reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

A i jeszcze do Damagi - u mnie trochę inaczej niż u Twojego męża...Mi w grudniu się pojawiło i znikło a teraz od m-ca nie ustępowało,tylko się powoli rozprzestrzeniało.Także obecnie mam na przedramionach,od jednego nadgarstka prawie po łokieć i na kostce u jednej nogi.Ale lekarka mówiła,że wczoraj była u niej też kobieta w ciąży(3 m-c) i miała to samo od stóp do głowy:szok: i dopiero się zgłosiła.I mówiła,że podobno 80 procent kobiet w ciąży to spotyka(alergia-mniejsza lub większa),tylko,że ja jakoś tego nie widzę.

reklama
Heloł :)
Mam to samo co damagi :)) dopadł mnie forumowy len za to w domu porządki urządzam jak wy przed świętami haha :))) w pt mama przyjeżdża wiec muszę jakoś dom minimalnie ogarnąć bo wstyd :p
zaczęłam pić wodę tzn 1l plus i inne napoje/płyny...zauważyłam ze pierścionki zostawiają ślad, wiec chyba mialyscie racje z ta woda...po jakim czasie będzie widać efekty? Bo sikam co 1-2h :D

I na koniec straaaaaasznie wam współczuje pogody :/ za 2tyg musi byc z 15'C bo ja ńie dam rady w takim śniegu hehe ja ubrań na zimę nie mam :( troche słońca zabiorą ze sobą do polski :)))
u nas już wiosna pełna gębą (pozdrawiam z hamaka) a w słońcu chyba ze 25'C.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 45
IzaV u mnie też jest ze 25 stopni ale z tą różnicą, że jest to temperatura w mieszkaniu hehe Jak możesz nas tak drażnić !!! Tak ostatnio myślałam o spotkaniu bb i zastanawiałam się jaka będzie pogoda, mam nadzieję, że zabierzesz troszkę słoneczka :)) No chyba, że tęsknisz za zimą :)))
A tak na marginesie - słodziutki brzusio :D

Izaaaa ale Ci zazdroszczę tej pogody...ach...kurcze Ty jescze masz pepkowaty pepek...:-) a ja juz mam na maksa rozciagniety...az nie moge na niego patrzec :crazy:

iza- ja Ci już miałam głowę zmyć na fb że nas takimi zdjęciami katujesz:-p

margo- no niestety na rozpieraniu się nie skończyło- doszedł okropny ból kręgosłupa i ból "góry" brzucha tzn tuż pod żebrami:wściekła/y: myślałam że z bólu będę ściany gryźć:wściekła/y: przeszło dopiero przed chwilą i to po apapie i 2 nospach:wściekła/y:

dziewczyny z tymi wysypkami nie ma Zartów trzeba skonsultowac bo u mnie crp podwyzszone i lekarz mowil ze przy wysypkach tez ostro skacze i moze szkodzic dzidzi wiec trzeba z tym walczyc :)
powodzenia

Właśnie wróciłam od koleżanki. Byłam na kawie i sie pożegnać z nią bo jutro wyjeżdża za granicę :-(

U mnie pada śnieg .. zima na całego normalnie :crazy:

Madziasek super, że na wizycie wszystko ok.

Agnieszka witaj, też jestem z Poznania.

Zgodzę się z Margo, że ciąża to nie cudowny stan, ale cudowne oczekiwanie na dziecko, ja też nie przechodzę źle ciąży, nie miałam nudności itd., ale nie czuje się rozanielona.

Margo napiszę jak mi się tylko uda odebrać wyniki, najpóźniej w piątek powinnam je mieć.

Dolaresr ja się w glukozie bardziej obawiam tej słodyczy

IzaVarsovie super zdjęcia, zazdroszczę pogody, bo u mnie znowu dziś padał śnieg, wrr

A my kupiliśmy autko, powiem Wam, że to było męczące doświadczenie, jazdy po stacjach diagnostycznych, elektrykach, ale jestem przeszczęśliwa

reklama
Siemanko:-)

Wrocilam ze spotkania z przyjaciolka i przywloklam ze soba pawia :/ lody z malinami poooooszly....na spacer

Co do wysypek dziewczyny to nie wiem jak u was w przychodni, ale w naglych wypadkach lekarz u mnie od reki przyjmuje, ja kiedys po powrocie ze wsi od cioci liszaj mialam i mnie od razu babeczka przyjela, a Was to tym bardziej powinien lekarz przyjac, ze wzgledu na ciaze.

IzaV przeslij jakos troche tej cudnej pogody do Polski, ja poprosze w kierunku Torunia priorytetem bo zimno tu jak diabli;-)

Do góry