reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

All-me - jeśli czujesz przy tym ból to może faktycznie pojedź na IP żeby sprawdzili co to. Smyranie to mogłyby być ruchy ale bólu przy nich raczej byś nie czuła - przynajmniej na tym etapie ciąży ;-)

reklama
migotko- przykro mi, przytulam mocno....

all-me- jedź na IP, to pewnie nic poważnego ale lepiej sprawdzić, niż później żałować...
coraz bardziej się denerwujesz a to nie poprawia Twojego stanu, a tak przynajmniej będziesz wiedzieć co i jak!

Hehe all me, może ci sie macica podnosi i powiększa, flaczki przesuwaja...a oprócz tego masz superaktywne maleństwo... Postaraj sie myśleć ze to nic strasznego, bo osiwiejesz i być może zupełnie bez powodu- szczerze ci powiem ze gdyby miało sie coś bardzo złego dziać to być już raczej pojechała na ip, a tak to pewnie panikujesz ;) z reszta przy pierwszej ciąży wszystko wydaje nam sie straszne... Mnie tez cały czas boli brzuch i raz twardnieje tylko troche a raz od spojenienia aż po pępek i to nawet bolesne jest, czasami w nocy spać mi to nie daje- nawet pisałam i tym raz bo tez sie martwilam- ale tak właśnie ma być...więc jeśli naprawdę sie boisz to jedz na ip niech cię sprawdza, ale mysle ze poprostu wszystko sie w brzuchu przewraca i rozciąga :/ i być może nospa ani magnez nie pomogą ... Uroki ciąży które trzeba przeżyć bez znieczulenia hehe

Ostatnia edycja:
Ja ostatnio wieczorami i nocami mam spore wzdęcia, brzuch twardy, jak próbuję wstać to kłuje i boli i muszę kilka razy próbować zanim się uda. Rano przechodzi..

Oficjalnie zaczęłam 2 trymestr :)

panna.migotka strasznie mi przykro,wiem że żadne słowa cię nie pocieszą,najważniejsze że masz wokół ludzi którzy cię wspierają i pomogą ci to razem przejść.A ja będę trzymała kciuki aby aniołek zmienił tylko termin pojawienia się.Tulam mocno.

Ja dziewczyny nie nadrobię,gorszy dzień mam hormony mi na głowę siadły i jakaś chandra dopadła.Jeszcze teraz te wiadomości od migotki.Nie tak powinno być.

Dzień dobry!...a właściwie nie taki dobry jakby mógł być...
ledwo żyję...całą noc tak mnie gardło bolało, a do tego zatkany nos.... przełknięcie śliny to horror:shocked2: No jak nic atakuje mnie choróbsko! brrrrr.....

We wtorek mam wizytę....niech ten czas szybciej biegnie....:-p

reklama
Czesc Dziewczyny,
a ja dzisiaj sie niewyspalam, maz na nogach od 4:30 a jak jedzie gdzies daleko w trase to poprostu spac nie moge... Wrrrrrrr

AgaciaG dwa razy mi sie zdazyl taki bol o ktorym piszesz i nie jestem pewna od czego, czy wiazadla macicy czy wysilek!

Loleczka mi na bol gardla zawsze plukanka z sola lub cytryna pomagala ;-)
a wizyte mam w poniedzialek i tez sie doczekac nie moge :-D

Do góry