reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Allme no pewnie :-) moja dzidzia reaguje na głos swojego braciszka :-D
A Twój mąż niezły jest myślał ze jak śpisz to może Ci zjeść chipsy ? Nie z nami te numery :rofl2:

Ooo Izka ja mam dziś wizytę 14:40 :) więc będę z Tobą duchem :)

Na śniadanie zjadłam trochę kanapki z serkiem i odstawiłam :/ a wczoraj jeszcze taaak mi smakował :/ no i nie ma rady, musiałam się najeść kinder czekolady :baffled:

Mój mąż ostatnio stwierdził, że nie mam brzucha tylko domek :) I tak mi się to spodobało, że będę się tego trzymać :-D
Ja mojemu maleństwu zapuszczam ładne utwory z muzyki poważnej, sama uwielbiam więc upajamy się razem z maleństwem :)

Ostatnia edycja:
No i nie dane bylo mi pospac, ledwo co zasnelam, no moze 30-40 podrzemalam, przyszedl dziadek i trzebabylo wstac:no:
A jakos klasc mi sie poki co nie chce, wiec cos porobie, na pewno zakupy male mnie czekaja i rozwiesic pranie musze.
Tylko czuje sie jakbym byla na mega kacu przez ten brak snu, nawet malzon tak stwierdzil, jak do niego dzwonilam.

Milego dzionka zycze:-)

Ewcik mój lekarz zrobił z tego aferę i kazał mi jechać do centrum zdrowia matki polki bo mają najlepszy sprzęt. Leżalam 3 dni w szpitalu. Dał mi skierowanie. Skontaktuj się może że swoim prowadzącym. Będziesz spokojniejsza! Mnie też mówili że serduszko może zwalniać a położenia w szpitalu mówiła że nawet jak kobieta jest przeziebilam to do tego stopnia może to wpływać na maluszka. Także będzie dobrze ale trzeba to sprawdzić.

no właśnie się zastanawiam, czy nie jechać na IP.. tam mają najlepszy sprzęt, więc może zrobia to echo serca.. wszędzie jest napisane, że jeśli przy usg tętno spadnie poniżej 100u/min to jest to wskazanie do pogłębinia diagnostyki o echo serca...

Ewcik - nie martw się :) serduszko jeszcze nie jest do końca usprawnione i ma prawo płatac figle ale niczym to nie grozi - tak mi gin powiedziała.
A na obiad - ziemniaczki jajka sadzone surówka z warzyw ?

Ewcik pomyslalam o tym samym co Maciejkaa na obiadzik jesli masz ziemniaczki albo ryz lub kasza gryczana ;-)

To nie masz się co martwić:-)
może dla świętegomspokoju idź za dwa tygodnie na usg i na pewno wszystko będzie już dobrze.

A na obiad może jakiś quiche?
Quiche - Wszystkie przepisy Polska

co do obiadu, to jajo+surówka super, tyle, ze dziś mój synek został w domu, nie poszedł do żłoba,a jedyne, co on je to zupa lub makaron hehe... ziemniaków, surówki, jajka sadzonego nie tknie

Chrobek hehe jak się szaleje to tak potem jest :-p.
Margo
Powodzenia na wizycie :)

A ja sobie właśnie pomalowałam pazurki na pomarańczowo :-D może wiosnę przywołam :)

Ostatnia edycja:
heh Margo to obie będziemy w jednym czasie rozkraczone na fotelikach :-p

chrobek zrób sobie popołudniową sjestę :)

a ja poodkurzałam, umyłam podłogi i nie robię już nic :-) małż zrobił mi tościka z dżemem i z bananem mniaaam, do tego kawka zbożowa i można tak się obijać :)

reklama
i ja się witam
Ja i córka przeziębione jesteśmy ,więc się kurujemy w domu-zresztą pogoda i ta nie zacheca do spacerów

Ewcik kochana nie denerwuj się ,ale najlepiej to sprawdzić bo po co masz się niepotrzebnie stresować , a jak Twoja nerka?
Ja za 1,5 tyg ide na usg nerek i już mam stresa ze ten zastój będzie nadal albo jeszcze większy

Izka to miałaś przygody na IP-ale dobrze, że z szyjką ok

Margo jak ja Ci współczuje tych pawi-ja odkąd przeszły mi mdłości to trochę odzywam

Izka,Margo powodzenia na wizytach !!!!

Do góry