reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

hello
biggrin.gif

ale się dzisiaj wynudziłam, komputer nam padł, na szczęście M jakoś go zregenerował-ciekawe, na jak długo
baffled5wh.gif
w ogóle pogoda jakaś smętna.. trzeba sobie jakieś zajęcie pożyteczne chyba znaleźć :sorry:

reklama
Ewcik moja mama zawsze mi mówiła "jak się nudzisz to się poucz albo posprzątaj"

ehhh ja właśnie robie to drugie z przerwami, bo co za dużo to nie zdrowo :)

Opolanka witaj :)
Zenia ale masz teraz zagwostkę. Jak mi się dzidziol nie rozkraczy tak pięknie jak u yyyy.... nie pamiętam... to do końca będę chyba uniseksy kupować.

u mnie, u mnie, u mniieeee :-p

Cześć dziewczynki,
Ja po nie przespanej nocy... wczoraj wieczorem namacałam na szyji powiększony węzeł chłonny, a że ja panikara, to same rozumiecie...od razu raka sobie wyobrażałam...Dzisiaj mąż wziął wolne, i zawiózł mnie do lekarza, trzy godziny odstałam w kolejce, i okazało się.. że to na szczęście wirusowe zapalenie górnych dróg oddechowych, i tak zareagował ten mój węzeł... Dokładnie mnie obadał pan dr, osłuchał, obejrzał ostatnie wyniki izalecił spokój i syrop z cebulki..Uff..Dopiero po lekarzu zaczęła mnie głowa boleć, gardło i inne takie... Ale strachu się najadłam...Wizje męża, wdowca z trójką dzieci już mi po głowie chodziły....
Loleczka, Pandora, ale z Was zdolniachy, torty cudowne....Tośka, ty na Gocławiu wychowana? Ja też... Chodziłaś może do podstawówki 328?
opolanka witaj..Kciuki za dzisiejsze wizyty. Zenia, to się porobiło.... Miesiąc zleci... i będziesz wiedziała... a ja dzięki tobie , zaczynam się coraz bardziej zastanawiać nad tym moim siusiorem.... A, widziałam dzisiaj w przychodni parę z bliźniakami, parką i pomyślałam o Tobie i Multimamie... Mieli tak gigantyczny wózek, że zastanawiałam się jak z tym do windy, czy do bloku wejść.. U mnie w bloku nie dałabym rady...

no zaczarowana wszystkie objawy masz na dziewczynkę więc bardzo możliwe :-) i z tymi windami w starym budownictwie masz rację jest problem bo ani ten długi ani ten szeroki wózek nie wejdą, ale na to też jest rozwiązanie ;-)
także marzycielka81 rozumiem twój problem z wózkami... ale wierzcie mi, to co trzeba przeżyć żeby znaleźć właściwy bliźniaczy to to jest dopiero koszmar :baffled:

reklama
Zienia, a to teraz masz mentlik w głowie..... :baffled:

Witam nową sierpnióweczkę - Opolankę!

Jeśli chodzi o ciśnienie to dzisiaj miałam 130/65... ale w poprzedniej ciązy też miałam niskie...:tak:

Maciejka, dobre mama ma powiedzenia na nudę...hahaha:-D

Zaczarowana, dobrze, że Twoje wizje się ie sprawdziła, ale faktycznie jakies czarnowidztwo cię dopadło....

Dzisiaj na wizycie dostałam skierowanie na glukozę 75 g i kłócie po 2h...czyli inaczej niż poprzednio...:-)

Do góry