reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

dziewczynki jako moderator tego forum ^^
zarzadzam nowa metode wazenia sie po swietach :D
wazymy sie i wpisujemy wynik w odpowiedni watek
564500_10151522674774629_1049122268_n.jpg

Załączniki

• 564500_10151522674774629_1049122268_n.jpg
    564500_10151522674774629_1049122268_n.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Hello Laseczki

Właśnie czekam na śniadano i ciąg dalszy obżarstwa - od jutra dieta hehe

Zaczarowana - ciasta od Sowy extra. Warte swojej ceny, kupiliśmy: paschę, mazurka kajmakowego, królewskie i to był błąd najeść się nie mogę, jem bez opamiętania. Chociaż i tak wychodzę z założenia, że swojskie najlepsze i nie ma to jak samemu upiec :)) Tortów nie umiem piec i zawsze zamawiam u Sowy (pycha) :))

IzaV- wiem, że według nowych zaleceń powinnam się jutro zważyć ale nie mogłam się powstrzymać :)) Wyszło, aż 1 kg - czyli mogę jeść dalej jupiii

Izka - jak Twoje gardełko???

Czesc dziewczynki :-D
witam w Lany Poniedzialek, kolejny dzien sniegu i sniegu z deszczem, az z domku sie wychodzic nie chce...
my juz po sniadanku mniam
IzaV swietny sposob wazenia haha
Wspolczuje zaparc, u mnie jak narazie wszystko dziala jak powinno!
Mialam ochote na szklaneczke piwa i zaluje ze sie skusilam, tak mi sie slabo zrobilo, tlenu brakowalo, zawirowania w glowie, czarno przed oczami, kurcze malo co nie zemdlalam....

Milego dnia! Udanego swietowania :-D

Witam sie w śmingusa dyngusa a raczej w "śniegusa" :-p
jesteśmy zasypani niczym w Boże Narodzenie i nadal pada śnieg :szok: no jak żyje nie pamiętam takich zimowej Wielkanocy! A dziś do teściowej i ja muszę prowadzić br nie lubie w taką pogodę jeździć autem .. niepewnie sie czuje na drodze :( a co do wagi to ja sie nie zważe bo moja waga zaniża :)

Witam Was świątecznie :)

My wczoraj u moich rodziców, ale droga była z przygodami. Jak rano jechaliśmy to synek nam 2 razy wymiotował na całe ubranie, fotelik i fotel samochodowy, a do tego jeszcze ja 4 razy ;/ więc droga 80km zamiast godzinkę zajęła nam ponad 2 godziny! Dojechaliśmy zmęczeni, ale najważniejsze że świętowaliśmy z rodzinką.
Wieczorem wracaliśmy już spokojniej z ok. 10cm śniegu :)

Dziś idziemy na obiad i ciastko do teściów, ale póki co mamy w ogródku wieeeelkiego bałwana! Synek w niebo wzięty! :-)

i ja się witam świątecznie :)
My wczoraj byliśmy u teściowej na obiedzie , dzisiaj moi rodzice do nas wpadną. A tak poza tym to ja się wyleguje w lozku bo ostatnio mam coraz mniej sił i jak dużo chodze to mi już brzuch ciąży
IzaV swietny sposób na wazenie- u mnie już tez waga ruszyła z kopyta.

Zyczę Wszystkim Miłego Dnia!!!

ja dziś mam dzień leniuchowania- po 3 dniach w kuchni całkowity brak chęci jedzenia mnie ogarnął:-D Na szczęście dziś już bez gości,wczoraj wyprawiliśmy Antka urodziny także i to mamy już z głowy;-)
Wczoraj moje dziecko miało pierwszą czkawkę, za to trwała prawie cały wieczór:-D

i ja sie witam:-)

Ale sniegu napadalo i caly czas sypie wrrrrrrrrrr:no:

No i ostatnie 2 godz u tesciow zostaly i w koncu powrot do domku naszego :)
Jutro tez mam wizyte u lekarza i zobacze moja fasolinke kochana, ciekawe czy potwierdzi sie plec...

reklama
Do góry