reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Witajcie po przerwie! tym z Was, które nie trafiły na mój posta na zamkniętym opiszę w skrócie.
Wróciliśmy dziś z Berlina (tam nadal jest zima ale bez śniegu na szczęście, dziś było 7 stopni i słoneczko).
Byliśmy tylko z samym synem bo córeczka niestety w dzień wyjazdu opuchła na buzi. Okazało się , że to węzły i ślinianki. Po długiej debacie i moim płaczu:zawstydzona/y: została z dziadkami. Niestety moja pediatra podejrzewa u niej cytomegalię a ja nie mam na ten syf przeciwciał. Jutro idziemy badać krew więc proszę o kciuki a kto jest wierzący może się pomodlić:-). Nie dam rady nadrobić ale postaram się być od dziś na bieżąco szczególnie że liczę na wasze wsparcie:-D.

Kurcze Kasia :/ to sie podobilo, trzymam kciuki żeby córci sie polepszylo, bo to kurcze przesada żeby takie maleństwo takie chorobska meczyly :/
Zaczarowana wrzucaj foty z wyjazdu na zamknięty :D
Jagoda pola sukienki które ci sie podobają ^^
Maciurka.. Mój M bardzo chciał polskie tradycyjne imię bo stwierdził ze jego nazwsko jest do bólu francuskie wiec musi mieć jakiś polski akcent...a Francja jest juz tak kulturowo wymieszana ze 80% ludzi musi literowac :p poza tym to Tadeusz nie jest w brew pozorom takie trudne, Tadek jest bardzo łatwe do wymówienia w każdym języku :D co do kraju to my chcielibyśmy mieć swój kat w Polsce i mieszkać tak pól na pól ;) kilka miesięcy w polandii i kilka we Francji :) teraz trzeba tylko znaleźć taki zawód i taka prace żeby mozna było spełnić nasze marzenie...a juz kiedyś mówiłam ze mój M jest strasznie zajarany Polska i najchętniej by tam mieszkał na stałe :) czasami sie śmieje ze on jest lepszym Polakiem niż ja ^^

Własnie zaczarowana dawaj fotasy z Torunia mojego i poprosze o zdanie ralacji (co, gdzie, kiedy itd)
A My z malzonem stwierdzilismy, ze na nasza pierwsza rocznice do Gdanska jedziemy. Ja koniecznie chce do zoo (nigdy nie bylam)

Dziewczyny mała czuje się już dobrze. Gdyby nie zagrożenie chorobą dla mnie i drugiego maleństwa w moim brzuchu to pewnie byśmy nawet nie drążyli tematu. Ale trzeba zbadać żeby mieć moją ciąże i dziecko po urodzeniu pod kontrolą...

Jagoda śliczne obrączki. My mamy białe złoto ze paskiem złota i grawerem na górze i dole obrączki.

Miciurka ja chciałam imię Edward po moim dziadku

Izka87 my daliśmy zabawkę interaktywną i 200 zł. Ale mąż jest chrzestnym.

Lewan dobrze, że wszystko w porządku.

Milia piękny chłopczyk.

Margo25 trzymam kciuki za wiadomość odnośnie płci, ja mam wizytę w czwartek i mam nadzieję, że też się już dowiem kto tam mieszka w środku, podziwiam, że oglądasz porody ja się boję.

Ewcik co za palant z tego lekarza…ale najważniejsze, że wszystko ok.

Kasiajr trzymam mocno kciuki.

A my dziś byliśmy na spacerku, ach słoneczko, śnieg topnieje, wiosna idzie :-) mam nadzieję, że będzie już ciepło, mąż jutro znowu jedzie na delegację i będę do piątku sama :-(

Ps mówiłam ze wiosnę wam poczta przesyłam :) chyba po raz pierwszy priorytet miedzynarodowy bez wiekszego opoznienia doszedl :p z dnia na dzień będzie juz cieplej a od 17go będzie juz calkiem ciepło bo ja przyjeżdżam :p

reklama
Cześć Dziewczyny ,

szybko Was nadrobiłam, bo w weekend nie miałąm czasu zajrzeć, bo mieliśmy gościa z Wrocławia. Wczoraj zakupy i kolejna impreza domówka. Na zakupach przez kupony z Grazii kupiłam upatrzoną sukienkę w huppy mum - wyszło taniej niż przez neta i kupiłam też do niej buciki w mohito :)
Dzś z kolei wybrałam się po bieliznę , bo już biustonosze niestety za małe. już 2 rozmiary ( całe szczęście, że tylko miseczki) w górę.
Obkupiłam też małą bratanicę w smyku...ehhh te kupony.

Kasia - trzymam kciuki, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Zaczarowana - super, że wyjazd udany i pogoda chyba też w miarę dopisała?

Do góry