reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Witam z zimowego Wrocławia :)

Franek
- super pomysł z domkiem do ogrodu. My na roczek synkowi zrzuciliśmy się z dziadkami i chrzestnymi na ogromną piaskownicę, zjeżdżalnię i huśtawkę. Bo tych małych klamotów mamy już chyba cały pokój :)

Kasiarj - miłego zwiedzania Berlina!

Ja się w płaszczyk zimowy mieszczę bez problemów, ale tak jak Cwietka nie mam motywacji żeby przy tej pogodzie wyjść z domu ;/ a jak tylko do najbliższego sklepu to zakładam kurtkę narciarską, bo mi tak najwygodniej :)
Ale w weekend chyba sprzedam synka teściowej i pojadę z mężem po sukienkę na wesele które mamy 4 maja.

Cwietka - ja we wtorek oddałam troszke krwi i wyszedł mi niski hematokryt... cokolwiek to jest ;)

toska - dasz radę!

Poprosimy IzaV o troszkę słońca :) mama już spakowana na wyjazd do Ciebie?

reklama
witaj toska! szybko to badanie glukozy, już w 20 tygodniu. Moja lekarka jeszcze nie wspominała o usg połówkowym, a co dopiero o teście glukozy. Trzymaj się , podwójne kłucie nie jest fajne. Pozdrawiam Agnieszka.

Ktr nie dałam;-) mąż po mnie przyjechał i zawiózł do domu, za godzinę pojadę z powrotem do przychodni.
w Warszawie też zima, wczoraj usłyszałam śmieszny tekst, że niedługo będzie tak ciepło, ze będzie można w klapkach chodzić po śniegu:-D
Powodzenia z sukienką:tak:

My2013 witaj, chyba się jeszcze nie witałam z Tobą:-D

rzeczywiście wcześnie, doktorek się pospieszył, ale to chyba dlatego, że to już moja kolejna ciąża i doktorek jest z tych bardziej liberalnych doktorków co pozwalają np.wszystko jeść i nie do końca trzymają się harmonogramu:-D

Dobry!Marzycielka, gratulacje zakupu auta!Domi, no to jest nas dwie z tą cera;-) ja to sieboje w lustropatrzeć jak zmyję makijaż....;-)Iza, ale masz cudnie z ta pogodą :-)Co do zimowych kurtek, to ja równiez z checią już bym ją do szafy schowala...niedlugo zamek sie rozejdzie;-)Agata && za wizytę!Franek, wspłczuję śniegu...u nas na szczęscie wciąz straszą, że bedzie,a le go na razie nie ma p-)Toska, a to nie trzeba na tym badaniu siedzieć i sie nie przemeczać (choćby spacerkiem...)??

Cześć :)

Mały dziś poszedł do przedszkola w końcu i miał lekki problem z rozstaniem po tych świętach ..

Moje chrosty nadal są i nadal swędzą :-(

Franekkimono - dzięki za foty. Moja przypadłość jest taka jak na tym 4tym zdjęciu tylko ze mam aby jedną plamke (bąbel) na tułowiu jedną na karku i trzy na szyi :-(

Może uda mi się w sobotę iść do dermatologa.

Loleczko, Domi macie panienki w brzuchach, to co się dziwicie, że cera nie teges ;-) Spróbujcie moźe przemywać twarz solą fizjologiczną zamiast wody/ tonika. Mi to zawsze pomagało. I taki krem cetaphil z apteki ( jedno i drugie poleciła mi dermatolog)

loleczka No nie można się za bardzo ruszać, dlatego mąż podjechał samochodem i liczę, że zaraz samochodem mnie zawiezie:-D a w domu leżę i się nie ruszam, tylko palcem na ajpadzie:-D

Maciejkaa współczuję wysypki. Zakładam, że próbowałaś już wapno i nie pomogło?:sorry:

Ok, zbieram się na kłucie nr 2.

Zaraz wracam, nie odchodźcie:-D

Toska niee .. :no: boję się brać na własną rękę jeśli nie wiem co mi dolega. Pogorszę sprawę i dopiero będzie problem

Hej hejka
u mnie kolejny dzien opadow sniegu, masakra!

Toska powodzonka na kluciu ;-)
mam chlopaka w brzuchu i moja cere jest tez nie tentego haha

Maciejka sprobuj z wapnem, nie zaszkodzi!

Loleczka ja juz nie patrze w lustro buhahaha

Kasiarj ''stosunkowo'' udanego wypoczynku i milego zwiedzania!

My2013 witaj :-D

Ostatnia edycja:
Ktr- ja też miałam ten hematokryt poniżej normy. Gin powiedział, że to normalne dla ciężarnych. Chyba o gęstość krwi chodziło, że w ciązy mamy jej więcej i coś tam jest bardziej rozcieńczone. Bo w ogóle te normy w laboratorium to są dla "normalnych", a ciężarówki mogą mieć niektóre rzeczy trochę inaczej.

A tak w ogóle to jak mi włosy wyschną, idę do przychodni zapytać, czy na zwykłą morfologię mogę przyjść po lekkim śniadanku.

Madziula - dostałaś wczoraj moją wiadomość? Odpisałam Ci i niby poszło, ale potem mi coś dziwnego wyskoczyło :baffled: Jak bułeczki?

reklama
Do góry