reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

hej dziewczynki,

u nas w końcu słoneczko wyszło i w końcu ten ch.olerny śnieg się topi..;-) dobrze, że już po świętach, bo to jedzenie mnie wykończy :-D żarcik, może nie zjadłam jakoś mega dużo, ale czuję się baaaardzo pełna!!

kasiu u nas dalej choróbsko trzyma, synuś b. źle wygląda. blady, sińce pod oczami, słaby, z nosa cieknie i dusi go kaszel. Jutro znowu do lekarza idziemy.. i też leki p/gorączkowe średnio 3xdz
Ewcik moja córka ma czarne kręgi dosłownie pod oczami. Wygląda jak ostatnia bida z nędzą ale dziś jest już trochę lepiej. Zobaczymy po nocy. Ja jutro lub we wtorek też na jeszcze jedną wizytę. Trzymajcie się jakoś. Nie wiem co to za zarazy panują.

reklama
Cześć Dziewczyny,

melduję się i ja po Świętach. Będę posłuszna kasirj i nie będę narzekać na dodatkowe kilogramy, ale od dziś mamy uboższą dietkę w węglowodany z Mężusiem.
Święta w rozjazdach - sobota w Wawie i szwagierki, niedziela u teściów i poniedziałek u moich rodziców. Wcoraj w nocy wróciliśmy do wawy.
I nadal pytam - gdzie ta wiosna ? ... Ja już majówkę chciałąbym planować, a tu temperatura zapowiada się nieciekawa. Nie tylko w Polsce...

Cześć Dziewczynki!
Witam się z bólem ślinianki, który nie wiem skąd się wziął, bo nic poza tym mi nie dolega :( jutro idę do lekarza jeśli nie przejdzie...
Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty, ja jeszcze czekam 2 tygodnie na swoje połówkowe...
Kasia, trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie dzieciaczków i żeby wyjazd się udał (lecicie czy jedziecie?).
Miłego dnia na przekór pogodzie!

Maghda
kiedy dokładnie masz połówkowe? Umówiłaś się już?

Mnie strasznie bolą biodra :/ Nie wiem czy od rozciągania czy od wczorajszej jazdy autem :/ w nocy trochę się budziłam z tego powodu.

Tak, na poprzedniej wizycie się umówiłam, że na następnej będzie połówkowe, czyli 17.04. Będzie to 21 tydzień 3 dzień ciąży. A Ty Margo? Bo na Twoim suwaczku jest odliczanie do porodu i nie umiem tego zamienić na wiek ciąży :)

Edit: Margo, właśnie sprawdziłam i okazuje się, że mamy ten sam termin :)

Ostatnia edycja:
witam dziewczynki

dziś czeka mnie kupa telefonów w różne miejsca. Poza tym od wczoraj nie czuje malucha i zaczynam się denerwować.
Przesyłam Wam coś na przywołanie wiosny z Poznania
1.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 13
Marzycielka, spokojnie. Ja tak miałam w sobotę - w piątek szalało pół dnia, a w sobotę calusieńki dzień cisza i dopiero wieczorem się odezwało. Twoja ciąża starsza od mojej o tydzień, ale wydaje mi się, że to jeszcze nie jest ten czas, kiedy musimy czuć regularne ruchy codziennie i je liczyć :) no ale oczywiście jeśli się bardzo martwisz, to zadzwoń do swojego gina i zapytaj!

reklama
Witam dziewczyny, mi coś sierpnioweczki nie działały i teraz dopiero dałam radę jakimś cudem wejść, mam nadzieję że każdej z was święta się udały super, muszę dopiero nadrobić co się działo no i ciekawe czy dam radę bo tu zawsze dużo "naskrobane" ;)

Maghdalena to dziwne że tylko ci się powiekszylo z 1 str itd nic innego nie boli? Może jakieś zapalenie tfu tfu chce się 'zadomowic' -oby nie! Zdrowka

Ja podobnie obudzilam się juz z migdalkami powiekszonymi :/, nos zapchany masakra! Pije cieply soczek malinowy i chyba sobie czymś psikne żeby pozbyć się dziadostwa za wczasu :/:/

Też poproszę o kciuki za polowkowe dzisiaj- u mnie ekscytacja sięga zenitu doczekalam się w końcu tego dnia :D

Do góry