Izka87
Fanka BB :)
ja też się witam z rana i uciekam na upuszczenie trochę krwi i siuśki w zamian, że będę dzielna mam zamiar coś sobie kupić :-)
miłego dnia laski
miłego dnia laski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
toska, mój mąż byłby happy jakbym mu urodziła trójkę synów A to już pewne na 100% że będzie syn?? Jakie miałaś przeboje ze znieczuleniem ??? Ja się właśnie zastanawiam nad zzo.
Toska, to na tyle wczesna ciąża, że chyba cięzko mieć pewność co do płci. U mnie w drugiej ciąży miał być syn a dopiero po 25 tygodniu "zamienił się" w dziewczynkę. Jeśli chciałabyś córeczkę to życzę Ci tego z całego serca!
ja również byłam dziś na wizycie, z maluszkiem wszystko ok, kręgosłup widziałam, nosek jest, mąż miał nadzieję, że już będzie wiadomo jaka płeć :-) od jutra jestem na l4, w pracy dawałam radę wytrzymać 3 godziny i potem dopadało mnie mega zmęczenie i brak koncentracji, jutro rozmowa z szefową, trzymajcie kciuki
hehe ja nie zapominam, ja mam wrazenie ze mam ciaze urojona caly czas bawie sie brzuchem nawet w nocy przez sen mam reke na brzuchu- ja poprostu nie umiem sobie wyobrazic, uwierzyc ze naprawde tam jest dziecko