reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Iza gratuluję synka! :-)

Ps. to normalne, ze więcej jest chlopaków, bo przecież zawsze więcej się rodzi chlopców, a potem wiecej dziewczynek ("babć") zostaje - bo kobietki zyją dłużej:-p

reklama
Dziewczyny czuje bardzo napięta macice :-( jak dotykam brzucha to jest bardzo twarda:\ biorę magnez, leże ale trwa to już od środy :( nie wiem czy to nie przez stres

Ostatnia edycja:
dziewczyny podobno częściej dziewczynki zmieniają się w chłopców niż na odwrót, także bądźcie spokojne:-D

all-me- może zadzwoń do gina i powiedz co i jak... może jeszcze jakaś no-spa by pomogła?

Zenia.Mi ja też mam określone oczekiwania i do tego ja i mąż mamy inny gust, więc ciężko to wszystko zgrać.
Toska z decyzjami nie mam problemu, ale proces przetwarzania u mnie w ciąży bardzo spowolniony :-)

Loleczka trzymam kciuki.
IzaVarsovie gratulacje :-)

Ja dziś mam kryzysowy dzień, od rana mi słabo, i nie przechodzi, więc leżakuje, do tego w głowie mi huczy, no i boli mnie z lewej strony, jakby jajnik

marzycielka rozumiem jak najbardziej :D my też inne gusta, ja meble chciałam jasne (żeby kurzy co drugi dzień nie trzeba było wycierać :dry:) a on im ciemniejsze tym lepsze, wyszedł w końcu kompromis śliwa walis która wtedy jeszcze w ogóle modna nie była. On za jakimiś segmentami jest witrynkami itp a ja znowu minimalistycznie wolę i segmentów zdecydowanie nie chciałam. I stanęło na moim :D szafa szeroka na 2,5metra ponad w sypialni w której wszystko mieszczę a w stołowym tylko stolik pod tv, barek i półki na kwiaty i książki

reklama
Nie mam tel do mojego gina bo chodzę państwowo :-(...
Sama już nie wiem czy to macica czy więzadła macicy...niby od kilku dni tak często nie siusiam w nocy i w tym samym czasie zaczęly się też dziwne bóle...ale pewna nie jestem...
Niech już będzie środa bo wpadnę w depresję jak nic i wykończę się psychicznie ;(

Do góry