reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

MadziaSek i Cwietka - gratulacje chłopaków :)

kasiarj - no nieźle 400zł to jestem w szoku!

o migotce i Rudej tez czytałam... ale chyba niepotrzebnie bo się zestresowałam ;/

Loleczka - kciuki za wizyte :) będzie dziewczynka? ;) bo coś ich tu mało

ja mam wizytę jutro rano, dowiem się mam nadzieję o co tam u dzidziolka chodzi (mam nadzieję,że to nic złego) i może rozstawi nóżki to zobaczę kto tak siedzi. Wszyscy mi mówią, że będzie synek, ale ja jeszcze wierzę, że może być dziewuszka - bardzo bym chciała parkę ;)

reklama
I ja dzisiaj się witam z rana, z lekką kawką z mleczkiem...:-):-)
Loleczka, jak zawsze możesz liczyć na moje kciuki, będę trzymała, chociaż nie wiem jak w takim razie posprzątam....:-)Koncentracja, mówicie... a co to jest?

Lewan, na twoje wieści też czekam, dawaj znać po wizycie:-D. Tekst z mózgiem to i do mnie pasuje, hi,hi...

Ale się siusiaków narobiło na sierpniówkach... Aż sama nie wierzę... :-)A mówią że największa liczba urodzeń chłopców przypada na czerwiec....tyle że nie w tym roku:-):-) Cwietka, jakoś chyba jednak od początku czułaś że to będzie syncio, co? Chłopaki też są fajne../ zobaczymy czy tak będę śpiewać, jak mi 18 powie że to siusiak../, a twoje przeczucie nie myliło, mam nadzieję że moje też nie... Miłego dnia , idę omieść rewiry, bo zupełnie nie wiem kto mi w tym domu tak brudzi....

Czesc dziewczyny :-)

Cwietka gratulacje!
przyznam sie Wam szczerze ze ja rowniez liczylam na dziewczynke, no coz za rok postaramy sie o dziewuszke :tak:

Loleczk i Lewan powodzenia na wizytach, trzymam kciuki!!!

Ktr rowniez powodzenia na jutrzejszej wizycie zycze!!!

Kasiarj normalnie szok, przeginka z ta cena, u mnie wizyta i usg to koszt 180 zl!!!
powinnas zmienic lekarza, niezly naciagacz!

o Migotce i Rudej nie czytalam by sie nie denerwowac i stresowac!

Milego dnia :-D

Cześć Wam :biggrin2:

Zaraz się wkurzę, robię trzecie podejście, żeby tu napisać, 2 razy wyłączyli mi internet :szok: Zaraz mają mi jeszcze odłączyć ciepłą wodę - super....
Cwietka - gratuluję chłopca! :biggrin2: Czyli Twoje przeczucia się sprawdziły :-D

Zaczarowana - na razie ujawnili się chłopcy, to teraz czas na dziewczynki - może u nas? :-D Chociaż ja, nie wiem czemu, jestem przekonana, że u mnie będzie chłopak :-D

Loleczka, Lewan - trzymam kciuki za wizyty! :biggrin2:

Kasiarj - moim zdaniem bardzo drogo płacisz za usg. Chyba, że chodzisz do jakiegoś super sławnego specjalisty? Ja robię usg w NewMed u dr Zająca (on czasami występuje w "Dzień Dobry TVN" ;-)) i płacę tylko 200 zł

Pisałyście coś o problemach z koncentracją? Ja od dawna mówię, że ciąża wyżera mi mózg :-D Na niczym nie mogę się skupić, jestem strasznie rozkojarzona, robię jedną rzecz kilka razy albo nie robię wcale i jestem pewna, że zrobiłam - masakra:-D

cwietka, gratuluje chlopczyka:-)Widze, ze wiekszosc chlopcow u nas na forum:-p

Loleczka, kciukasy za wizyte, na pewno wszystko jest i bedzie ok:tak:

ja rowniez przeczytalam wpis Migotki i Rudej..Teraz nachodza mnie same zle mysli, ehh..:-(

Milego dnia dziewczyny!

Loleczka, Lewan, Ktr, kciuki za wizyty zaciskam :) i zazdroszczę, że będziecie mieć spotkania ze swoimi dzieciaczkami :)

Ja chodzę do cudownego dr Marcina Zioło w Babka Medica i płacę 150zł za wizytę, w cenie jest USG, ale jak miałam robić test PAPPA i USG w 12-14 tyg, to właśnie ono jest takie drogie, zawiera bardzo dokładną ocenę ryzyka chorób genetycznych związanych z aberracjami chromosomowymi, tak jak pisałam dokładnie wcześniej, więc jeśli to miała Kasiarj, to cena jest zrozumiała. Nie załamujcie dziewczyny, że dała się naciągnąć :)
Kasiarj, daj znać co tam masz w opisie tego USG :)

Miłego dzionka życzę po nieprzespanej połowie nocy z powodu bólu głowy :(

Cześć Dziewczyny !

kasiarj - ja tez chodze do dr Makowskiego na Łucką ( lekarz ze św. Zofii) jest znany jako świetny specjalista ds USG.Cena 200 zł na genetyczne.

Coraz więcej chłopcó się pojawia :)

Dziewczyny ja też po 2 smutnych przypadkach na naszym forum mam teraz jakieś schizy :( Jeszcze wczoraj jak wracaliśmy z kolacji u górlali wyrżnęliśmy z mężem orła na lodzie :( Poza mega bolącymi łokciami nic mi nie jest ale dla świętego spokoju wybieram się zaraz na ginekologiczną IP - może sprawdza czy z dziciątkiem wszystko ok...

Dzień dobry:-)

Ale mam lenia:sorry2:, ja chcę już wiosny i przede wszystkim słońca.

IzaV zazdroszczę pogody.... A dokąd się chcecie wyprowadzić i dlaczego ???

Loleczka, lewan trzymam kciuki za Wasze wizyty:tak:

Zaczarowana samo się brudzi, tak jak u mnie:-D

MadziaSek gratuluję synka:-)

Co to jest koncentracja??? ;-):-D

Idę na kawę i trochę popracować:cool2:

Loleczka takie ceny :( i w Katowicach i w Bielsku 300zł a przy bliźniakach 80zł więcej, taka promocja :-D

ja mam przeczucie, że będzie dwóch chłopców :(

reklama
Witam wszystkie mamusie w ten pochmurny dzionek.. aż z łóżka mi ciężko wstać.. :-(

Cwietka, gratuluje udanej wizyty i syneczka ! też chciałabym parkę. Przyznaje, że pierwszą chciałam córeczkę ale teraz cieszę się z chłopca. Ważne, żeby dziecko zdrowo rosło.:-)

Jeżeli chodzi o wizyty, to ja chodzę z NFZ także nic nie płacę.. Jedynie za zwykłe USG ciążowe na które wybrałam się z mężem prywatnie płaciłam 100zł.

Loleczka, Lewan trzymam kciuki za udane wizyty !!:-)

Madziarek, również gratuluje chłopca !! też liczyłam na dziewczynkę.. u mnie w rodzinie od dawna rodzą się same dziewczynki dlatego myślałam, że i mnie to czeka, a tu niespodzianka !
Postaramy się następnym razem :tak:

Zenia.mi, zazdroszczę Ci tych bliźniaków. Przeczucia masz na dwóch synów? A może teraz dla odmiany będą dwie dziewczynki !! Kiedy będziesz miała możliwość poznania płci ?:):-)

Do góry