reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Dzień dobry!Słoneczko za oknem,myślę że wiosna wreszcie się pojawiła,oby...Zaczarowana-super że weekend ci się udał!Potrzebny jest taki relaks od czasu do czasuMargo-my też myślimy nad Jan Paweł jak będzie chłopczyk,ale narazie to takie gdybanie,jak się dowiemy kto tam siedzi to będziemy wybieraćKasia-trzymam kciuki za córeczkę,oby wszystko dobrze się skończyło.Iza-pewnie szybko by uciekał z tej naszej Polski twój M jakby chwilkę zamieszkał heheEweli-to poszalałaś trochę na zakupach,wrzuć fotki!A wogóle wczoraj znalazłam w ogródku przebijające się tulipany!

Czesc dziewczyny,

Po weekendzie na studiach pojechalam wczoraj ze znajomymi na kregle, dwa razy wygralam co najlepsze :), smiali sie ze gram we dwoje. Ale tak sie teraz zastanawiam czy to nie jest niebiezpieczne w ciazy? Gralam tylko najlzejszymi kulami. Czy ktoras z was chodzila w ciazy na kregle?

Dzień dobry! Dałam radę przeczytać tylko kilka stron, strasznie zajęta byłam przez te kilka dni i pewnie kilka następnych. W wolnych chwilach uciekam od komputera, bo widzę podwójnie ;-) więc robię kocyk dla malucha i szleję w kuchni, do tego wszystkiego jestem przeziębiona.... Współczuje stresów i chorób, zdrówka Wam życzę dziewczyny! Miłego dnia.

Cześć Wam :)

Ja dziś już zaliczyłam pobranie krwi i zaraz idę robić sobie śniadanko :) Ale już jest cieplutko :-) Mógłby tylko ten śnieg się rozpuścić, lepiej by to wyglądało ;-)

Miałam dodać, ale oczywiście zapomniałam:-). U mnie też już wiosnę widać;-), to dzisiaj rano z mojego balkonu P4083733 (2).jpg

Załączniki

• P4083733 (2).jpg
    P4083733 (2).jpg
    62,1 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Dzień dobry! Słoneczko dziś bardzo sympatycznie świeci. Od razu świat jest piękniejszy;)
Pobranie krwi zaliczone, wyniki maja byc jutro. Moja córka nadal pozostaję najdzielniejszą dziewczynką świata:tak: więc czeka mnie dziś jeszcze wycieczka po obiecaną lalkę:-) Śmiać mi się chcę, że na tych badaniach i zabawkach fortunę tracimy ostatnio ale co zrobić;-) Proszę trzymać kciuki a ja w takim razie IzaV czekam na 17? Wtedy oficjalny początek wiosny?

Do góry