reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Witam przy Niedzieli :)

U mnie słonko ale zimno ..

Wczoraj na wieczór zaaplikowalam maści. Zobaczymy czy pomogą.

IZKA - trzymaj się. Nie dotykaj w ogóle brzucha i leż cały czas. Też z tego powodu leżałam w szpitalu aż dwa razy wiec wiem co czujesz .. będzie dobrze :*

reklama
dzien dobry!

wczoraj nie pisałąm już bo dzien pelen wrazen:-):-)

obrączki zamowione, zaplacone, (Obrączki, obrączki ślubne, biżuteria ślubna - Obrączki)za miesiąc do odbioru, ale najlepsze, ze jeszcze nie mamy daty ustalonej :-D:-D:-D ale bedzie to 1 lub 8 czerwca, slub cywilny narazie tylko. Sukienkę kupie tydzień przed,żeby nie bylo niespodzianek:-D

Nie obylo sie bez zakupow dla dzidzi:-D i kupiłąm też nowe żelazko.

Miłego dnia!

Jagoda, bardzo ładne te obrączki - proste, ale niezwykłe przez matowienie. Moja też jest częściowo matowiona, ale się już wytarła i muszę iść na ponowne matowienie. Teraz i tak mi na palec nie wchodzi, bo jest dość szeroka, a mi palce puchną i nie chcę ryzykować.

A o jakiej kiecce myślisz? Masz już jakieś typy?

U nas słońca niet - niestety. Szaro, buro, i ogólnie bleeeee...

Załączniki

• kosciol-0004-N+_MG_5658.jpg
    kosciol-0004-N+_MG_5658.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 40
Halo halo jestem i żyje po tym zakręconym tygodniu,wczoraj bawiliśmy się na weselu,mała szalała aż miło hehe,posiedzieliśmy do 22 i do domku.Dziś poprawiny ale nie wiem czy pojedziemy bo ja połamana jestem po tańcach-hulańcach.Jagoda-śliczne obrączki,my mamy identyczne jak AgataPisałyście o wakacjach my w następną środę w góry ruszamy,a w czerwcu myślę o Holandi i Anglii ale zobaczymy jak to wyjdzie.U nas zachmurzone,już czasem myślę że ta wiosna nigdy nie przyjdzie.Od jutra już będę na bieżąco.A zapomniałam powiedzieć że mąż mnie do dentysty umówił...już na samą myśl nie mogę spać

Maciurka twój małżon jest Polakiem? Bo jak z importu i zamierzacie zostać w irl to to imię wcale nie jest takie straszne :D kwestia kontekstu :) a jak nie, zaproponuj na drugie bruce i niech na niego tak wola hehe

Iza tak jest polakiem ale jemu się to imię podoba i koniec a argument taki że i tak mieszkamy za granicą- tylko wiesz mi o to chodzi że nie wiadomo gdzie nas poniesie a jak wrócę do pl i dziecko do szkoły pójdzie... W pl by nie miał życia przez to, dlatego myślę,... T na to nie zwraca uwagi on ogólnie ma 'wywalone' co ludzie myślą ;) hmm dla mnie imię jakby za twarde, więc sama nie wiem- a tak to on tyle o tym gada że juz lekko przywyklam ;)), hmm jestem w kropce :D!

Fibi fajnie że gdzieś jedziecie! Oby jakąś dobra ofertę wam przrdstawili!!

Jagoda.gratuluje :) śliczne obraczki, a sukienkę tak łatwo myslisz się zdecydujesz na jakąś że tydzień przed.chcesz iść? :)

Maciejkaaa mam nadz że masc da jakiś efekt

Domi- no gadamy o imionach codziennie juz Tomek mi przyszedł jeszcze z propozycjami Antoni, Edward, Józef.... Yyyy to 1 może jakoś jeszcze by przeszło ale ogólnie chyba.zrobimy losowanie... Wybierzemyza 4 imiona i każdy będzie losowal no i Bruce też tam będzie jako propozycja hehe a T się śmieje.że i tak pewnie wygra Bruce bo on.ma szczęście w takich rzeczach :)))

Aa właśnie tak.z.ciekawości zapytam póki.gadamy o lotach itd myślicie że jak np jadę do pl w tym.mies, tzn lecę, to np za.miesiąc też by nie było przeszkody polecieć.na wakacje na tydzień czy coś - kurde nie wiem ja wyszłam.z takiego założenia że chyba nie.można dużo latać w ciąży... Ale tak bym sobie poleciala na urlop jakiś- jak myslicie??

Ostatnia edycja:
Hmm, no faceci mają coś z imionami dla synów - mój też się upierał przy swoim Maćku, ale koniec końców poszedł na kompromis.
Nie przekonuje go np to, że Bruce nie ma jak zdrabniać?

Oo toska dzieki za odp, u mnie szyjka narazie na szczescie sie nie skracala, dzisiaj juz odpieli mi kroplowe wiec teraz przechodze na doustne, licze ze we wtorek mnie wypuszcza i poleze sobie w domku, bo kurde w noedziele mamy chrzciny i chcialam isc ;)

A tak apropo chrzcin ile sie teraz daje kasiurki malenstwu? Zaznaczam ze zadne z nas nie jest chrzestnymi, to sa nasi dobrzy znajomi ;)

witam się przy niedzielnej kawie, przyślijcie mi trochę słońca bo u nas szaro i buro:-(

Jagoda- fajne obrączki, lubię takie proste a zarazem wyjątkowe wzory:tak: a grawer jaki, jeśli mogę spytać?:-)
Izka- myślę że jest duża szansa że wyjdziesz -skoro przeszli na tabletki znaczy że jest lepiej:tak:

reklama
Chcemy wygrawerowac swoje imiona i datę slubu. co do sukienki to nie mam pojecia jeszcze. zalezy od mojego brzucha jak bedzie wygladal w czerwcu, a pewnie maly nie bedzie. Nawet pomyslu nie mam poki co:szok: moze mi cos podpowiecie:-)

Do góry