reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Kasia - widzę, że Ty dziś tak, jak ja :) Życzę zdrówka dzieciakom!

Franek - to może bierz ja przed dobranocką, żeby zrobiła siku, skoro ostatnio Ci pada podczas oglądania. Jaśko jak w nocy jest zbyt nieprzytomny żeby powiedzieć, że chce siku to budzi się i jęczy (niby bez powodu) i my już wiemy, że wtedy trzeba szybko biec z nim na sedes :-D I współczuję problemów kręgosłupowych

reklama
Hejka! Wczoraj wpadłam w amok pieczenia i patrzcie na to: :cool2:

2013-03-29 21.51.25.jpg
Zaczęłam o godz. 15 a wyszłam z kuchni przed 22 :confused: nogi miałam spuchnięte jak słonica :dry:
Dzisiaj byliśmy u moich rodziców w Poznaniu a jutro do męża rodzinki do Kalisza :happy2:

WESOŁYCH I PIĘKNYCH ŚWIĄT kochane Dziewczynki ! :-):-):-):-):-)

Załączniki

• 2013-03-29 21.51.25.jpg
    2013-03-29 21.51.25.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 40
Fibi alllllleeeeee pysznosci !!!

Koniec końców wcale sie nie nudzilam i jutro tez nie będę sie nudzić :/
ok 15 zalało mi mieszkanie :szok::baffled::wściekła/y: Na szczęście byłam w domu ale i tak 5 wiaderek wody sciagnelam :/ okazało sie ze główna rura odplywowa jest zatkana miedzy moim mieszkaniem i sąsiada z dołu i jak sąsiedzi w góry korzystają ze zalewu/zmywarki/pralki woda wylewa sie w kuchni przez odpływy od zmywarki i pralki :/ nadal czekam na wspolnotowego hydraulika...jutro wielkie sprzątanie bo dzis już brzuch zrobił mi sie twardy :/

Wesołych Świąt mamuski

Ostatnia edycja:
O matko IzaV współczucia taka akcja w święta !!!! A ja myślałam, że Ty Bidulko siedzisz sama w domu i umierasz z nudów, a tu takie nieprzyjemne atrakcje !!!! Nie przemęczaj się zbytnio jak masz brzuszek twardy.

Ja siedzę i bardzo się nudzę :(

reklama
Cześć Kobietki :))

Wpadłam na chwilkę przywitać się i widzę, że wszystkie świętujecie :)) Ja już jestem po śniadaniowym obżarstwie, właśnie szykuje się do kościoła a później ciąg dalszy obżarstwa :)))

IzaV- uporałaś się już z tym zalaniem?? I jak Twój brzuszek???

Do góry