Kasiarj piję kawę, czasami dwie, mam bardzo niskie ciśnienie, ale kawa też nie pomaga. może wypróbuję sposób kupciusia;-)Może się minęłyśmy na targu, za tydzień będę się dokładniej rozglądać ja jem ryby wędzone, staram się wybierać te wędzone na ciepło, ale jem w sumie wszystkie bo uwielbiam A dzisiaj ledwo się powstrzymałam przed kupieniem tataru i metki.
Ja też mam lekarza w okolicy, a Walecznych i też przyjmuje w czwartki:-)
Ja też mam lekarza w okolicy, a Walecznych i też przyjmuje w czwartki:-)
A dokąd nad morze? Moi rodzice zabierają chłopaków w drugiej połowie lipca na dwa tygodnie do Międzyzdroi, my chcemy wcześniej wyjechać na tydzień gdzieś ńiedaleko M., żeby ich późńiej odstawić do dziadków. Rok temu byliśmy w Kołobrzegu i o dziwo, bo wolę mniejsze miejscowości, było całkiem fajnie.Toska - my jedziemy w drugiej połowie czerwca nad morze. Wybieramy się ze znajomymi,którzy mają dwójkę maluchów (teraz 2 lata i 6 miesięcy) + nasza Córencja, więc będzie wesoło. Powinnam przed porodem zdążyć do domu ;-) Trochę się boję podróży, ale i tak będziemy robić przystanki ze względu na Córencję. No i od nas to całkiem dobra droga, więc w 5 godzin powinniśmy dać radę.