reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Ewcik Mozart jak najbardziej jest ambitny dla Malucha :)

Izka ojej! Trzymajcie się dzielnie. Dobrze przynajmniej, że będziesz pod nieustającym okiem specjalistów. Mam nadzieję, szybko do nas wrócisz w pełni sił :*

Domi dzisiaj tego bałwana to chyba z deszczu lepiliście?!?!?!

U mnie pępek jeszcze w miarę zwyczajny :)

Ja po wizycie. Pani doktor nie była pocieszona. Daje mi jeszcze 3 tygodnie na poprawę i wtedy kładzie mnie do szpitala. Powiedziała, że prawdopodobnie nie przyswajam żelaza i stąd te wyniki. Poza tym bardzo mnie pocieszyła stwierdzeniem, że statystycznie 1% kobiet w ciąży tak wymiotuje :szok: Aaaaaa i cieszyła się, że waga wprzód :-) Usg w przyszłym tygodniu.

Idę oglądać 'Alternatywy'. Do później!

Izka, trzymam kciuki za szybki powrót do stanu poprzedniego!

Ewcik, widzisz, przynajmniej możesz się teraz zrelaksować :) będzie dobrze:tak:

mój pępek to dalej czarna dziura i chyba żadna ciąża tego nie zmieni :rofl2:

izka będzie dobrze, trzymam kciuki!!!

margo to i tak długi okres na poprawę Ci gin dała.. przy takiej hemoglobinie to już powinna działać..

Margo - no co Ty :-D U mnie nie pada i leży jeszcze masa śniegu :-D
Trzymam kciuki, żeby jednak w ciągu 3 tygodni Ci się poprawiło i szpital okazał się niepotrzebny! ;-)

Melduje sie z lozka z moim aniolem strozem ( czyt. Z kroplowka), ale mam jak all inclusive, sala jednoosobowa, swoja lazienka, swoj tv haha no turnus zajebisty ;p tylko ta francowata kroplowa szczypieeee, dzieki za kciuki laseczki!! Lekarz powiedzial ze szyjka ok, kanal zamkniety, a brzuch kilka dni poobserwujemy, przyspieszyl mi kroplowe i jak bedzie cos dzialac to moze w pon wieczorem mnie wypuszcza . Narazie jestem pozytywnie nastawiona, bo wiem ze z szyjka ok i sie nie skraca i to najwazniejsze ;)

Izka - to jeszcze zjadliwego jedzonka Ci życze do kompletu :-)

Margo - a Tobie bym chętnie trochę mojego żelaza przekazała, bo raczej jest w normie. Może sok z buraków do kompletu? Moja mama robi taki kiszony - jest pyyyyszny - mogę Ci przepis wysłać.

A propos przepisów - nasz grudniówkowy blog dotarł na FB. Jeśli macie konto, to proszę o lajknięcia :-) http://www.facebook.com/BabyWKuchni

Izka to bardzo dobre wiadomości usłyszałaś :)
a o tym że Ciebie wenflon szczypie poinformuj pielęgniarkę, bo z tego co pamiętam to albo jest źle założony albo zbyt szybko kroplówka zapindala (bo ją przyśpieszyli)!

reklama
Do góry