reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

reklama
Współczuję wszystkich chorób i wysypek!

My na szczęście w końcu jesteśmy zdrowi (Jasiek jutro idzie do przedszkola - w końcu trochę odpocznę:-D).

Loleczka
- ja też mam problemy z cerą :/ u mnie to niby wygląda jak zwykłe pryszcze ale w takiej ilości, w jakiej jeszcze nigdy nie miałam. W dodatku mam taką cerę, że zostają mi po nich czerwone plamy więc bez podkładu nie wyjdę w ogóle z domu :(

Zaczarowana - dobrze wiedzieć z tym lekarzem - jestem w szoku, że w Wawie da się coś załatwić od ręki :-D

Pandorka - trzymaj się i odpoczywaj!:tak:

Iza - ale ja Ci zazdroszczę! :-)

I tak w temacie lekarzy, to mi dziś udało się zapisać do okulisty na - uwaga, uwaga - 23 maja!:-D Więc jak któraś planuje, to polecam się streszczać, żeby zdążyć przed porodem :-D

Iza... Ty wiesz jak podbudować człowieka, nie ma co :tak: u mnie dzisiaj też sceneria zimowa, jak szłam na spacer z psem musiałam się przez takie śniegi przedzierać, że głowa mała. śniegu miejscami po kolana i teraz sypie dalej. ja nie wiem co to dalej będzie :szok:

(...)
Zaczarowana - dobrze wiedzieć z tym lekarzem - jestem w szoku, że w Wawie da się coś załatwić od ręki :-D
(...)
Da się, da się :) mam dwie przychodnie, w których ginekolodzy też przyjmują od ręki w zasadzie :) oczywiście nie extra nowoczesne, ale też nie przedpotopowe :)

Marzycielka, gratuluję autka :)

IzaV, nie skomentuję tego, co nam tu robisz emocjonalnie wrzucając takie zdjęcia i opisy aury ;-(
Ja już się ledwo dopinam w kurtce, jak dłużej w niej muszę być, to mi normalnie duszno, bo mnie ściska :( więc albo muszę się cienko ubrać pod spód albo grubo i rozpięta kurtka :(

Moje Dziecię dziś wyleguje się na moim pęcherzu, rano dostałam w niego kilka kopniaków, a cały dzień biegam siusiu co pół godziny na trzy kropelki :-/ annoying!

Maghdalena - to ja po ciąży chętnie wezmę od Ciebie namiary na te przychodnie - bo w ciąży do obcego lekarza to nie pójdę :-D

Mnie pogoda też dobija. Od 2 tygodni praktycznie nie wychodzę z domu. W kurtkę się nie mieszczę, ale mam płaszcz kupiony w czasach kiedy byłam trochę grubsza - ale nie chcę w nim chodzić do czerwca!:szok::-D

Ja właśnie też byłam w szoku z tym dermatologiem, bo też słyszałam o tym że terminy kosmiczne, a tu niespodzianka... Dlatego polecam tą przychodnię, tam ogólnie jest większość specjalistów, więc gdyby któraś ze stołecznych dziewczyn potrzebowała, mogę dać numer tel. do rejestracji.:-) Do okulisty też muszę się zapisać..ale chyba pójdę do przychodni która "obsługuje "moją jednostkę, tam terminy krótsze troszkę...
Iza, dawaj kochana to słoneczko, wystarczy w reklamówce, już nie musi być walizka, bo chyba tu zwariuję.. No i tam do Chrobek, trochę skieruj, bo na weekend tam jadę ... ciekawa jestem co to za niespodziankę mój M rocznicowo planuje... Ale masz fajnie z tym hamakiem... Też mam taki na działce, ale straciłam nadzieję na to że go w tym roku wyciągnę...

Dziewczyny wspolczuje wysypek!

Marzycielka gratuluje zakupu auta :-D

Zaczarowana super ze Twoj maz szykuje niespodzianke rocznicowa!

Domi ja w swoja kurtke zimowa juz nie wchodze, zapiac sie juz na wysokosci brzucha nie moglam wiec smigam teraz w plaszczyku jesiennym w ktory jeszcze wchodze ;-)

Chrobek i co lekarz mówił o tym liszaju ?

Dostalam jakas tam masc, nie pamietam nazwy, bo to jakis czas temu bylo (przed ciaza) no i nie moglam uzywac gabki do mycia, ani zadnych zapachowych mydel, zeli itd. Mylam sie mydlem antybacteryjnym Protect, mozna tez szarym. I uzywalam osobnego recznika, niz inni domownicy, by zarazkow nie rozniesc na nich.
Najlepiej spróbuj pojsc do lekarza, moze ze wzgledu na ciaze dermatolog od razu Cie zbada.

zaczarowana
na weekend do Torunia jedziesz, czy gdzies w okolice?

reklama
ja ostatkiem sił jeszcze dopinam się w zimówkę, ale jeszcze parę dni i nie wiem czy się dopnę, a płaszczyk mam taki cieniutki, że się nie nadaje na takie śniegi. najwyżej zrobię strajk i będę siedzieć w domu aż wiosna nie ruszy wreszcie swych szanownych czterech liter :szok:

Do góry