reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Dzień dobry wszystkim.
Maghdalena mi też się ostatnio tak kichnęło w nocy i też taki ból mnie złapał aż się mąż obudził :szok:teraz jak kicham to się za brzuch trzymam
madzik kciuki za wizytę
kasia moja też wczoraj miała wypadek walnęła czołem w kant laptopa,ale guzior natychmiast wylazł,posmarowałam smalcem i dziś ślad zaginął.No i mi też zawsze serce staje jak słyszę jakiś upadek albo straszny płacz Leny ehh.Jakiś czas temu jak mała miała rok to budziła się w nocy ze strasznym płaczem i krzykiem otwierała oczy i wyglądała jakby się dusiła do tego tak naprawdę ona spała i nie było z nią kontaktu.Przeszło jej ale to co ja przeżyłam to moje
IzaV no ciężko to wyczuć mój też nie zawsze czuje bo nam się wydaje że to mocno czuć,ale jeszcze trochę to wystarczy że spojrzy na brzuch i będzie widział że się Tadzio wierci jak brzuch będzie przybierał kształt wszystkich figur geometrycznych
Narobiłyście smaka tą kiełbasą i też kupiłam.A jutro będę miała swojskie wyroby,ale najbardziej czekam na kaszankę :-)

reklama
Cześć Laseczki :)

Dzisiaj się super wyspałam i właśnie zjadłam śniadanko, siedzę i czytam Wasze posty i tak się zastanawiam kiedy w końcu będzie wiosna :)

Maghdalena - trzymam mocno kciuki za dzisiejszą wizytę u stomatologa brrryyy współczuje Ci. Mnie to czeka w środę i chociaż zawsze lubiłam chodzić do dentysty to teraz na samą myśl mam gęsią skórkę. Daj znać jak będziesz już po !!! Myślę, że nie musisz martwić się kichaniem, ja mam alergię i dzień bez kichnięcia to dzień stracony - kicham kilka razy dziennie i dość często zdarza się, że bardzo boli mnie brzuszek. Rozmawiałam o tym z lekarzem i powiedział, że nie muszę się martwić nic złego się nie stanie.

IzaV
- hehe ja też czuje takie silne ruchy teraz jak piszę to cały czas się rusza, ktr ma rację mężczyźni mają grubszą łakpę i dlatego jeszcze nie wyczuwają ruchów.!!!!

Madzik1980
- trzymam kciuki za wizytę, daj znać po !!! Jeśli chodzi o windows 8 to miałam ten sam problem. Jaką masz zainstalowaną przeglądarkę??? Wystarczy, że zainstalujesz nową przeglądarkę np. mozilla firefox i problem z enterem zniknie.

Izka87,Domagi,Madziasek,Madzik
- trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. Dajcie znać jak będziecie po!!!! Ja jeszcze tydzień i też będę miała porówkowe już nie mogę się doczekać. :))

Dziewczyny a tak w ogóle to chodzicie na ćwiczenia dla kobiet w ciąży?? Ja w końcu chcę się zapisać i chciałabym się dowiedzieć jaki macie odczucia po takich ćwiczeniach??

Madziula27 dzięki-zmieniłam coś w ustawieniach baby boom i póki co działa :)
Duzo dzisiaj tych wizyt połówkowych-za wszystkie trzymam kciuki

Ja czekam na męża i za 1,5 godziny jedziemy do ginekologa-ciekawe jakie da mi wskazówki , co robić z tym zastojem moczu w nerce-obiecałam sobie ,że jak dzisiaj potwierdzi się, że będę miał córcie to jade do h&M po jakieś ubranko :)

Witam sie dziewczyny i ja :)
Tak tak ja też dzisiaj mam połówkowe, na 14:30, fajnie ze jest nas tak dużo, mozemy się psychicznie wspierać :)
Odrazu zaznaczam, ze moim zdaniem wieczorem spotkamy się z samymi dobrymi wieściami :p
Ja może nareszcie poznam płeć! :)

hejo :-) leżę sobie na kanapie, czytam co u Was.. śniadanko zjedzone, słońce powoli przebija się zza chmur.. jest dobrze.. no i do pracy nie trzeba iść ;-)

obiecałam sobie ,że jak dzisiaj potwierdzi się, że będę miał córcie to jade do h&M po jakieś ubranko :)

madzik ja po mojej czwartkowej wizycie byłam w hm właśnie, bo miałam taką samą obietnicę jak Ty:-D

miłęgo dzionka życzę no i oczywiście trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie dzisiejsze wizytki

Witam po śniadaniu ;-)

Mróz straszny u mnie brr

Po odwiezieniu małego do przedszkola zaliczyłam zakupy w biedronce. Widzieliście jakie fajne rzeczy są od dziś ?

Mój synio też często się uderza bo z niego szatan. Pamiętam jak miał dwa latka skakał po tapczanie i tak się odbił ze spadł i uderzył tyłem głowy o kant szafy. Krew się lała ale nie było na szczęście do szycia. Zagoiło się szybko :)

Wam się napina brzuch od kichania a mnie zupełnie bez powodu. Nagle zrobi się twardy jak kamień i puszcza dopiero po chwili .. w środę wizyta to się spytam dlaczego. Boję się bo przypomina mi się 1ciąża :-(

Co do ruchów to mój M też nie zawsze czuje choć ja czuje mocno aż cały brzuch mi podskakuje hihi teraz właśnie czekam na ruchy bo po śniadaniu zawsze bryka :-)

TRZYMAM KCIUKI ZA DZISIEJSZE WIZYTY :-D
- tylko proszę Was zdajcie relacje tu na głównym a nie w innych wątkach bo łatwo przegapić :)

Dzień dobry,

Wyprawiłam chłopaków do przedszkola i rozkoszuję się ciszą w domu.....:-D

Izav moim zdaniem jeszcze za wcześnie na to żeby, Twój poczuł ruchy. Niektóre dziewczyny dopiero po 20 tc zaczynają same je czuć. Jeszcze miesiąc, góra dwa i nie tylko będzie je czuć ale i będzie je widać :-)

Maghdalena też tak mam przy kichaniu, mój gin zawsze mnie uprzedzał przed tym i kazał zaciskać nogi:dry::-D Powodzenia u dentysty.

Izka, madzik, madziaSek trzymam kciuki za same dobre wieści:-)

Ktr rozumiem, że mały już zupełnie zdrowy?

Maciejkaa współczuje tego ciągnącego się kataru.

Kasiajr cieszę się, że z małą wszystko ok.

Zenia sałatę też mam w domu, więc spróbuje.

All-me Amelia piękne imię

Zaczarowana79 to alergicznie, zawsze pojawia się wiosną i jesienią.

Damagi, Madzik,Izka87, Madziasek trzymam kciuki za wizytę

Madziasek zdrówka

A ja znowu do piątku sama, mąż pojechał na delegację :-(, nie lubię tych jego delegacji.
Zaczynam się zastanawiać czy mój katar na pewno jest alergiczny dziś mam tak zatkany nos, że musiałam sobie obok ułożyć górę chusteczek. Najgorsze, że dzisiaj jest u mnie zebranie wspólnoty i nie chce mi się tam iść, większość tego zebrania to nic nie znaczące kłótnie

Dzien dobry!produkcja pelna para... i jak nie jestem na bieżąco to trudno jednak nadrobić...Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty połówkowe Izka87,Domagi,Madziasek,Madzik :-) Sporo Was dzisiaj bedie miało widzenie;-)A za mnie prosze jutro trzymac kciuki, zeby dzidzia zdrowa była i się wkońcu ujawniła... :-D

reklama
Do góry