reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Chrobek, w samiuśkim centrum Torunia będę. Na zamkniętym pisałam, że to mój prezent rocznicowy dla męża, zabieram rodzinkę na weekend...bo teraz jeszcze gdzieś mogę się ruszyć, a do twojego pięknego miasta już ze dwa lata się wybieraliśmy...

reklama
nie doczytalam na zamknietym, troche mnie nie bylo, musialam przeoczyc za co przepraszam:zawstydzona/y:

No prezent piekny, piekny jak Toruń, jak uwielbiam moje miasto:-) Wpadnijcie koniecznie do Pierogarni na pierogi sa fantastyczne;-)
A my mamy rocznice 26 maja (w dzien matki), to nasza pierwsza rocznica, tez musze cos wykombinowac

A moj mezus teraz z piwkiem w reku oglada mecz, a ja jako dobra zona sama mu to piwo kupilam

Oooo Chrobek mój bez piwa a z eliksirem owocowym AgatyK również zaliczał mecz! Ale już się skończyło...uff uff uff :-D Chociaż ja tam nie mam nic do tego i czasem sama się wciągam mimo że to zupełnie nie moje klimaty :-D

Dobrej nocy!

Nie dam rady nadrobić produkcji z całego dnia bo zaraz idę lulu:-) Jutro ruszamy do Berlina więc do usłyszenia w niedzielę:) Z dzieciaczkiem wszystko dobrze, miałam dziś połówkowego ciąg dalszy.
Ps. mignęło mi coś, że na bb panuję jakaś swędząca wysypka?;-) uciekam żeby nie złapać od pisania przed samym wyjazdem;-) A poważnie zdrówka wszystkim i miłego weekendu!

Heh, ja też wczoraj z mężem meczyk zaliczyłam (również z eliksirem) - z tym, że u nas to ja bardziej jojczę, żeby oglądać. bo lubię piłkę nożną (na dobrym poziomie, więc liga polska odpada, lol)

Ja już dawno w zimowe płaszcze się nie dopinam, kupiłam przejściówkę, ale dość cienka jest i się boję powrotu do pracy w przyszłym tyg dlatego:sorry:

Idę do lekarza, dam znać, jak wrócę!

Miłego dnia, dziewuszki!!!

Agata i ja też oglądam meczyki,liga mistrzów to zupełnie co innego jest na co popatrzeć.Ja w kurtki się dopinam.Dziewczyny ja chyba zaraz się rozpłaczę u nas od wczoraj sypie śnieg dziś patrzę a on dalej sypie ,to jest już przegięcie ileż można...Dziś jedziemy po prezent dla małej postawiliśmy na taki domek plastikowy na ogród wszyscy się złożymy i kupimy jeden pożądny prezent zamiast kilku kolejnych gramotów.Dziewczyny jeśli chodzi o wysypkę w ciąży to moja koleżanka miała coś takiego puppp - Szukaj w Google a tu znalazłam takie zestawienie wysypek w ciąży Dermatozy swoiste dla okresu ci

Hej :-D
franek mi też już ten śnieg wychodzi uszami :baffled: oby lato potem trwało tyle co teraz zima
Agata_K &&&&&&&&&& za wizytę, daj znać po :-)

Hejka!
A ja tam lubię zimę ;-) Zwłaszcza taka szara breje, jaka mam za oknem ;-)
W płaszcz sie na szczeście dopinam, ale za to motywacji, zeby gdzies wyjść juz nie mam. Brodzenie w tym błocku to nie to, co lubie najbardziej.

wysypek strasznie współczuje. Mnie to na szczeście omija (poki co). Czasem cos cera świruje i przez kilka dni miałam suche placki na policzkach, ale samo intensywne natluszczanie dało rade.

Kurcze, we wtorek wizyta u gina, a ja jeszcze nie oddałam siuskow i krwi na badania :baffled: Musze to jutro zrobic, bo inaczej nie zdążę odebrać wyników. A taaaaak mi sie nie chce tej krwi im oddawać.

reklama
Dzień dobry,

Witam z przychodni, jestem właśnie w trakcie badania glukozy. Strasznie mi się w głowie kręci a junior zachwycony:-D
Chyba pójdę do domu i wrócę za 1,5 h bo tu nie usiedzę:baffled:

Do góry