reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Witam się dziewczynki wieczorową porą:-) Przez tą pracę to trochę mało czasu na bb, ale tam całkiem miło. Cudne te moje pracowe chłopaki..:-) Właśnie spakowałam torbę na wyjazd bo jutro o 6wyruszamy, po drodze psa do rodziców zawiozę i długa na Toruń..:-)
Ewcik, okropnie się przejełam serduchem twojej córci, ale tak jak dziewczyny piszę że musisz być dobrej myśli.... Jeżeli połówkowe wykazało prawidłową budowę serduszka to powinno być ok... a może to twoje serducho przebijało bo mała się gdzieś odwròciła?:tak:głowa do góry....
Izka, co to za wczasy na NFZ? Cieszę się że to nic groźnego, a trzy dni w sali jednoosobowej wytrzymasz? Trzymaj się:-)
Margo, okropnie Ci współczuję, i proszę napisz w końcu że witasz się bez pawia.. Chociaż jak tak napiszesz to będę sprawdzać czy to napewno ty...:rofl2:
Chrobekmój mąż też chrapie, ajak mu to mówię to myśli że go oszukuję...:crazy: Loleczka, szybkiego powrotu do zdrowia dla Konradka:-) Pisałyście też o kłuciu w szyjce, też tak miałam.. Teraz mi przeszło:-) Z muzyki , to mokemu maluchowi ostatnio pasują ballady metalowe, super wtedy kopie..:szok:Iza​to super że mama już dotarła. Miłego cieszenia się sobą, ja chyba też się wyprowadzę do Fracji skoro tam tak szanują babeczki w ciąży..Ja dziś w obie strony stałam w tramwaju, bo nikt mnie nie widział.. a potem 40 minut na poczcie... bo poczta nie ingeruje w kolejkę!!!:szok::crazy::rofl2:

Loleczka nie mam pojęcia co to za lekarka, bo byłam tak przerażona wizją wyrywania tego zęba, że ledwo otworzyłąm drzwi to ząb przestał mnie bolec;p a małą tak szalała w brzuchu chyba z tych nerwow; ale babeczka blondyna taka szczupła, bardzo sympatyczna:-).

Basia ja na początku też czułam tylko po jednej stronie, teraz buszuje po calym brzuchu,az sie zastanawiam czasem czy tam gdzies drugie nie jest ukryte:-D

Iza trzymaj się cieplutko, bedzie dobrze:tak:

A ja jutro jade na zakupy, kino i wybierać obrączki na ślub:-):-):-)

Ciezko mi z tel zapamietac co ktorej odp wiec wybaczcie ;)
Cwietka no jedzenie to mysle ze all inclusive nie bedzie, ale jestem zaopatrzona w slodycze ;D
Zaczarowana 3 dni wytrzymie, mam nadzieje ze nie bede musiala dluzej ;)
Jagoda ojjj wybieranie obraczek heh wspolczuje bo tyle tego jest ze ciezko sie zdecydowac ;p

Jagoda ulala obrączki :-D
fajna sprawa z poszukiwaniem i przymierzaniem, ja się zdecydować nie mogłam na złote, za dużo wzorów więc mam tytanowo srebrną z brylancikiem :) nietypową, niespotykaną i jedyną w swoim rodzaju :tak:

Izka ja zawsze z telefonu piszę, a jak wstawiam zdjęcia to z kompa, którego zawsze mąż okupuje!

Dziś zaliczyłam małe zakupy dla całej rodzinki oczywiście :)
Ubranka dla dzidzi wstanie może jutro :)

Jutro też wizyta u dermatologa ;)

Izka - tak to można leżeć hehe
Ja też pisze z tel :)

Jagoda - ach obrączki :-)
Ja nie miałam problemu z wyborem :)

Ewcik dzisiaj jeszcze postanowiła mnie zostawić w domu, ponieważ ferrytyna mi się wyregulowała a to jest podobno najważniejsze. Poza tym dopiero 2 tyg. biorę dodatkowe witaminy, to krótko. W każdym razie nie ma tak dobrze, kontrola w przyszłym tygodniu :-D

Cwietka już przerabiałam soki z buraków, granatów itp, ale wszystko po minucie lądowało w kibelku :crazy:

Kochane, na dziś spływam i odpalam dalej jakieś filmy. Póki co się nie martwię, bo zaczęłam jak człowiek tyć!!! Co jest dla mnie wielką radością :tak: I nie mogę się doczekać gdy rano stanę na wagę :tak:

Aaaa, jutro Małżon mnie zaprosił na obiad :-) Powiedział, że mam sobie coś wybrać. A ja mam ochotę na coś meksykańskiego :eek: Polecicie jakąś fajną knajpkę w Wawie?

Dobrej nocy! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Izka87 dobrze, że skończyło się wszystko dobrze.

Miciurka u mnie pępek też na razie wygląda ok., za to chyba stopa mi rośnie, buty mnie zaczęły obcierać, tak jakby były za małe.

Jagoda współczuje bólu zęba.

Loleczka mój mąż też chrapie a najgorzej jak zaśnie przede mną to muszę bo budzić, żeby odwrócił się na drugi bok

Ewcik spokojnie skoro lekarz nic nie mówił na pewno wszystko jest ok.

Basia89 ja też mam takie kłucia, tylko u mnie to mam wrażenie jakby mnie ktoś sztyletem przeszywał.
Pytałam lekarza, to mówił że wszystko ok.

Madzik zdrówka dla Was

Izka87 trzymam kciuki, żeby czas szybko zleciał, a jaki jest powód pobytu w szpitalu?

Margo25 moja siostra mówiła, że ponoć najlepiej przyswaja się Ferromag i że ja mam spróbować w aptece i chyba tak zrobię, bo z moich wyników wynika, że miałam 11,3 a mam 11,0 natomiast pozostałe wartości poprawiły się.

Ja dziś kolejny dzień zaliczyłam u siostry opiekując się małym słoneczkiem, dziś w sumie dużo spała, jutro nas czekają chrzciny, prezent już spakowany, tylko jeszcze kwiaty kupimy, dziś byłam u spowiedzi a i coraz częściej czuje maluszka co bardzo mnie cieszy.

Do góry