reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

dziewczynki jako moderator tego forum ^^
zarzadzam nowa metode wazenia sie po swietach :D
wazymy sie i wpisujemy wynik w odpowiedni watek
564500_10151522674774629_1049122268_n.jpg

Załączniki

• 564500_10151522674774629_1049122268_n.jpg
    564500_10151522674774629_1049122268_n.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Hello Laseczki

Właśnie czekam na śniadano i ciąg dalszy obżarstwa - od jutra dieta hehe

Zaczarowana - ciasta od Sowy extra. Warte swojej ceny, kupiliśmy: paschę, mazurka kajmakowego, królewskie i to był błąd najeść się nie mogę, jem bez opamiętania. Chociaż i tak wychodzę z założenia, że swojskie najlepsze i nie ma to jak samemu upiec :)) Tortów nie umiem piec i zawsze zamawiam u Sowy (pycha) :))

IzaV- wiem, że według nowych zaleceń powinnam się jutro zważyć ale nie mogłam się powstrzymać :)) Wyszło, aż 1 kg - czyli mogę jeść dalej jupiii

Izka - jak Twoje gardełko???

Czesc dziewczynki :-D
witam w Lany Poniedzialek, kolejny dzien sniegu i sniegu z deszczem, az z domku sie wychodzic nie chce...
my juz po sniadanku mniam
IzaV swietny sposob wazenia haha
Wspolczuje zaparc, u mnie jak narazie wszystko dziala jak powinno!
Mialam ochote na szklaneczke piwa i zaluje ze sie skusilam, tak mi sie slabo zrobilo, tlenu brakowalo, zawirowania w glowie, czarno przed oczami, kurcze malo co nie zemdlalam....

Milego dnia! Udanego swietowania :-D

Witam sie w śmingusa dyngusa a raczej w "śniegusa" :-p
jesteśmy zasypani niczym w Boże Narodzenie i nadal pada śnieg :szok: no jak żyje nie pamiętam takich zimowej Wielkanocy! A dziś do teściowej i ja muszę prowadzić br nie lubie w taką pogodę jeździć autem .. niepewnie sie czuje na drodze :( a co do wagi to ja sie nie zważe bo moja waga zaniża :)

Witam Was świątecznie :)

My wczoraj u moich rodziców, ale droga była z przygodami. Jak rano jechaliśmy to synek nam 2 razy wymiotował na całe ubranie, fotelik i fotel samochodowy, a do tego jeszcze ja 4 razy ;/ więc droga 80km zamiast godzinkę zajęła nam ponad 2 godziny! Dojechaliśmy zmęczeni, ale najważniejsze że świętowaliśmy z rodzinką.
Wieczorem wracaliśmy już spokojniej z ok. 10cm śniegu :)

Dziś idziemy na obiad i ciastko do teściów, ale póki co mamy w ogródku wieeeelkiego bałwana! Synek w niebo wzięty! :-)

i ja się witam świątecznie :)
My wczoraj byliśmy u teściowej na obiedzie , dzisiaj moi rodzice do nas wpadną. A tak poza tym to ja się wyleguje w lozku bo ostatnio mam coraz mniej sił i jak dużo chodze to mi już brzuch ciąży
IzaV swietny sposób na wazenie- u mnie już tez waga ruszyła z kopyta.

Zyczę Wszystkim Miłego Dnia!!!

ja dziś mam dzień leniuchowania- po 3 dniach w kuchni całkowity brak chęci jedzenia mnie ogarnął:-D Na szczęście dziś już bez gości,wczoraj wyprawiliśmy Antka urodziny także i to mamy już z głowy;-)
Wczoraj moje dziecko miało pierwszą czkawkę, za to trwała prawie cały wieczór:-D

i ja sie witam:-)

Ale sniegu napadalo i caly czas sypie wrrrrrrrrrr:no:

No i ostatnie 2 godz u tesciow zostaly i w koncu powrot do domku naszego :)
Jutro tez mam wizyte u lekarza i zobacze moja fasolinke kochana, ciekawe czy potwierdzi sie plec...

reklama
Do góry