IzaVarsovie
Fanka BB :)
bidulko :/ ale w sumie dobrze ze sie tobą zajęli )))Melduje sie z lozka z moim aniolem strozem ( czyt. Z kroplowka), ale mam jak all inclusive, sala jednoosobowa, swoja lazienka, swoj tv haha no turnus zajebisty ;p tylko ta francowata kroplowa szczypieeee, dzieki za kciuki laseczki!! Lekarz powiedzial ze szyjka ok, kanal zamkniety, a brzuch kilka dni poobserwujemy, przyspieszyl mi kroplowe i jak bedzie cos dzialac to moze w pon wieczorem mnie wypuszcza . Narazie jestem pozytywnie nastawiona, bo wiem ze z szyjka ok i sie nie skraca i to najwazniejsze
W autobusie akurat to zawsze trzymam sie wyzywajaco za brzuch a ze raczej tłoczno i zawsze ktoś niechcący stuknie to odpycham i mówię zeby uważał wtedy zawsze ktoś mi wyszuka siedzące miejsceja chyba też się wyprowadzę do Fracji skoro tam tak szanują babeczki w ciąży..Ja dziś w obie strony stałam w tramwaju, bo nikt mnie nie widział.. a potem 40 minut na poczcie... bo poczta nie ingeruje w kolejkę!!!
U lala pochwal sie potemA ja jutro jade na zakupy, kino i wybierać obrączki na ślub:-):-):-)
niestety mamy pobyt napewno odbije sie na moim tyłku... Wczoraj wchlonelam opakowanie rafaello hihi i o 3rano batona aż Tadek sie obudził
troche to wkurzajace ale mogę jeść mniej niż już jem bo skończy sie na śniadaniu obiedzie i kolacji a to raczej nie wystarczy i będę chodziła głodna a podejrzewam ze to ńie jest najlepszy pomysł
ja dziś zabieram sie z mama za duże porządki i przyszłym tymczasowym pokoju Tadka będziemy odgracac i przestawiać moze jakieś deko na ścianie/drzwiach sie walnie )) będę was poglądac
milego weekendu