reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Dobre to z przywoływaniem wiosny :-D I z jedzeniem śniegu :-D

Iza - to może dlatego dla Ciebie jest bardziej wyraźne, bo czujesz też od środka i dlatego wydaje Ci się, że na zewnątrz jest mocniej, sama już nie wiem ;-) Spokojnie, jeszcze trochę i poczuje ;-)

reklama
kasia- &&& żeby wszystko było ok:tak:
iza- może faktycznie oczekuje porządnych łupnięć:-D ale spoko jeszcze miesiąc i nie tylko poczuje ale i zobaczy:-D

a ja dziś pierwszy raz od daaaaawna byłam na zakupach w markecie, niewielkich co prawda ale zawsze:-D
no i dla Szymka też wreszcie coś kupiłam, niestety zakupowe szaleństwo nie dla mnie ale co jakiś czas coś tam zamierzam kupić:tak: Kilka ciuszków w rozmiarze 56 obowiązkowo:tak:

Kasia dobrze,że pojechaliście sprawdzić. Znam przypadek,że dziecko po upadku nic nie było, niestety zakończyło się tragicznie, bo rodzice dopiero po kilku dniach poszli do lekarza. Nie będę wdawać się w szczegóły , bo nie chcę nikogo straszyć.Także teraz jestem przewrażliwiona
Maks na szczęście jest bardzo ostrożny, także nie mamy za dużo do czynienie z guzami

Bry. Witam się z rana i zaraz zmykam, bo wybieram się do dentysty. Proszę o kciuki, bo ja straszna panikara stomatologiczna ;)

Dzisiaj w nocy złapał mnie atak kichania :-D Ale jak raz kichnęłam mocniej, to mnie taki skurcz złapał w dole brzucha, że się przebudziłam na całego. Uch, na szczęście szybko puściło, ale ból był ostry :no: Bosz... w tej ciąży to nawet trzeba uważać jak się kicha! :szok:

Miłego dnia Dziewczyny, zdrowych dzieci i zadowolonych brzuszków :)

Witam,

Moje dziecko dziś wstało o 5.30 ;/ wlazło nam do łóżka i urządziło sobie trampolinę :) więc po spaniu było dla nas, a ja musiałam bronić mój brzuchol, co by na mnie synek nie skoczył. Ale skoro i tak ze spania nici to o 6.00 byliśmy już na nogach.

kasiarj
- no to masz faktycznie mała "sztanicę" :) ale mają zajęcie z kolezanka - jedzenie śniegu :D

ale tak to już jest, że nawet oczy dookoła głowy nie zawsze maluchy upilnują ;/ i do tego sie trzeba przyzwyczaić, że malucha czaem niemożna nawet na 1 min. zostawić. Synek już chyba troszkę podrósł, ale pamiętam, jakieś 3-4 m-ce temu to nawet do toalety go zabierałam. Bo to na stól wszedł, to na krzesło, a to krzesło przysunął do blatu kuchennego i sięgał po coś itp.
a te karteczki na drzewach to porozwieszaj - może wiosna szybciej przyjdzie :) dziś słyszałam ze na początku kwietnia ma być +15 stopni :)

IzaV - nie przejmuj się, mój też na poczatku nie czuł pod ręką. tak jak Domi pisała, my to chyba podwójnie czujemy i od wewnątrz i na zewnątrz, a poza tym raczej mamy delikatniejsze dłonie ;)

Maghdalena - miałam kilka razy juz tak, że jak kichałam (szczególnie w pozycji leżącej) to tak mnie zabolało w brzuchu, ze nie wiedziałam jak się ułożyć, zeby przeszło :p po prostu, tak się coś naciągnęło gwałtownie i zabolało :p po raz kolejny można powtórzyć: "przecież ciąża to taki przyjemny stan" :)

Dzien Dobry ;-)
u mnie zima na calego -15
Maghdalena dzisiaj w nocy obudzilam sie ze strasznym kaszlem i przyznam ze rowniez skurcz brzucha w dole mnie zlapal, cos okropnego!! Powodzenia u stomatologa ;-)
Zdrowka dla chorych dzieci :-D
Dzisiaj odbieram wyniki morfologii i moczu, mam nadzieje ze wszystko ok!
Najwazniejsze ze zobacze dzisiaj dzidziusia, juz sie doczekac nie moge!
Wizyta polowkowa na 18.30 :-D
Milego dnia dziewczynki

witajcie dziewczyny :) Ja dzisiaj na 11.40 mam usg połówkowe-denerwuje się jak zawsze, jeszcze w nocy córka źle spałą i wszystkich budziła -trzymajcie za mnie kciuki i jak wrócę to się odezwę Miłego Dnia dla wszystkich !!!! Dziewczyny nie działa u mnie enter i muszę pisać ciurkiem -mam windowsa 8 , może ktoś miał tutaj ten sam problem??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maghdalena z tym kichaniem to jest masakra, ja jak widzę, że mnie w nosie kręci to staram się szybko usiąść, bo jak leżę i kichnę to ból nie do wytrzymania :-p

Madziasek, Madzik widze, że dzisiaj dzień wizyt połówkowych, ja też mam dzisiaj ale o 16:30. Z tego co kojarzę to damagi też ma o 14:30.. heh poszalejemy dzisiaj :-)

reklama
Do góry