reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

pandora ja będe w 10t6d no nic jeśli nic nie będzie widać to przyjdę za 2 tyg
Iza troszkę drogie faktycznie,ale jestem pewna że znajdzie się sporo mamuś które stać na to,albo poprostu odłożą kasę i kupią takie cudeńko.Sama mam koleżankę która nie zarabia kokosów a córcia chodzi ubrana jak modelka bo powiedziała że jej dziecko musi mieć wszystko,ona woli sobie nic nie kupić przez dłuższy czas tylko żeby mała miała.Mi się strasznie podobają te spódniczki ale niestety póki co nie na mój budżet,ale będę trzymać kciuki za interes.A u siebie też się jakoś reklamujesz?
Ja całe popołudnie przeleżałam w łóżku bo ból głowy nie odpuszczał a do tego senność doszła,chłop z małą sie bawił a ja odpoczywałam :tak:Doszłam do wniosku że nie mogę siedzieć w domu bo po pierwsze dużo jem a po drugie źle się czuje a to głowa boli a to spać się chce a to kręgosłup :baffled:

reklama
Lewan ja się wybieram, też mam problemy ze wzrokiem.

All-me trzymam kciuki

AleksandraMaria fajne zdjęcie

Franek ibuprom jest zakazany

Ewcik jak się źle czujesz powinnaś iść na l4, nie ma co na siłę się męczyć

Ktr super, że na wizycie wszystko ok

Ja teraz mam plan sałatkowy i codzienne jedzenie marchewek, poza tym cieszę się, że kolejny dzień pracy za mną. Co do tłustego czwartku to marzy mi się pączek z marmoladą, mniam

Franek - tak jak pisała Pandora, chodzi o bardziej o wielkość niż o wiek ciąży. Ja w poprzedniej ciąży też poszłam najpierw przed skończonym 11 tc i maluch był za mały żeby przeprowadzić badanie. Potem poszłam jak było 11 tygodni i kilka dni i było już ok

Iza - jak dla mnie drogie - nie na moją kieszeń. Ale pracuję z dziećmi i widzę jakie czasem mają ciuchy więc jestem pewna, że znaleźliby się chętni :tak:

heh na ta chwile to i na moja kieszen by nie byly :) ale faktycznie licze na to ze sa to raczej spodniczki dla "przyjemnosci" a nie podstawowy element ubioru. dlatego tez stawiam bardziej na sklepy, fotografow etc a nie detalicznych klientow (jesli chodzi o polske :) ale czy w pl czy we fr bede chciala raczej dogadac sie ze sklepami niz szukac klientow detalicznych, wiadomo szybszy i bardziej stabliny dochod. zobaczymy jak sie bedzie wszystko rozkrecac ale tez bym chciala obnizyc cene produkcji tak zeby byla bardziej przystepna w pl.

wlasnie wrzucilam fote brzucha i malucha na fb :cool2:

IzaV -no to ja patrzę "innymi" kategoriami, bo u mnie nie ma ubrań na specjalne okazje :-D Jak jest sukienka to po to, żeby w niej chodzić, a chodzić znaczy "zużywać" ;-) Wolę kupić tańsze i się nie przejmować, jak się zniszczy, niż wydawać dużo i trząść się, żeby się tylko nie zaplamiło. Ale to takie moje osobiste, kolejne z resztą ;-) skrzywienie :-D

Twój suwaczek uświadamia mi, jak szybko nam zegar tyka :-D Już tylko 6 miesięcy zostało do godziny 0 :-D

IzaV - mam fotki, jutro wrzucę bo bateria się ładuje w aparacie.

Krwiaki były dwa, potem został jeden 2,5 x 2 cm (jakoś tak nie pamiętam dokładnie), po 2 tyg. miał 1,7x1,1 cm i teraz jest 0,9x0,6 cm więc się wchłania mimo, że wg zaleceń powinnam leżeć, a przy synku sie nie da. Jedyne co to go nie podnoszę wogóle i nic innego nie dźwigam. Dziś mi lekarz powiedział, ze od samego krwiaka nic sie nie dzieje jesli jest poza pecherzem płodowym (gorzej jak jest przy łożysku wewnątrz).

ktr moj krwiakjest wlasnie poza i to mnie ratuje jest przy samej szyjce niby sie oczyszcza- ale 2tyg temu bylo 45x12mm a teraz 50x20mm - i zastanawialam sie ile czasu trwa takie "wchlanianie" no nic bede czekac...kolejna wizyta za 17 dni

ps. no tez jestem za wyborem moderatora takze jak sa jakies chetne to prosze sie ujawnic :cool2:

Iza - w pierwszej ciązy krwiak całkowicie mi sie wchłonął w 15/16 tc i przez cały czas leżałam. teraz chodze po domu i wchłania sie szybciej, ale ja nic nie plamie/krwawie.

Dzień dobry:-)
u nas (tzn w Warszawie) piękna wiosna za oknem, aż chce się wstawać.

Słodaski jeszcze śpią:-)

Idę Was poczytać ....

O już nie śpą:angry:

reklama
Dzień dobry wszystkim :) Ja dziś urlopuję. Wieczorkiem z moją Mum i z bratanicą wybieramy się na Disneya na lodzie, będzie zabaswa :)
w Wawie pogoda za oknem iście wiosenna !

Do góry