reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Hmm, no faceci mają coś z imionami dla synów - mój też się upierał przy swoim Maćku, ale koniec końców poszedł na kompromis.
Nie przekonuje go np to, że Bruce nie ma jak zdrabniać?

nie obchodzi go to zbytnio dla niego to imie jest the best i koniec - co chwile o nim trabi wiem ze mu bardzo na tym zalezy .. kurde ciezka sytuacja - a najsmieszniejsze ze dla corki nie mielismy w ogole problemow no i on stwierdzil ze dla corki to powinnam w ogole ja wybierac ale co mu przedstawialam to mu sie podobalo bynajmniej z 5 imion a tu nie mozemy dojsc do ladu :-D

lewan- oj odpoczywaj sobie i sie nie przemeczaj bedzie dobrze !

toska- ha dzieki za rade ;),zobaczymy jak to wyjdzie - no moze dojdziemy do jakiegos porozumienia w koncu - a wy macie juz cos wybrane :)??

miliaa- sliczny synus !

domi - no ja po prostu biore pod uwage wszystkie opcje do pl nie chce wracac ale kto wie jak sie zycie potoczy wiec wole bardziej imie universal, istniejace zeby wlasnie moj syn nie mial nie przyjemnosci w tym temacie obojetnie gdzie jest chociaz pewnie tylko w polsce by go wysmiali za to imie bo tu i wszedzie indzizej to jest to normalne imie jak u nas jas czy stas.. hmmm ,a ty dobrze wyszlas na tych imionach hahaha- a moze najpierw zapytaj jakie imie mu sie podoba zeby byc pewnym decyzji ze to on nazwie corke hahah wiesz tak na wszelki ;)))

IzaVarsovie - no wlasnie to jest straszne ze trzeba myslec o takiej ''przynaleznosci'' itd. no coz pocieszam sie tym ze jeszcze mam troche czasu na myslenie :), a ty chcesz zostac we francji? nie bedzie mial synus problemow z imieniem tam tzn z wymowa itd? bo chyba twoj maz o ile dobrze pamietam jest stamtad to chyba zostajesz juz tam na stale co?! - ps. mam prosbe do Ciebie - ale to wysle ci PW ;))

pozdrowionka

Ostatnia edycja:
U mnie też słonko ale tylko 5st więc zimno nie wychodzę nigdzie. Mam lenia. Od rana sprzątalam, wydepilowalam nogi, zrobiłam ciasto i teraz siedzę przy herbatcę po zabawie z małym. Jestem bez sił.

A dzidzia już tak wyraźnie kopie ze szok !

U nas to ja wybierałam imiona. Ostatnio i teraz też hihi

MILIAA - słodki Marcel :-)
Ja nie miałam i nie mam problemu z łożyskiem..

FRANEKKIMONO - rozumiem :)

maciurka co do imienia jesteśmy tym razem zgodni: Tadeusz Antoni ( lubię dawać dwa imiona:sorry2:)
ja na Twoim miejscu, jeżeli ma już zostać Bruce, wybrałabym na drugie imię jakieś bardziej polskie. Jakbyście mieli wracać do Polski mógłby tutaj używać drugiego imienia.

Miliaa gratuluję synka:-)

Lewan dobrze, że to nic poważnego. Odpoczywaj.

Franek fajnie, że się dobrze bawiliście.

Toska - a podwójne imię daje się od razu czy dodaje dopiero przy chrzcie? Bo my chcemy Adrianna Ewa :tak: Ewa po mojej siostrze, z resztą wydaje mi się, że ładnie pasuje ;-)

witam popołudniową porą :-)

leżę na kanapię i wiążę tłuszczyk :szok::-D byłam u rodziców na obiedzie, który zakończył się lodami i roladą biszkoptową z brzoskwiniami!!co za rozpusta!!

My już mamy imię wybrane i dla chłopca i dla dziewczynki. Chciałabym się dowiedzieć jaka jest płeć, ponieważ chcę już mówić do mojego brzucha po imieniu :)

Oglądam porody na TvnStyle!!!

My już mamy imię wybrane i dla chłopca i dla dziewczynki. Chciałabym się dowiedzieć jaka jest płeć, ponieważ chcę już mówić do mojego brzucha po imieniu :)

Oglądam porody na TvnStyle!!!

jakie to imiona? :-)
Ewcik ja też się właśnie objadłam ciastem :baffled:

uff, dobrze, ze nie jestem sama :-D

zapomniałąm Wam napisać..
byłam wczoraj na IP, oczywiście potraktowali mnie jak panikarę, ale lekarz zrobił USG serduszka i mówi, ze wszystko ok.. a jeśli chodzi o echo serca, to u nas nie robią, najbliżej w katowicach
dry.gif
no i "najlepszy" tekst lekarza: no ale proszę pani, nawet gdyby coś było nie tak z dzieckiem, to przecież na tym etapie ono i tak nie ma szans na przeżycie!"
realmad2.gif
myślałam, ze go palnę w łeb

reklama
Do góry