reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Iza? dieta w ciąży? ale taka cukrzycowa czy coś innego Ci zaleciła? Cieszę się że przylatujesz:-) Fajnie będzie się spotkać w realu:tak: Ja wybrałam x-landera move, mi akurat ten model super podpasował. Widziałam też ten model na trzech kołach, całkiem sympatyczny...:-)

reklama
Loleczka tez miałam problem z szyjką i brałam fenoterol i jeszcze isoptin ( ty chyba było właśnie żeby temu kołataniu serca i drżeniu rąk zapobiec ale czasem nie pomagało). Przyznaje się bez bicia, że ja w ogóle nie leżałam a takie było zalecenie. Musiałam się opiekować synkiem miał skończony rok i ciężko było ale daliśmy radę i na szczęście finał był szczęśliwy. Pandora strasznie Ci wspołczuję, że czeka Cię życie w izolacji ja właśnie się narażałam w drugiej ciąży bo nie mogłam żyć bez małego:( trzymaj się jakoś Ktr mam nadzieję, że ból brzucha juz nie wróci.

Iza gratulacje! dziewczyny strasznie wam zazdroszczę wyjazdów czy w góry czy nad morze. Ja muszę czekać do wiosny. Mieliśmy jechać w góry teraz ale po pierwsze mój mąż jest pracoholikiem;) a po drugie moja siostra w ciąży wywinęła orła dwa tygodnie temu w szczyrku i na "całe szczęście" nie spadła na brzuch tylko na nos i go złamała.... Więc mój mąż paranoik miał zaraz wizję, że gdy on będzie jeździł na desce to ja łażąc gdzieś z dzieciakami sobie coś zrobię:no: i tak siedzę i czekam na wiosnę:(((

hejo:-)

jutro robię zaległe urodzinki, więc M pojechał na zakupy, a od rana bierzemy się za robienie różnych smakołyków ;-) M zaplanował "kęski drobiowe", sałatkę z paluszkami krabowymi, sałatkę cezara,galaretki, koreczki z szynki, korniszona z dodatkiem serka almette chrzanowego, pieczywko czosnkowe :-D ja chcę zrobić Banofee Pie, zobaczymy, jak wyjdzie ;-) jednym słowem mamy jutro mnóóóóstwo roboty :dry:

iza ja bym się za bardzo nie przejmowała gadaniem położnej, w ciąży nie można się odchudzać, może dodaj troszkę więcej zdrowych składników do swojej diety i będzie git ;)

ale Wam zazdroszczę tego spotkanka, mam nadzieję, ze chociaż fotki wkleicie ;-)

Mnie także podoba się X-LANDER MOVIE. Ale na czterech kołach :-)
Bardzo podoba mi się także wózek ALPINA. Koniecznie dwukolorowy. Czarny plus jakiś inny kolor.
Najbardziej podoba mi się czarno-zielony. Tym bardziej ze nie poznam do końca płci to taki uniwersalny kolor mi się przyda ;-)

Hej Dziewczyny,

Z jednej strony nie chcę Wam tu pisać smutnych postów, z drugiej - nie chcę zniknąć tak nagle z forum, bez słowa.

Dzisiaj miałam wizytę 14 tc 2d. Serduszko nie bije. Mój Aniołek przestał rosnąć koło 11 tygodnia. Jest też coś nie tak z kosmówką.

Mam skierowanie do szpitala, mam się zgłosić na początku tygodnia, jeśli wcześniej nie pojawi się krwawienie. Może dowiem się co było przyczyną...

Nie mam już nawet siły płakać, ale smutek i złość przeplata się z optymizmem. Wierzę, że wszystko będzie dobrze i na pewno będziemy się jeszcze starać. Mam duże wsparcie w Mężu i rodzinie.

Teraz potrzebuję czasu, ale na pewno jeszcze do Was zajrzę i będę trzymać kciuki za Wasze maleństwa.

model move jest właśnie na czterech:-) xt i run jest trójkołowy:-):-)
Ewcik, aż zgłodniałam od tych opisów... Ale pyszności planujecie.:-)

Z tą dietą to właśnie się też dziwi, dlatego pytałam czy to może jakiś rodzaj jadłospisu dla ciężarówek:-)

Zdjęcia pewnie wkleimy, jak nie będziemy za batdzo pijane:-):-):-) A tak na serio to będzie naprawdę fajne doświadczonko.

Panna migotka! dopiero przeczytałam...
Strasznie mi przykro.... Trzymaj się kochana. To mi się wydaje zupełnie nie do przyjęcia... ŚCiskam mocno. ...:no2:

Ostatnia edycja:
Panna.migotka tak mi strasznie przykro ! Przytulam Cie bardzo mocno :* bądź dzielna :*
[*] dla Twojego Aniołka

panna.migotka - :( bardzo mi przykro. dobrze że masz oparcie w najbliższych, bo to jest bardzo ważne. Trzymaj sie dzielnie i zaglądaj do nas jak tylko będziesz miała ochotę.

reklama
Panna.Migotka - strasznie mi przykro... Okropnie to niesprawiedliwe... Tulę mocno, bo wiem, że żadne słowa, tu nie pomogą...

IzaV - dieta? A masz jakieś zaleceniaod położnej, jak ona by miała wyglądać? Jeśli rozsądna, to może ma sens? Jak tylko się zawartości brzucha pozbędziesz, to będziesz w nas zazdrość idealną figurą wzbudzać :-D
No i zazdroszczę, ze już wiesz, co tam masz. Ja już bym chciała się dowiedzieć - mogłabym się zacząć co bardziej różowych ubranek pozbywać :-D

Do góry