reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Ewcik kochana. Jeśli masz się zamartwiać to może jedź do szpitala? Tam zrobią badania i będziesz wiedziała dokładnie co i jak? Martwię się, ze Ty się martwisz :*

Domi mam szałwię! Można płukać szałwią? Chyba pić nie wolno, no nie?

reklama
Cześć, nie było mnie 2 albo 3 dni i już tego nie nadrobię. Co u was?
Ewcik, trzymam kciuki aby jednak wszytko było ok. Pamiętam jak się wystraszyłam jak Maks mając pół roku okazało się,że ma szmery, zaraz prywatna wizyta ( na fundusz 4 mies czekania) okazało się,że to tylko dodatkowa struna i nie mamy się czym martwić.
Margo jak najbardziej można płukać szałwią.
Izka87, szybkiego powrotu do domku, dobrze że chociaż sala ok.
A ja miałam takie zawalone te 2 dni ostatnie. W niedzielę mamy imprezę moich dziadków 60-tą rocznicę ślubu. I całą rodziną składaliśmy się na jeden prezent. Oczywiście za prezentem jak zwykle ja z moją mamą jeździłam. W końcu kupiliśmy dla babci tv i wczoraj D go montował na ścianie.
Ja jeszcze się zgłosiłam do robienia drzewa geologicznego i myślałam,że mnie krew zaleje, bo jednak nie było to takie proste, dodatkowo drzewo ze zdjęciami. Ale wyszło super. Wczoraj siostra zabrała to do druku, także opłacało się to dłubanie. Mam nadzieję ,że babci a dziadkiem będą zadowoleni.
Jutro jest jeszcze u nas w Auchanie ta akcja z USG 3 d. Jedziemy rano, może uda mi się jakoś wcisnąć:-)
Teraz zabieram się za prasowanie bo już mi się nazbierało.

Ostatnia edycja:
Ewcik - a nie masz jakiegoś lekarza, do którego mogłabyś zadzwonić (bo jeśli dobrze kojarzę, to to usg robił Ci nie Twój lekarz?). Jeśli nie, to może faktycznie jedź do szpitala sprawdzić....

Margo - płukać można, sama nie raz płukałam ;-)

Kamu - no to się podjęłaś wyczerpujących zajęć ;-) A z tym usg to fajnie, ale jedź lepiej wcześnie, jeśli chcesz się załapać. Wiem, że jak w Wawie były takie akcje, to dziewczyny ustawiały się już przed otwarciem :-D

Dzień dobry dziewczyny :-D
IzaV to jak Twoja mama przyjechała to dopiero się musisz z wagą pilnować
Izka87 &&&&&&&& żeby było wszystko oki i żebyś mogła jak najszybciej wrócić do domu :tak:

Margo25 może spróbuj brać inne żelazo niż Ci lekarka zaleciła? Bo ja też tego tardyferonu nie przyswajam zbytnio a biorę sobie od wczoraj Chela-ferr MED to jest żelazo w postaci chelatów czyli najlepiej przyswajalne dla organizmu i nie powodujące zaparć. Lekarze tego nie przepisują bo OlimpLabs im nie płaci :dry:

Może którejś z was po drodze
20887_437601479661259_295155556_n.jpg

lub tu
http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html

Załączniki

• 20887_437601479661259_295155556_n.jpg
    20887_437601479661259_295155556_n.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Ewcik - a nie masz jakiegoś lekarza, do którego mogłabyś zadzwonić (bo jeśli dobrze kojarzę, to to usg robił Ci nie Twój lekarz?). Jeśli nie, to może faktycznie jedź do szpitala sprawdzić....

dzwoniłam do mojej gin wczoraj i powiedziała, że jeśli taka sytuacja się powtórzy, od razu mam do szpitala jechać.. więc jej reakcja była zupełnie inna, niż tamtego lekarza i to mi dało do myślenia..

