reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

hejo :-)
witam w południe.. leżę na kanapie, szydełkuję, oglądam tv.. pogoda cudna, a ja w domu na tym l4 muszę siedzieć :baffled: czuję się jak więzień..

Czesc dziewczyny,

Po weekendzie na studiach pojechalam wczoraj ze znajomymi na kregle, dwa razy wygralam co najlepsze :), smiali sie ze gram we dwoje. Ale tak sie teraz zastanawiam czy to nie jest niebiezpieczne w ciazy? Gralam tylko najlzejszymi kulami. Czy ktoras z was chodzila w ciazy na kregle?

ja się bałam w ciąży w kręgle grać...

Dzień dobry!Słoneczko za oknem,myślę że wiosna wreszcie się pojawiła,oby...Z-my też myślimy nad Jan Paweł jak będzie chłopczyk,ale narazie to takie gdybanie,jak się dowiemy kto tam siedzi to będziemy wybierać

Miałam dodać, ale oczywiście zapomniałam:-). U mnie też już wiosnę widać;-), to dzisiaj rano z mojego balkonu Zobacz załącznik 550658

ale masz piękny widok z okna!!!!! pomijam oczywiście ten śnieg :-D

dziewczyny, miałam się Was pytać-bo mam takie głupie, nieprzyjemne uczucie w brzuchu, od jakiegoś czasu... jak głębiej nabiorę powietrza albo chcę kichnąć, mam wrażenie, ze w okolicy pępka pęka mi jakiś mięsień od środka-dosłownie tak to czuję... co to może być????

reklama
IzaV ja dość dużo podróżuję po świecie i jestem fanem Polski;) Doceniam szczególnie to, że w Polsce jak na razie mieszkają głownie Polacy;) jedyne co bym poprawiła to oczywiście drogi i infrastruktura turystyczna.
Madziula samo badanie na cytomegalie to dwa razy 42zł bo się robi przeciwciała IgG i IgM. Ale zbierając całą resztę jakiś wątrobowych enzymów to wychodzi mała fortuna za każdym razem.
Izka87 witaj w domu!
Kamu gratuluję córeczki!

Witam popoludniowo ;-)
u mnie dzisiaj piekna wiosna i takie bloto ze autem nie moglam z podworka wyjechac!!!
AleksandraMaria zdrowka!
Kasiarj Loleczka kciukasy :-D
Kamu gratuluje ;-)

za dwa tygodnie zaczynam zajecia w szkole rodzenia, hura!
bede wtedy w 26 tyg no ale jak sie nowy turnus zaczyna to trzeba skorzystac:-)

milego dnia!

Hejka!
Nadrobiłam bardzo po łebkach i już zupełnie nie pamiętam co komu miałam :baffled:

Ktr - może Szklarska Poręba? Albo jakieś Międzygórze? Pogoda się fajna robi, więc może by się Wam udało po górach pospacerować.
Ja od kilku lat marzę o takiej wycieczce po Dolnym Śląsku z głównymi punktami w Henrykowie (to z pobudek filologicznych - miejsce, gdzie znaleziono pierwsze zdanie napisane po polsku), Kłodzku i Czermnej (kaplica czaszek). No ale to raczej nie z maluchem/maluchami ;-)

bry kochane mamuski:-)

Izka super, ze juz w domku:-D

A ja mam dzis dobry humor:tak: dzwonil malzon z pracy i powiedzial, ze na 100% zaklepal nam pokoj w Hotelu "zusowskim" w Gdansku, wiec 24-28 maja rocznicuje w trojmiescie, juz sie nie mge doczekac, ale sie ciesze:-D

Izavarsovie-haha no to ładnie faktycznie większy patriota itd niż nie jeden polak ;)), ale właśnie może by zmienił.zdanie.co.do.życia tam.w.kwestii zarobkowej itd, PW ci wyslalam mam nadz że doszla bo juz nie ogarniam ;)
doszlo doszło :)
Dlatego tez kombinujemy co by tu zrobić zeby zarabiać po francusku a mieszkać w polandii hehe to byłoby najlepsze wyjście...

co do infrastruktury w PL to cóż... Max był na kilku trasach koncertowych po Polsce także zjechał ja w dłuż i wszerz, jeśli to miałby być jedyny mankament to naprawdę jest do przeżycia... Z reszta jak napisała Kasia, on sie stasznie jara tym ze w Polsce mieszkają tylko Polacy i ze nie dajemy sobie w kaszę dmuchać :D dlatego tez Bretania jest opcją, bo to jedyny region francuski z (ludzmi z) charakterem :)

24-28 maja rocznicuje w trojmiescie, juz sie nie mge doczekac, ale sie ciesze:-D

Ah to Hania będzie miała Roller coaster dopiero vs trzęsienie ziemi :D

reklama
Izka-super że cię wypuścili! Odpoczywaj sobie

Ewcik się nie dziwie że na l4 trochę nudno, ja sama jak siedzę w domu to się czuje bardziej ''sflaczala' nic nie chcaca i biegam w dresie :D haha

Chrobek- no w trójmieście napewno jest co robić! :D

IzaVarsovie- no powiem ci że ja sama o tym myślę jak tu zarabiać w wersji Irlandzkiej a mieszkać w pl :))),

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry