reklama
ja się zastanawiam jak ja w ogóle odsłonie spuchnięte łydki a gdzie tam reszta :-)
dziewczyny mam do Was jeszcze dwa pytanka
macie problemy z oddychaniem? ja zawsze jak wstanę i w takiej porze jak teraz ledwo łapie oddech - jak ryba i mam uczucie jakby mi coś na klatkę naciskało. juz mnie to zaczyna martwic bo brzuch jeszcze nie duzy a potem to się chyba uduszę
i dwa: wam tez tak wypadają rzęsy i brwi (nie wspominając o włosach)? ja codziennie widzę co najmniej kilka z jednego i drugiego oka a ostatnio nawet brwi
zaopatrzyłam się już w odżywkę do rzęs i olejek rycynowy. Mam nadzieję że pomoże bo inaczej będę miała łyse oczy do porodu :-) witaminy biorę i oprócz początków anemii wyniki dobre, hmmm...
macie problemy z oddychaniem? ja zawsze jak wstanę i w takiej porze jak teraz ledwo łapie oddech - jak ryba i mam uczucie jakby mi coś na klatkę naciskało. juz mnie to zaczyna martwic bo brzuch jeszcze nie duzy a potem to się chyba uduszę

i dwa: wam tez tak wypadają rzęsy i brwi (nie wspominając o włosach)? ja codziennie widzę co najmniej kilka z jednego i drugiego oka a ostatnio nawet brwi

_Ewcik_
Fanka BB :)
i ja się witam
Ja i córka przeziębione jesteśmy ,więc się kurujemy w domu-zresztą pogoda i ta nie zacheca do spacerów
Ewcik kochana nie denerwuj się ,ale najlepiej to sprawdzić bo po co masz się niepotrzebnie stresować , a jak Twoja nerka?
Ja za 1,5 tyg ide na usg nerek i już mam stresa ze ten zastój będzie nadal albo jeszcze większy
!
ostatni napad bólu miałam w zeszłym tyg, dziś tak mnie pobolewa lekko.. a jaki miałaś duży ten zastój?? ile cm?
wczoraj mi lek na usg powiedział, że nie jest aż taki duży..
IzaVarsovie
polecam !!! u mnie quiche z cukinia szynka i kozim serem! P-Y-C-H-O-T-AA na obiad może jakiś quiche?
Quiche - Wszystkie przepisy Polska
i dwa: wam tez tak wypadają rzęsy i brwi (nie wspominając o włosach)? ja codziennie widzę co najmniej kilka z jednego i drugiego oka a ostatnio nawet brwizaopatrzyłam się już w odżywkę do rzęs i olejek rycynowy. Mam nadzieję że pomoże bo inaczej będę miała łyse oczy do porodu :-) witaminy biorę i oprócz początków anemii wyniki dobre, hmmm...
z oddychaniem mam problem jak sie przejem
z wlosami juz jest lepiej bo je obcielam na krotko ale rzeczywiscie rzesy mialam zawsze geste i dlugie- bez potrzeby wiekszej do malowania- a teraz widze ze mam ich duuuzo mniej :/ brwi chyba tez sie przezedzily :/ ale co za tym idzie wlosy na nogach tez przestaly rosnac tzn sa ale takie delikatne i jasne (jak na brunetke) hehe
z kolei pazury mam cuuudowne
co to pepka to juz jakis czas temu mi sie splycil i jak narazie stanelo w miejscu ;D za to wyskoczyla mi ta ciemna linia nad i pod pepkniem, na szczescie jeszcze jest cieniutka i w sumie jasna bardzo. w ogole brzuszek mam juz taki 100% ciazowy i w autobusie ciagle mi ustepuja miejsca i jak chodze na zakupy to kasjerzy wywoluja mnie z kolejki ;D (na zlosc tym wszytskim dupkom co w kolejce stoja i udaja ze nie widza hihi)
ja zaraz po mame na lotnisko jade
ups zapomnialam
Ostatnia edycja:
M
madzik1980
Gość
ostatni napad bólu miałam w zeszłym tyg, dziś tak mnie pobolewa lekko.. a jaki miałaś duży ten zastój?? ile cm?
wczoraj mi lek na usg powiedział, że nie jest aż taki duży..
Chyba duzy -ile cm to nie wiem-w szpitalu mówili ze duzy ale jak mój gin spojrzał to mówił,że tragedii nie ma -staram się lezec na lewym boku poki co często i dużo pic wody
IzaV -ooo to się najesz dobrego jedzonka
Margo25
M.Lena
Problemy z oddychaniem mam jak najbardziej
Czasem to bym się zasapała
ale to podobno normalne, bo mimo że mamy małe brzuchy to i tak coś tam już nam uciska.
Włosy z głowy wypadają mi strrrasznie! Zastanawiam się czy ich nie ściąć. Ale to typowe przy anemii więc może się jeszcze wstrzymam.
Jeśli chodzi o brwi i rzęsy to nie zauważyłam specjalnych zmian
Problemy z oddychaniem mam jak najbardziej
Włosy z głowy wypadają mi strrrasznie! Zastanawiam się czy ich nie ściąć. Ale to typowe przy anemii więc może się jeszcze wstrzymam.
Jeśli chodzi o brwi i rzęsy to nie zauważyłam specjalnych zmian
No to sie witam na spokojniej. Nawiedzilam sąsiadkę, a potem jakos z kuchni wyjść nie mogłam - obiad, ciasto, bułki. Jeszcze mnie sterty garów straszą, a nie wszystkie sie da upchnęli w zmywarce 
Margo - ja Jaskowi puszczamy psychodelę
Dzisiaj dostałam płytę DEad Can Dance. Niech sie gówniarza nastraja "pozytywnie" do życia 
Maciejka przywołuj wiosnę, przywołuj. Moze raczy spóźnialska w końcu sie zjawić.

Margo - ja Jaskowi puszczamy psychodelę

Maciejka przywołuj wiosnę, przywołuj. Moze raczy spóźnialska w końcu sie zjawić.
reklama
Dopisuje dalej, bo mi sie durne płaskie g... Zwisilo.
M.lena minusie gorzej oddycha jak leze na plecach. A w każdej inne pozycji normalnie.
Wlosy siedzą grzecznie na swoich miejscach.
Iza No to Francja to cywilizowany kraj ;-) u nas o przepuszczenie w kolejce nawet w kasie pierwszeństwa trzeba walczyć ;-)
A co do obiadu u nas na szybko i wege - BaBy w kuchni: Kolorowy ryż
M.lena minusie gorzej oddycha jak leze na plecach. A w każdej inne pozycji normalnie.
Wlosy siedzą grzecznie na swoich miejscach.
Iza No to Francja to cywilizowany kraj ;-) u nas o przepuszczenie w kolejce nawet w kasie pierwszeństwa trzeba walczyć ;-)
A co do obiadu u nas na szybko i wege - BaBy w kuchni: Kolorowy ryż