reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Dziewczęta mam takie pytanie natury finansowej:zawstydzona/y: Padały tu jakieś kwoty co do usg połówkowego. Ja za to w 11-13 tydz zapłaciłam 450zł to teraz mam szykować 1000:szok:? Czy to normalne, że tyle zapłaciłam i teraz będzie mniej?

kasiarj- kwota szokująca:szok: no chyba że to z testem PAPA- ja za usg i test zapłaciłam w sumie 400 zł.
madziasek- gratulacje!!!

Kasiarj - ile???? :szok::szok::szok:Ale za samo usg? Ja dałam 150 zł. W sumie to powinnam 200 wg stawek na stronie, ale kazali w kasie tylko 150 zapłacić, to się nie wykłócałam ;-)

U nas chyba też chłopka. Ku mojej wielkiej radości :dry: Dzidź ok. Szyjka się na szczęście dzielnie trzyma mimo mojego smarkania i kaszlu. Dostałam antyba i mam nadzieję, ze teraz szybko przejdzie.

yyy no bez testu. testu nie robiłam bo mi odradzał lekarz, że nie ma takiej potrzeby. Za inne usg płaciłam chyba po 150 więc tu generalnie też byłam w szoku. Ale pomyślałam, że jak to to genetyczne czy jak się tam nazywa to pewnie tak się płaci... trwa długo, itd:zawstydzona/y: zobaczę ile policzy na następnej wizycie i zapytam go o co chodzi. Cwietka gratulację! na razie same siusiaki na forum?

kasiarj, jeśli miałaś to USG z oceną ryzyka trisomii 21, 13 i 18, (z oceną NT), to cena jest w warszawskim standardzie. PAPPA, czyli USG+biochemia kosztuje 600 zł, samo USG 400...

Cwietka -gratki!!! :)))

kasiarj sporo :shocked2: może podzwoń gdzie indziej się popytaj? U mnie średnio 300zł połówkowe kosztuje, a że ja mam 2 to 380

cwietka to fajnie że będziesz miała parkę :) taki sprawiedliwy podział ;-)

Maghdalena ponieważ to dopiero moja trzecia ciąża nie wiem o czym do mnie rozmawiasz:zawstydzona/y: co to są ryzyka trisomii 21, 13 i 18, (z oceną NT). tylko prosze się nie śmiać, że ja nie wiem

reklama
Dziękuję :-) Ja mam jeszcze malutką nadzieję, że się siusiak wchłonie i jednak będzie dziewczynka ;-) Chociaż wszelkie znaki na niebie i ziemi - zaczynając od przeczuć matczynych, przez zabobonne objawy, po USG - świadczą, że jednak chłopiec ;-)

Do góry