Cześć Dziewczyny!!

my po śniadanku z Mężusiem -> chałka + masełko + kakałko <mniam>.
Wczoraj byliśmy an domówce u znajomych i wróciliśmy jak za dawnych czasów o 3 nad ranem :)
Dziś mamy babski dzień z psiapsiółami, przyjeżdża jedna z Wrocławia i jedziemy w odwiedziny do miesięcznej mamusi.

Iza - trzymaj się! DObrze, że chociaż salę masz ok.

Margo - jeśli chodzi o meksykańską knajpkę - może Mexican / mexicana na foksalu? Albo Amigos na Jerozolimskiech przy Kredensie?

Właśnie skończyliśmy sprzątanie, Mężuś podłogi pozmywał, weekend czas zacząć!

Margo, eweli wiecie może czy w HappyMum w Wola Parku są kostiumy kąpielowe? Nie wiem czy warto się tam wybierać:confused:

Mój młodszy znowu pól nocy wymiotował:baffled: teraz zachowuje się normalnie, zjadł małe śniadanie, ale ja ledwo żyje:sorry2:
Mam nadzieję, że to nie kolejny wirus:-(

dzwoniłam do mojej gin wczoraj i powiedziała, że jeśli taka sytuacja się powtórzy, od razu mam do szpitala jechać.. więc jej reakcja była zupełnie inna, niż tamtego lekarza i to mi dało do myślenia..

Czy Twoja lekarka każe Ci teraz słuchać tętna non stop? Tak to zrozumiałam, jeżeli powiedziała, "jeśli sytuacja się powtórzy":confused: trochę dziwne:sorry2:
kochana jak masz się zamartwiać, to jedź do szpitala, poproś o to echo serca. Na pewno okaże się, że wszystko a Ty będziesz spokojniejsza.

toska - ostatnio byłam w happymum na Woli, szukałam stroju kąpielowego dla kobiet w ciąży i tam nie było :( Dla upewnienia możesz zadzwonić i zapytać czy mają dostępne stroje 022 533 44 33 żebyś specjalnie nie jechała.

reklama
Witam sie i ja :)

domi - nie nie odsypiam tego zbytnio chodze zmeczona caly dzien ale nie umiem spac w dzien nie wiem .. - Tomek wstaje do pracy dzis tez zawsze mnie obsciskuje zanim wyjdzie, ja sie wczoraj tak wkrecilam w wozki ze 2 nad ranem a ja wielkie analizy strzelalam haha, :-Dwiesz co mi jakos nie wygodnie dlatego spac nie moge - cos mi brzuch wczoraj twardnial potem synek kopal i tak jedno do drugiego - plus mam stresy z imieniem :-D bo tomek walczy o bruce:szok:

Ewcik- to dziwne ze tamten lekarz nic nie zrobil, nie sprawdzil ani nic skoro to u niego na wizycie sie dzialo(o ile dobrze pamietam) kurde co za palant :baffled:, wiesz co ja bym poszla gdzies do innego lekarza sie dowiedziec czy to jest bezpieczne i to sprawdzic jeszcze raz czy to byla tylko 1 sytuacja

Izka87- kurde co ty w szpitalu robisz kobieto!
ps. moja siostra duzo po szpitalach biega bo jest chora i ma jakies czeste sprawdzania itd. zabiegi etc. to sie smieje zawsze ze na ''wakacjach'' w szpitalu siedzi haha - jesc dadza posprzataja - mowi ze lepiej jak w domu ;-) - tak pisze z pozytywnej strony ;))) - mam nadz ze u ciebie nic powaznego!!

toska-kurde wspolczuje synkowi meczarni :no:, bidulek dobrze ze cos zjadl chociaz - oby tez duzo pil, co do kostiumow nie mam zielonego pojecia wiec nie wypowiadam sie ;-)

eweli - chalkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! no jak moglas o tym wspomniec jak ja tu chalki nie dostane buuuuuuuuu - a takiego smaka juz mam .... to straszne:-D - a co do wyjsc to tez sie staramy wychodzic z T poki mozna hehe bo potem sie skonczy;-):tak:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry