesz że z dzieciakami nie? My byliśmy z naszymi jak miały 3 i 4,5 ale z dzieckiem w nosidle tez bym nie miała oporów się wybrać. Moje akurat nie marudzą przy chodzeniu ale z tych punktów do zwiedzania co wymieniłaś wszystkie są w mieście i można wózek nawet pchać;)

KasiaJr trzymam kciuki

Kamu gratuluje dziewczynki

Izka87 super, że jesteś już w domku

Madziasek super, że zaczynasz szkołę rodzenia, my chcemy zacząć na początku maja

Chrobek ale fajnie z tym wyjazdem.

Ja mam dziś kiepski dzień, o kilku godzin źle się czuje, kręci mi się w głowie, mam mdłości, serducho wali mi jak oszalałe, zaczynam się denerwować czy wszystko ok, a najgorsze, że jestem sama bo mąż na delegacji

Loleczka -trzymam kciuki, żeby udało Wam się z przedszkolem!:tak:

Kamu - gratuluję dziewczynki! ;-)

Izka
- super, że już jesteś w domku! Tylko się tam nie przemęczaj!:-)

Marzycielka
- trzymam kciuki, żeby szybo Ci się polepszyło!

Dziewczyny wygląda na to, że i moja córeczka i ja jesteśmy zdrowe. Nie mam tabeli "norm" koło wyników, jeszcze się nie pokazała (wyniki miały być jutro) ale z tego co skonsultowałam z internetem i poprzednimi wynikami to i IgG i IgM mamy ujemne! czyli jeszcze nie miałyśmy i nie mamy aktualnie cytomegalii.

reklama
Do góry