reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

dzień dobry:tak:
dziecko poszło spać, a ja się zabieram za obiad- u mnie to na co ostatnio mam fazę czyli smażony ser z frytkami i sałata ze śmietaną:-D

Ewcik-
dobrze będzie! ale widzę że mocno Cię to stresuje- może faktycznie podjedź do szpitala? Przynajmniej sprawdzisz co i jak i zobaczysz co powie inny lekarz...

Izka- fajnie mieć wybór:tak: no i super że wszystko ok, a dziś powodzenia:tak:

Margo- &&& za wizytę

reklama
m.lena mi włosy okrutnie wypadają, ale tylko z głowy ;-)

cwietka ja małej puszczam mozart for babies, nie tak ambitnie, jak Ty, no ale.. :-D

pandora ja w koncu zrobiłam na szybko zupkę dla synka, którą też jadłam, a dla m jaja sadzone, warzywka i ziemniaki.

M przywiózł mi detektor i tętno ok.. i bądź tu mądry człowieku..

Ewcik ale tez nie panikuj jak tym detektorem tetna nie wyczujesz no juz kilka razy słyszałam o panikujacych dziewczynach a dzidz sie poprostu ułożył tak ze nie wychwycalo serducha :)))

Hello Laseczki :))

Nie miałam weny dzisiaj z rana, żeby z Wami pisać - dziś totalny dzień lenia :)) Właśnie siedzę na basenie i czekam aż tory się zwolnią i w końcu sobie popływam !!!! Czas najwyższy ruszyć dupkę hehe

IzaV- ale Cię teraz mama podkarmi :p bój się bój hehe

Margo25- trzymam mocno kciuki za wizytę :)))

a ja się melduję i zarazem odmeldowuję, niestety nie poczytam Was, bo pakuję torbę i jadę na kilka dni do "sanatorium".. niestety mój gin położyl mnie na patologię :/ oby tylko jak najkrócej, ale mówił, że minimum 3 dni pod kroplówami!! a najgorsze, że małż we wtorek rano musi wyjechać do końca tyg :/ ehh oby to szybko zleciałooooo więc jak zwyklę proszę o kciuki, bo one jakoś zawsze pomagają!!

Izka87- strasznie Ci współczuje!!!! Mam nadzieję, że szybciutko Cię wypuszczą i wszytko będzie dobrze. Głowa do góry!!! Trzymam mocno kciuki !!!!!

Ojej, no kurczę, Izka, współczucie! Postaraj się nastawić jak najbardziej pozytywnie - przebadają Cię, przeleczą, odpoczniesz i wyjdziesz w lepszej formie. Trzymam kciuki bardzo bardzo mocno! A powiedział Ci gin dlaczego te kroplówki, skoro na izbie wczoraj byłaś badana i było ok?

Margo, kciuki za wizytę, daj znać po!

IzaV, ale będziesz miała teraz fajowo z mamusią, nie tylko jedzeniowo, ale i towarzysko i zakupowo :)

Hej ;) Dopiero teraz do Was zaglądam ale tak źle się dziś czułam - wstałam, zjadłam, umyłam się, po czym stwierdziłam, że jest mi tak słabo i mam takie zawroty głowy, że znów się położyłam :-p Jak wstałam to była 13:30, a trzeba było jeszcze zrobić zakupy i odebrać Jaśka. Ale potem miałam jakiś przypływ energii, bo nawet wyszłam z małym na dwór i ulepiliśmy bałwana :-D

Izka
- ojej, współczuję skierowania na patologię :( Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej Cię wypuścili!

Miciurka
- pępek? Jaki pępek? :-D Mój to już w ogóle nic nie przypomina :-D

Loleczka
- ja bym zbijała temperaturę i poczekała, jak do poniedziałku nie minie albo dojdą inne objawy to wtedy do lekarza :tak:

Ewcik - mam nadzieję, że lekarz miał rację i te spadki tętna są faktycznie fizjologiczne. Oby detektor Cię uspokoił!:tak:

Basia - mój Jaśko, jak był w brzuchu to kopał praktycznie zawsze po prawej stronie :tak: Teraz małą czuję w różnych miejscach ale też częściej po prawej ;-) A kłucia takie też miewam

M.Lena - ja też bym brzucha nie pokazała :-p Spuchnięte łydki na szczęście nie każda ma i ja mam nadzieję, że mnie to ominie ;) Ja z oddychaniem nie mam (jeszcze:-D) problemów, ale to się może zdarzać w ciąży. Za to włosy mam piękne :-p

Co do muzyki - ja Jaśka usypiam przy muzyce klasycznej dla dzieci, to mała też sobie przy okazji posłucha ;-)

reklama
Izka współczuje i życzę jak najszybszego powrotu do domku.U mnie pępek jeszcze jeste na swoim miejscu. Juz niec mniej wklęśnięty, ale ciągle dziurka.

Do góry