reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Hej :)

U mnie też dziś słonko ale coraz więcej chmur się zbiera na niebie więc niedługo pewnie się zachmurzy całkiem i tyle .. ogólnie chłodno bo tylko 3stopnie

Całą noc miałam dziś koszmary - głównie związane z mężem :-(

reklama
Dzień dobry po weekendzie!:-)

...i znów nadrabianie...ja się wykończę...:-p

Jagoda, bardzo ładne obrączki, no i ja tez mam wygrawerowane imie i datę;-)

Miliaa gratuluje Marcelka! Swietne zdjęcie!:tak:

Zaczarawana, i Kasiarj zazdrosze wyjadów...:zawstydzona/y: też bym gdzieś wyskoczyła, ale jakoś pomysłów brak...

Kasiarj, oby to jednak ta cytomegalia nie była....

Ewelinka, ja w poprzedniej ciązy chodziłam na kręgle i tez wybierałam te lżejsze kule:tak: nic sie z tego powodu nie wydarzyło...

Co u mnie: synek po dwoch dniach przestał gorączkować i do tej pory nie wiem o co kaman:baffled: Dzisiaj zlozylam wniosek o przyjęcie go do przedszkola...w polowie maja wyniki, trzymajcie kciuki, żebys ie udało!

U nas dzisiaj rano jak do pracy szłam to snieg padał:baffled:

...no i dzidzia szaleje w brzuszku....;-)

AleksandraMaria zdrówka. Piękne widoki z okna.

Maciejkaa trzymam mocno kciuki za Was.

Dzisiaj efektywnie od rana, zaliczona wizyta w urzędzie komunikacji, nawet nie było takich kolejek, poza tym tutaj jest cieplutko, słonecznie i wiosennie, śnieg już prawie stopniał, więc cieszę się bardzo.
Zauważyłam, że trudniej mi się oddycha czasami czuje się jak babcia.
Miłego dzionka

Hello Laseczki

I do mnie dotarło słoneczko :)) Właśnie jestem w trakcie leniuchowania ale zaraz zamierzam wyjść na spacerek do sklepu :)

Kasiarj trzymam kciuki, żeby wyniki były w porządku, zresztą nie ma innego rozwiązania - wszystko będzie dobrze!!! Dzielne masz dzieciaczki :)) A tak w ogóle to ile płacisz za takie badanie ??

U nas tez wreszcie słońce:-D Od razu jakoś tak inaczej:-)

Zaczarawana, i Kasiarj- super że wyjazdy udane:tak: Oj też bym się chętnie z domu wyrwała....
Kasia trzymam kciuki żeby skończyło się tylko na strachu- tak jak u nas z ospą:tak:

Loleczka - trzymam kciuki za przyjecie synka do przedszkola

Ja planuję wyjechac pod koniec maja na jakiś weekend bo mąż ma wtedy urodziny i niezbyt wiem gdzie. Wolałabym raczej gdzieś blisko - cwietka, może jakaś podpowiedź?

IzaV - a ja Ci pozazdrościłam wylegiwania sie na tarasie i sama dziś wyciągnęłam krzesełka i stolik, synkowi otworzyłam piaskownicę, wyjęłam rowerek i leniu****emy w słoneczku na tarasie :)

Nie nadrobię teraz bo mam sporo pracy.
Kasiarj zdróweczka dla córci, aby to nie było nic poważnego.
Impreza się udało, moje drzewo się bardzo podobało, czyli praca się opłacała.
Przyszłam się pochwalić,że udało mi się dostać na to badanie 3d i na 95% będziemy mieć dziewczynkę :-)
Czyli będziemy mieć Lenkę.
Odezwę się później i postaram nadrobić

Obry ;)
TAk tak do 17 go śnieg stopnieje ^^
A Maxa jedyna rzecz która go w pl przeraża to niskie pensje :/ reszta raczej do przeżycia... Poza tym serio to jest tak ze trawa zawsze jest ładniejsza u sąsiada :) napewno pl ma swoje minusy ale rownież duuuuzo plusów których nie zauważamy na codzień :) z reszta system we Francji niedługo pierdyknie i Polska okaże sie rajem na ziemi hahah :D

Izavarsovie-haha no to ładnie faktycznie większy patriota itd niż nie jeden polak ;)), ale właśnie może by zmienił.zdanie.co.do.życia tam.w.kwestii zarobkowej itd, PW ci wyslalam mam nadz że doszla bo juz nie ogarniam ;)

Zaczarowana super że wyjazd się udał

Kamu- super wieści!!! Gratulacje :))

No i ogólnie życzę wszystkim mamą i ich pociecha zdrowia no teraz łatwo cokolwiek załapać, u mnie jak na złość dziś słonka nie ma, ale i tak jestem optymistycznie nastawiona bo mam ostatni tydzień pracy, :D niestety plecy mi dają siewe znaki :/;/, a dzidzia za to ładnie harcuje no i dalej ostre debaty co do imienia :)

Loleczka kciuki za synka aby go wzieli do przedszkola :))!

reklama
melduje, że wypuścili mnie już do domku, mam leżeć i jakby znowu się coś działo to prędko na oddział, ale licze, że wyląduje tam najwcześniej w lipcu :-p

Do góry