reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
ja się zastanawiam jak ja w ogóle odsłonie spuchnięte łydki a gdzie tam reszta :-)

dziewczyny mam do Was jeszcze dwa pytanka
macie problemy z oddychaniem? ja zawsze jak wstanę i w takiej porze jak teraz ledwo łapie oddech - jak ryba i mam uczucie jakby mi coś na klatkę naciskało. juz mnie to zaczyna martwic bo brzuch jeszcze nie duzy a potem to się chyba uduszę :-p
i dwa: wam tez tak wypadają rzęsy i brwi (nie wspominając o włosach)? ja codziennie widzę co najmniej kilka z jednego i drugiego oka a ostatnio nawet brwi :angry: zaopatrzyłam się już w odżywkę do rzęs i olejek rycynowy. Mam nadzieję że pomoże bo inaczej będę miała łyse oczy do porodu :-) witaminy biorę i oprócz początków anemii wyniki dobre, hmmm...

i ja się witam
Ja i córka przeziębione jesteśmy ,więc się kurujemy w domu-zresztą pogoda i ta nie zacheca do spacerów

Ewcik kochana nie denerwuj się ,ale najlepiej to sprawdzić bo po co masz się niepotrzebnie stresować , a jak Twoja nerka?
Ja za 1,5 tyg ide na usg nerek i już mam stresa ze ten zastój będzie nadal albo jeszcze większy

!

ostatni napad bólu miałam w zeszłym tyg, dziś tak mnie pobolewa lekko.. a jaki miałaś duży ten zastój?? ile cm?
wczoraj mi lek na usg powiedział, że nie jest aż taki duży..

polecam !!! u mnie quiche z cukinia szynka i kozim serem! P-Y-C-H-O-T-A :)))

dziewczyny mam do Was jeszcze dwa pytanka
macie problemy z oddychaniem? ja zawsze jak wstanę i w takiej porze jak teraz ledwo łapie oddech - jak ryba i mam uczucie jakby mi coś na klatkę naciskało. juz mnie to zaczyna martwic bo brzuch jeszcze nie duzy a potem to się chyba uduszę :-p
i dwa: wam tez tak wypadają rzęsy i brwi (nie wspominając o włosach)? ja codziennie widzę co najmniej kilka z jednego i drugiego oka a ostatnio nawet brwi :angry: zaopatrzyłam się już w odżywkę do rzęs i olejek rycynowy. Mam nadzieję że pomoże bo inaczej będę miała łyse oczy do porodu :-) witaminy biorę i oprócz początków anemii wyniki dobre, hmmm...

z oddychaniem mam problem jak sie przejem :D
z wlosami juz jest lepiej bo je obcielam na krotko ale rzeczywiscie rzesy mialam zawsze geste i dlugie- bez potrzeby wiekszej do malowania- a teraz widze ze mam ich duuuzo mniej :/ brwi chyba tez sie przezedzily :/ ale co za tym idzie wlosy na nogach tez przestaly rosnac tzn sa ale takie delikatne i jasne (jak na brunetke) hehe
z kolei pazury mam cuuudowne :D dlugie i mocne 18mm dlugosci heehe

co to pepka to juz jakis czas temu mi sie splycil i jak narazie stanelo w miejscu ;D za to wyskoczyla mi ta ciemna linia nad i pod pepkniem, na szczescie jeszcze jest cieniutka i w sumie jasna bardzo. w ogole brzuszek mam juz taki 100% ciazowy i w autobusie ciagle mi ustepuja miejsca i jak chodze na zakupy to kasjerzy wywoluja mnie z kolejki ;D (na zlosc tym wszytskim dupkom co w kolejce stoja i udaja ze nie widza hihi)

ja zaraz po mame na lotnisko jade :D:D:D tyyyyle dobrego polskiego żarelka mi przywiezie

ups zapomnialam :p &&& za wizyty :D

Ostatnia edycja:
ostatni napad bólu miałam w zeszłym tyg, dziś tak mnie pobolewa lekko.. a jaki miałaś duży ten zastój?? ile cm?
wczoraj mi lek na usg powiedział, że nie jest aż taki duży..

Chyba duzy -ile cm to nie wiem-w szpitalu mówili ze duzy ale jak mój gin spojrzał to mówił,że tragedii nie ma -staram się lezec na lewym boku poki co często i dużo pic wody :)

IzaV -ooo to się najesz dobrego jedzonka :))) Ja już tez na dobre odzyskałam apetyt ,więc podjadam ciągle coś

M.Lena
Problemy z oddychaniem mam jak najbardziej :D Czasem to bym się zasapała :D ale to podobno normalne, bo mimo że mamy małe brzuchy to i tak coś tam już nam uciska.
Włosy z głowy wypadają mi strrrasznie! Zastanawiam się czy ich nie ściąć. Ale to typowe przy anemii więc może się jeszcze wstrzymam.
Jeśli chodzi o brwi i rzęsy to nie zauważyłam specjalnych zmian :)

No to sie witam na spokojniej. Nawiedzilam sąsiadkę, a potem jakos z kuchni wyjść nie mogłam - obiad, ciasto, bułki. Jeszcze mnie sterty garów straszą, a nie wszystkie sie da upchnęli w zmywarce :baffled:

Margo - ja Jaskowi puszczamy psychodelę :-D Dzisiaj dostałam płytę DEad Can Dance. Niech sie gówniarza nastraja "pozytywnie" do życia :-p

Maciejka przywołuj wiosnę, przywołuj. Moze raczy spóźnialska w końcu sie zjawić.

reklama
Dopisuje dalej, bo mi sie durne płaskie g... Zwisilo.

M.lena minusie gorzej oddycha jak leze na plecach. A w każdej inne pozycji normalnie.
Wlosy siedzą grzecznie na swoich miejscach.

Iza No to Francja to cywilizowany kraj ;-) u nas o przepuszczenie w kolejce nawet w kasie pierwszeństwa trzeba walczyć ;-)

A co do obiadu u nas na szybko i wege - BaBy w kuchni: Kolorowy ryż

Do góry