reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

hej dziewczynki, ja dzisiaj po tyłach, nie doczytałam was bo cały dzień jakiś zwariowany. Chciałam też uprzedzic ze nie będzie mnie kilka dni i pewnie nie będę miała dostępu do internetu, ale pamietam o was i napisze jak tylko wrócę!

Będę tęsknić...paaaa! :)

reklama
hejka:-)

Wytrzymalam bez spania do 18 i padlam jak mucha na lozko obok malzona. A teraz wykapana, swiezutenka nadal siede w lozku i dzisiejsza noc cala mam zamiar przespac, trzeba sily zregenerowac. Pewnie nawet dzis to i chrapanie meza mnie nie obudzi;-)

Izka 3maj sie kobitko, sciskam cieplutko.

dokladnie mam ostra bezsennosc :-D, za to synus juz dzis jakoby odsypial swoje szalenstwa - zmaltretowal mi wnetrznosci ze 3 razy bo cos w srodku mnie bolalo - i teraz wlasnie zjadlam platki i puknal 3 razy i to tyle, skonczylam jesc patrzalam na wozki troche to teraz moge isc spac :)- moj Tomek nie chrapie - calkiem grzecznie spi to ze mna cos nie teges :-D

chrobek- spokojnie pewnie jeszcze nie raz dzidzia da ci do wiwatu :)

jagoda- ooo dopiero zauwazylam ze ty tez ze slupska :-D, ja takze.... ;-) co do pepka to wlasnie mi sie wyplycil strasznie i sie boje ze zacznie wystawac - a jakos mnie to nie kreci;-)

Ewcik- no warto sprawdzic w nast. tyg coreczke jeszcze raz a z tym detektorem tetna dobry pomysl - tylko tez zalezy czy dobry jest boniektore nie wylapuja za dobrze

hmm teraz mam mega zgage ale ide probowac spac

Marzycielka od kilku tyg mam twardy brzuch i nawet fenoterol.rozkurczowy nie pomagal wiec gin polozyl mnie na oddziAl pod kroplowy, jak beda dzialac to podobno moze w pon wieczorem wyjde, oby, zobaczymy jeszcze jak wyniki badan wyjda ;)
Damagi to udanego wyjazdu ;)
Miciurka ale Ty spac nie mozesz heh ja w nocy rzucam sie z boku na bok ale wole nie brac tel do reki bo bym juz nie zasnela ;)
Czekam na obchod i sniadanko bo juz jestem glodnaaaaaa

Miciurka współczuje tej bezsenności, ja na szczęście przesypiam całe noce.

A na zgagę spróbuj ciepłe mleko i głowę wyżej od żołądka i przełyku, mi pomaga a doświadczenie mam spore bo niestety od kilku lat dokucza mi refluks żołądka.

Izka87 to trzymam kciuki, żeby czas szybko leciał, no i żeby w poniedziałek Cię wypuścili.

Ja już po śniadanku, wczoraj pakowaliśmy prezenty na chrzciny, a dziś ja będę robić za fotografa:-), mała będzie wyglądać pięknie bo siostra kupiła jej śliczną sukienkę.

Miłego dnia dziewczynki

Hej :) Ja dziś niestety nie mogłam pospać, bo siedzę sama z Jaśkiem. Mam nadzieję, że nie będzie dziś padać, bo z nim zwariuję :-D W ogóle najchętniej to bym dziś gdzieś wyszła czy pojechała ale w taka pogodę to chyba zbyt ryzykowne....

Marzycielka - podobno w ciąży stopy mogą rosnąć...i podobno potem mogą już zostać takie. Mnie całe szczęście to na razie nie spotkało. Powodzenia na chrzcinach! ;-)

Miciurka - kobieto, powiedz mi, że Ty chociaż w dzień odsypiasz?! Czy w ogóle tak mało śpisz? :-D

Izka - biedaku, przegłodzą Cię w tym szpitalu :-D

Dzień dobry,
witam się z pieleszy :-)

Domi ja też bym gdzies dziś wyszła. Właśnie mówiłam rano mężowi, ze jak tylko będzie trochę więcej wiosny to będziemy w weekendy jeździć po parkach albo lasach.

Dziewczyny, temat przerabiany już ze 100 razy-co w ciąży na gardło? Mnie internistka zaleciła orofar max, ale powiedziała, że poza tym w ciąży na gardło można wszystko a to chyba nie do końca tak jest?

hej dziewuszki
biggrin.gif

słucham tego tętna, jest ok, ale tak sobie myślę, że musiałąbym chyba cały dzień słuchać, żeby natrafić akurat na jakiś ewentualny spadek
confused8gj.gif
głupieję już... nie wiem, czy dobrze robię, że nie idę do szpitala.. bądź tu człowieku madry...ehhhhhh

Margo - ja nawet myślałam, żeby zabrać Jaśka do Łazienek, ale jak go znam, to w tą pogodę po 10 minutach byłby mokry do pasa :-D Już tak mi się chce wiosny i spacerów, że szok :-D
A na gardło wiem, że można Tantum Verde - przynajmniej mi kiedyś pozwolili. Można też płukać gardło szałwią czy czymś jeszcze. Co do innych leków, to nie mam pojęcia ;-)

Ewcik - ja myślę, że gdyby coś było nie tak to pewnie wyłapałabyś jakieś spadki na detektorze. Może na tym usg to był jakiś pojedynczy przypadek, skoro teraz się tak nie zdarza? Spróbuj się tylko za bardzo tym nie denerwować, bo mała też to odczuwa. Mi się wydaje, że skoro cały czas tętno wychodzi Ci ok, to pewnie tak jest :tak:

reklama
domi ja nie panikuję, nie o to chodzi.. ale z drugiej strony to przecież serce, a spadek wtedy był bardzo głęboki... nie wiem, wszędzie piszą, ze przy spadku poniej 100u/min powinno się zrobić echo serca

Do góry