franekkimono
Fanka BB :)
Coś w tym jest że jak dziecko jest w przedszkolu to jak wraca to mamy więcej czasu dla niego,ja się lubię bawić z małą,ale czasem są dni kiedy ciężko się z nią współpracuje bo jest rozdrażniona i o wszystko jest krzyk.Dziś np. cały ranek i przedpołudnie bawiłyśmy się ciastoliną potem wyklejanki robiłyśmy i była grzeczna a czasem ma gorszy dzień(jak każdy człowiek) i wtedy tracę cierpliwość.A najbardziej lubię ją uczyć nowych rzeczy jakieś nowe wyrazy do czytania,nowe literki,wierszyki zawsze nie mogę wyjść z podziwu jak takie maluszki szybko przyswajają wiedzę
ktr nie doradzę ci co do bólu bo ja czasem mam takie bóle ale dosyć krótko one trwają,ale myślę że te maliny mogły wpłynąć,może jeśli masz możliwość to połóż się i odpocznij
Iza ja jakoś nie czuję tej macicy tzn.ja to w ogóle boję się tam brzuch naciskać
U nas piękne słoneczko wyszło od razu człowiekowi lepiej na duszy.
Mam pytanie do mamuś które często podróżują z maluchami.Znacie jakąś stronkę na której są zamieszczane miejsca przyjazne dzieciom,jakieś poradniki na długie podróże?My zazwyczaj 2 razy w roku jeździmy w Tatry na takie dłuższe pobyty jak się maluch drugi urodzi chcemy trochę zwiedzać świat z dziećmi ale tak szczerze mówiąc zawsze mamy problem ze znalezieniem noclegu gdzie są udogodnienia dla dzieci i jakieś ciekawe miejsca dla maluchów.
ktr nie doradzę ci co do bólu bo ja czasem mam takie bóle ale dosyć krótko one trwają,ale myślę że te maliny mogły wpłynąć,może jeśli masz możliwość to połóż się i odpocznij
Iza ja jakoś nie czuję tej macicy tzn.ja to w ogóle boję się tam brzuch naciskać
U nas piękne słoneczko wyszło od razu człowiekowi lepiej na duszy.
Mam pytanie do mamuś które często podróżują z maluchami.Znacie jakąś stronkę na której są zamieszczane miejsca przyjazne dzieciom,jakieś poradniki na długie podróże?My zazwyczaj 2 razy w roku jeździmy w Tatry na takie dłuższe pobyty jak się maluch drugi urodzi chcemy trochę zwiedzać świat z dziećmi ale tak szczerze mówiąc zawsze mamy problem ze znalezieniem noclegu gdzie są udogodnienia dla dzieci i jakieś ciekawe miejsca dla maluchów.
Ostatnia edycja: