reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

All me - moja p. ginekolog też na nfz a dała mi komórkę. Przy następnej wizycie może poproś o kontakt w razie czego - przecież to normalne, żeby mieć kom. do swojego lekarza prowadzacego.

reklama
Dziewczyny zazdroszczę Wam tego meblowania, ja już nie moge się doczekać,
kiedy sama zacznę;-), oby tylko kasy nie ubywało;-):-).

Pandora - dobrze, że to jednak nie ospa, a kwarantanna pewnie nie bedzie łatwa,
ale dacie radę:tak:.

Tośka
- moja głowa juz ok. , dziś dla odmiany żołądek coś mi dawał ostro znać. Obawiam się, że ten wyrostek jeszcze mi kiedyś da popalić...
Eweli - ja też lubię spać na brzuchu i teraz choć trochę muszę tak poleżeć,
chyba nic się złego nie dzieje. Udanego wypoczynku w Zakopcu...:-)
Margo - też mam nadzieję, że ten wyjazd Cię wyleczy z "choroby morskiej ";-)

Cwietka -
wracaj do zdrowia szybciorem!

IzaV
- no to gratulacje - jakie imię wymyśliłaś dla syneczka?

Zenia.mi -
u mnie też już prawie 5-latek, a zabawić się sam jakoś nie chce,
malować nie, wycinać - nie, plastelina - nie, najlepiej to albo zabawy przygodowe z ludzikami,
gdzie muszę być na maxa zaangażowana, albo bitwy na poduszki itp....:sorry2:
Fajnie mieć dzieciaki rok po roku, u Ciebie nie bedzie pewnie tego problemu.:happy2:

All me , nie przechodzi po nospie? Jeżeli bardzo się denerwujesz to może jedź na IP.. Mi ginka mówiła że jak macica będzie mi twardniała to na izbę.. Mi brzuch "stawia", się z jednej strony.. Ale wiem że to dzidek się rozpycha. Pamiętam to z poprzednich ciąży, normalnie widać jak górka z jednej strony wychodzi... Izka, czujesz całą macicę twardą, aż do góry, czy tylko z jednej strony?, jak z jednej to się nie martw:-), a magnez nie zaszkodzi.. reszta to nasze dzieci....:-) Loleczka, ktr, współczuję dolegliwości. mam nadzieję że już z brzuszkami dobrze...

A ja dla odmiany poszalałam dziś z x-landerem po sklepie i zakochałam się w tym wózku. Pooglądałamteż łóżeczka, wanienki i ciuszki, te słodkie sukieneczki.... w drodze powrotnej zjadłam loda w mac-u, mniam, a teraz leżę i podziwiam kopy mojej dzidzi.. Już się nie mogę doczekać 18, żeby zobaczyć łobuza.. mam nadzieję ż eteż nam się ukaże płeć, ale jestem ciekawa....:-):-) Zdrówka wszystkim "zdechlaczkom małym i dużym życzę.:-)

zaczarowana no właśnie raz tak , raz tak.. raz mam tylko częśc twarda i mąż się nawet śmiał, że się młody układa, a raz mam całą twardą. Tak to jest jak się jest w pierwszej ciąży i nie wie się jak to ma wyglądać, czy jest dobrze, czy się martwić :-p teraz jest nawet ok, jak do jutra dalej będzie tak cała twardnieć to się wybiorę wieczorem na IP. A jak mam pełny pęcherz co dzisiaj jest co 15 min :-p to też mam całą kulkę taką twardą tak 3-4 palce pod pępkiem.

Hejka :-)

Dziś zaczynam 16 tydzień. Teraz czekam na ruchy. Oby były na dniach jakoś bo wciąż o tym myślę !

Mnie też podobają się xlandery. Śliczne :-) zapewne taki kupię :-)

Oho i jestem już 3kg do przodu w tej ciąży ..

reklama
ktory xlander???

a mo oficjalnie ginka i polozna dzis powiedzialy ze powinnam zrzucic 3-5kg !!! stwierdzily ze bede miala problemy, jesli bede rosla w tym tempie :angry: - nie chodzi juz o kg do zrzucenia po ciąży, ale 1.duze dziecko,2.cukrzyca,3.problemy ze stawami i kregoslupem, 4.nadcisnienie:baffled:

takze marzec bedzie pod znakiem "odchudzania" i cwiczen - powinnam wrocic do diety sprzed ciazy + jeden posilek wiecej :sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry