reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Witam z zimowego Wrocławia :)

Franek
- super pomysł z domkiem do ogrodu. My na roczek synkowi zrzuciliśmy się z dziadkami i chrzestnymi na ogromną piaskownicę, zjeżdżalnię i huśtawkę. Bo tych małych klamotów mamy już chyba cały pokój :)

Kasiarj - miłego zwiedzania Berlina!

Ja się w płaszczyk zimowy mieszczę bez problemów, ale tak jak Cwietka nie mam motywacji żeby przy tej pogodzie wyjść z domu ;/ a jak tylko do najbliższego sklepu to zakładam kurtkę narciarską, bo mi tak najwygodniej :)
Ale w weekend chyba sprzedam synka teściowej i pojadę z mężem po sukienkę na wesele które mamy 4 maja.

Cwietka - ja we wtorek oddałam troszke krwi i wyszedł mi niski hematokryt... cokolwiek to jest ;)

toska - dasz radę!

Poprosimy IzaV o troszkę słońca :) mama już spakowana na wyjazd do Ciebie?

reklama
witaj toska! szybko to badanie glukozy, już w 20 tygodniu. Moja lekarka jeszcze nie wspominała o usg połówkowym, a co dopiero o teście glukozy. Trzymaj się , podwójne kłucie nie jest fajne. Pozdrawiam Agnieszka.

Ktr nie dałam;-) mąż po mnie przyjechał i zawiózł do domu, za godzinę pojadę z powrotem do przychodni.
w Warszawie też zima, wczoraj usłyszałam śmieszny tekst, że niedługo będzie tak ciepło, ze będzie można w klapkach chodzić po śniegu:-D
Powodzenia z sukienką:tak:

My2013 witaj, chyba się jeszcze nie witałam z Tobą:-D

rzeczywiście wcześnie, doktorek się pospieszył, ale to chyba dlatego, że to już moja kolejna ciąża i doktorek jest z tych bardziej liberalnych doktorków co pozwalają np.wszystko jeść i nie do końca trzymają się harmonogramu:-D

Dobry!Marzycielka, gratulacje zakupu auta!Domi, no to jest nas dwie z tą cera;-) ja to sieboje w lustropatrzeć jak zmyję makijaż....;-)Iza, ale masz cudnie z ta pogodą :-)Co do zimowych kurtek, to ja równiez z checią już bym ją do szafy schowala...niedlugo zamek sie rozejdzie;-)Agata && za wizytę!Franek, wspłczuję śniegu...u nas na szczęscie wciąz straszą, że bedzie,a le go na razie nie ma p-)Toska, a to nie trzeba na tym badaniu siedzieć i sie nie przemeczać (choćby spacerkiem...)??

Cześć :)

Mały dziś poszedł do przedszkola w końcu i miał lekki problem z rozstaniem po tych świętach ..

Moje chrosty nadal są i nadal swędzą :-(

Franekkimono - dzięki za foty. Moja przypadłość jest taka jak na tym 4tym zdjęciu tylko ze mam aby jedną plamke (bąbel) na tułowiu jedną na karku i trzy na szyi :-(

Może uda mi się w sobotę iść do dermatologa.

Loleczko, Domi macie panienki w brzuchach, to co się dziwicie, że cera nie teges ;-) Spróbujcie moźe przemywać twarz solą fizjologiczną zamiast wody/ tonika. Mi to zawsze pomagało. I taki krem cetaphil z apteki ( jedno i drugie poleciła mi dermatolog)

loleczka No nie można się za bardzo ruszać, dlatego mąż podjechał samochodem i liczę, że zaraz samochodem mnie zawiezie:-D a w domu leżę i się nie ruszam, tylko palcem na ajpadzie:-D

Maciejkaa współczuję wysypki. Zakładam, że próbowałaś już wapno i nie pomogło?:sorry:

Ok, zbieram się na kłucie nr 2.

Zaraz wracam, nie odchodźcie:-D

Toska niee .. :no: boję się brać na własną rękę jeśli nie wiem co mi dolega. Pogorszę sprawę i dopiero będzie problem

Hej hejka
u mnie kolejny dzien opadow sniegu, masakra!

Toska powodzonka na kluciu ;-)
mam chlopaka w brzuchu i moja cere jest tez nie tentego haha

Maciejka sprobuj z wapnem, nie zaszkodzi!

Loleczka ja juz nie patrze w lustro buhahaha

Kasiarj ''stosunkowo'' udanego wypoczynku i milego zwiedzania!

My2013 witaj :-D

Ostatnia edycja:
Ktr- ja też miałam ten hematokryt poniżej normy. Gin powiedział, że to normalne dla ciężarnych. Chyba o gęstość krwi chodziło, że w ciązy mamy jej więcej i coś tam jest bardziej rozcieńczone. Bo w ogóle te normy w laboratorium to są dla "normalnych", a ciężarówki mogą mieć niektóre rzeczy trochę inaczej.

A tak w ogóle to jak mi włosy wyschną, idę do przychodni zapytać, czy na zwykłą morfologię mogę przyjść po lekkim śniadanku.

Madziula - dostałaś wczoraj moją wiadomość? Odpisałam Ci i niby poszło, ale potem mi coś dziwnego wyskoczyło :baffled: Jak bułeczki?

reklama
Do góry