reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Dzień dobry po świętach:-)

Wczoraj zrobiłam duuuuuży błąd i weszłam na wagę u rodziców:sorry2: nie róbcie tego błędu, odczejakcie kilka dni:-D

Domi &&&&&

Zdrówka dla wszystkich maluchów i maghdaleny

reklama
Cześć :*

U mnie temperatura dodatnia i słonko :-D

Dziś wybywam na małe zakupy - jakieś getry, leginsy bo nie mam w czym chodzic. A wstyd przyznać ze mam tylko jedne spodnie ciążowe :zawstydzona/y:

Muszę kupić też jakaś pizame bo te co mam sa za krótkie przez ten brzuch :-p

Kciuki za wizyty !
- ja sie cieszę ze miałam przed św bo pewnie niezłą wagę bym miała wpisaną w kartę po tym jedzeniu hehe

Dzień dobry!
Pierwszy raz po kilku dniach przerwy można przeczytać wszystkie posty, więc zakładam że miałyście przyjemne święta, u nas też spokojnie, bez większych rewelacji :-)
U nas pogoda piękna, słońce i chyba nawet +3 stopnie, ale współczuję wam ataku zimy, bo wiem jak to wygląda w Polsce.
Ja mam dzisiaj w planach przerabianie spodni, zobaczymy co mi z tego wyjdzie.:confused:
Kciuki za wszystkie wizyty i zdrówka dla chorych mamusiek.

Miłego dnia!

O nie!!! Ja też z zawalonym nosem a muszę wyjść chociaż po masło, mleko i kilka owoców, bo mnie skręca i muszę koniecznie kupić pomarańcze:)

Toska ja zrobiłam ten 'błąd' i weszłam na wagę i niby coś wprzód, ale bardziej wygląda mi to na obżarstwo świąteczne i obawiam się, że waga znów mi zleci za 2-3 dni :/ Dobra, koniec już o tych słynnych kilogramach :-)

Maghda ja się całkowicie pogubiłam w swoim odliczaniu :) Początkowo rzeczywiście miałam termin na 25, ale wkradł mi się jakiś błąd :-) i mam termin na 21.08. Myślę iż nie urodzę w żadnym z tych terminów tylko jakoś pomiędzy :-D A co do mojego suwaka to odlicza mi do 25, ponieważ jeszcze go nie przestawiłam :)

Lecę przywitać pawia :)

Dzien dobry mamuski:-)

No naprawde nie ma jak to we wlasnym lozku, wyspalismy sie z mezem:-)
Na 13:30 mykamy nn wizyte i juz sie doczekac nie moge, ciekawe ile moje malenstwo uroslo:-)

Milego dzionka

dzień dobry
U nas dziś piękne słoneczko, niestety roztapia śnieg i wszędzie mokro:-(

Miciur-ka, domi, chrobek-&&&&&&.Ja połówkowe mam 18 a na kolejnej wizycie 4d- już się doczekać nie mogę:-D

choruszkom- zdrówka!!!!!

Hello poświątecznie :)

Spałam dzisiaj jak zabita, chyba świąteczne obżarstwo sprawiło, że nie mogłam się obudzić. Dzisiaj o 18.30 mam połówkowe - już się nie mogę doczekać, aż się spotkam z moją dzidzią :D

Miciur-ka,domi,chrobek
- trzymam mocno kciuki za wizytę :))

Margo25
- Tobie obżarstwo nie grozi nie przejmuj się wagą. A Ty nadal walczysz z pawiami - matko kiedy Cię to puści !!!!

Maghdalena - gdzie się tak przeziębiłaś??? Mam nadzieję, że to nic groźnego. Może idź dzisiaj do lekarza!!!

Witam z rana :)

Tzn. ja właśnie jem śniadanko ;/ bo od 7.30 byłam na badaniach w szpitalu i dopiero wróciłam. Żeby nie zanudzać, synek dalej jest synkiem, na USG miał piąstki blisko twarzy i lekarka się śmiała że przygotowuję się do bycia młodszym bratem :p Moje łożysko nie jest książkowe, bo jest jakieś takie poszarpane, ale nie jest to groźne dla dalszego rozwoju ciąży - więc odetchnęłam z wielka ulgą. Pomierzyli wszystko, przepływy sprawdzili i powiedzieli, że to można traktować jako połówkowe więc już nie będę szła za 2 tygodnie na nie. Synek waży 380g i wg lekarki termin powinien mi się przesunąć z 20.08 na 13.08, bo dziecko wychodzi na 22tc ze wszystkich pomiarów.
U mnie waga od 4 tygodni stoi w miejscu.

A teraz czeka mnie zabawa z synkiem, bo obiad dostałam wczoraj od teściów :) więc i gotować dziś nie muszę :)

Zdrówka dla chorowitków tych małych i tych dużych :)

Kciuki za najbliższe wizyty :)

reklama
Dzień dobry popołudniowo.Ktr, gratuluję dobrych wyników niespodziewanego połówkowego. Najważniejsze że synuś w brzuszku bezpieczny. /mój też na połówkowym miał rączki przy buziaku i ważył 380 gram:-)/
Maghdalena, jak tam? Byłaś u doktorka z tą ślinianką?
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i czekam na relacje.
Ja dzisiaj jeszcze leniu...ję, no może po wpływie na konto, bo dziś Matki Boskiej Pieniężnej, na zakupy się wybiorę, bo starszemu jakoś nogawki w spodniach ukróciło.. Ja też chyba Rossmana muszę zaczepić, więc jakąś sałatkę wsunę w CH, bo mam dzisiaj niemoc do gotowania. Miłego dnia sierpnióweczki.

Do góry