reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Cwietka - chyba w tym roku tłusty czwartek będę obchodzić inaczej :-D myślę, że będę się objadać ciastem z owocami i galaretką!:-D Mniam mniam:-D

reklama
cwietka a propos cen,w polsce dziewczyna ktora wystepowala w dzien dobry tvn ona je sprowadza z UK, znam firme i sa produkowane w chinach (nie ma o jak dobre badanie konkurenta heh^^) i jej strona z cenami ^^ Spódniczki dziewczęce - eleganckie spódniczki dla dziewczynek Angels Face

poza tym moje ceny sa orietacyjne dla sklepow bo nie chce za bardzo zajmowac sie sprzedaza detaliczna - z reszta mam pewien plan i chyba uda mi sie obnizyc cene do 40-50€ ^^ z zaleznosci od zamowionej ilosci

ja po wizycie - wszystko OK :)

Krwiaczek został mały, ale mam się nim nie przejmować, moge zacząć w miare normalnie funkcjonować i może być małe przytulanko z mężem ;)

oooo tłusty czwartek hmmmm już mam ochote na pączka ;) a no i od rana nie była przytulanek z kibelkiem :)

Ooo faktycznie tłusty czwartek pączusie mmmm :-) Dziewczyny czy któraś z was była na prenatalnym w 11 tygodniu bo mi tak wizyta wypada i tak się zastanawiam czy nie będzie za wcześnie i uda się zmierzyć to co trzeba?Niby patrzyłam to to badanie robi się od 11 do 14 tygodnia

ktr masz foty dzidzi?? jakiej wielkosci mialas krwiaka i ile czasu ci sie goil??

oh t przytulanko to mi sie juz niebezpiecznie po nocach sni hehe u mnie pewnie dlugooooo pustelnia bedzie hehe on smieje sie ze nastepnym razem to bedzie zeby rodzenstwo zmontowac :/

franek- ja byłam w 11 i 5 dniu i ginka mi powiedziała że tu nie ma znaczenia wiek ciąży tylko jej wielkość tzn. maleństwo musi mieć więcej niż 45 mm- moje miało 48 mm.
ktr- gratulacje udanej wizyty!! fajnie że krwiaka już nie ma, u mnie też na szczęście prawie się wchłonął:tak:

IzaV zakochałam się :) jak będzie dziewczynka to na pewno będę klientką :) a jak będzie chłopiec to kupię coś dla znajomych dziewczynek :D

Aaaaaaa....ile jeszcze będę wymiotować :/ Toż to już jakaś obsesja jest!!!!! Cały dzień znów dogorywam :/ Ale wolę tak niż migreny dlatego wszystkim migrenującym szczerze współczuję :*

Ja mam składniki na pączki, na czekoladowe muffinki z mascarpone i inne słodkości, ale wszystko leży i się starzeje :/

Dobra, leżę dalej :)

IzaV wracaj do nas, brak mi Twojej aktywności :) ostatnio zastój miałaś :)

IzaV - ja nie porównywałam cen z innymi tego typu spódniczkami, bo przyznam Ci się, że po raz pierwszy takie cudo widziałam :-) Ale jak widzę cenę 250 zł z ciuszek, to mnie mrozi :-D Chyba nie mam w szafie nic, co by tyle kosztowało (poza butami, czy płaszczem ;-)).
Tym bardziej, że jest to ubranie dla dziecka, które lubi się zalać sokiem, uświnić w piaskownicy, itp. Jak patrzę na moich znajomych, to raczej większść kupuje bodziaki w wielopakach, żeby dzieci miały, co zdzierać przy zabawie ;-)

Margo - to ja dzisiaj zaliczam dzień żarcia. Cały czas jestem głodna!!! Przy czym ochoty nie mam na nic, więc pożeram cokolwiek. Na kolację wsunęłam michę jogurtu z owocami, orzechami i muesli, a potem poprawiłam bułą z serkiem i papryką, a że dalej byłam głodna, to jeszcze miseczkę winogron wsunęłam. I jeszcze się nie najdałam :baffled:

reklama
Hej Dziewuszki - dość długo mnie nie było, bo jestem zagoniona ostatnio jak nie wiem co! Może mi się w weekend uda trochę nadrobić forum, choć mam zaległości chyba z dwóch tygodni, albo coś koło tego:szok:

Czuję się różnie, ogólnie nadal jestem senna i czasem wymiotuję (znów, choć ostatnio się uspokoiło), wróciłam do pacy i głównie to jest powodem braku czasu chyba.

Postaram się do Was częściej zaglądać i mam nadzieję, że u wszystkich wszystko ok, a brzuchy rosną!:-D

Do góry