reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Maciejkaa- lepiej??

zazdroszczę Wam tej kawy!! ja od tygodnia robię sobie inkę i wylewam bo nawet ona mi nie podchodzi:no: Niby mam ochotę a jak spróbuje bleeee
My do brzucha mówimy "bobon" tak samo było i z Antkiem chociaż wtedy miałam przeczucie od początku że to chłopak, teraz niby czuje że to dziołszka ale jakoś tak czasem mam wątpliwości więc i ono póki co jest bobonkiem:-D

Aleksandra- kiedyś z tego waszego Wałbrzycha śmiałam się prawie przez cały dzień:-D

reklama
hej dziewczynki
biggrin.gif

tak bardzo chciałabym Was nadrobić, ale po prostu nie mam siły.. dzisiaj byłam pierwszy dzień w pracy po l4, nerwowa atmosfera, staram się myśleć, że mam to gdzieś, ale wiecie, jak jest... tym bardziej, że ja się tak lubię wszytskim przejmować.. no nic, pożyjemy, zobaczymy.. w pozycji siedzącej boli mnie brzuch od zginania się no i kręgosłup :/ zmęczona jestem po tym jednym dniu.. wizyta u ginki dopiero 21.02..

nawet nie wiem, co u Was:-(

AleksandraMaria - czy to nie sa przypadkiem Laskiaispulla? Moje Wypieki | Semlor Jakoś mi te bułeczki znajomo wyglądają :-D

Coś obrzydliwie tłustego by się na tłusty czwartek przydało zrobić, ale chyba na pączki mam największą ochotę :-D

Maciejkaa najwazniejsze żeby Maleństwo było zdrowe. Ale przyjęło się, że to Jaś - i w rodzinie i wśród znajomych. Jak się okaże dziewczynka na nas USG zmienimy na Janinę ;)

cwietka mi po głowie chodza faworki, ale nie zmobilizuję się do robienia. Pewnie z Mężusiem wybierzemy się gdzieś wieczorkiem w tłusty czwartek. A pączki będziemy mieli w pracy :) MNIAM!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
IzaV - lajknięte. Ale powiem Ci, że ceny jak na polskie realia masz wysokie :-(

Eweli - u mnie w domu faworki to była cała produkcja, przy której były potrzebne wszystkie 4 osoby :-D Tata wałował i kroił ciasto, my z siostrą przekładałyśmy przez dziurkę i mama smażyła. Dlatego nie wyobrażam sobie tego sama robić :-D Jak dzieci podrosną, to nas akurat będzie odpowiednia liczba do faworków :-D
A na pączki mam ochotę takie domowe. Mniam. Bo tak rzadko jem, że nie chcę się na jakieś dmuchane nie-wiadomo-co naciąć :dry:

Franekkimono ibuprom absolutnie nie!! nie wolno brać nic co zawiera ibuprofen.. można tylko te z paracetamolem.

Margo ja genetyczne miałam przez brzuszek i mój lekarz prowadzący powiedział, że mogę iść z mężem ( bo byłam u innego gina). Pani jak zobaczyła męża w poczekalni to go baaardzo zapraszała, więc to super widok dla małżonka :)

Ewcik a TY tą swoją pracę to sobie może jeszcze raz przemyśl, bo się kobito wykończysz..

a ja po wizycie, powiedziałam ginowi, że nie wytrzymie miesiąc bez niego, żeby dzidziusia nie podglądnąć to się zaczął śmiać i kazał wskakiwać na podglądnięcie.. serducho bije!! tyle chciałam zobaczyć :)
aaa i jak nie ma żadnych plamień to zezwolił na mały sexik ah ahhhh a taką miałam chcice przez ostatnie dni, pewnie będzie strach, ale może spróbujemy :D

reklama
Do góry