reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Maciejkaa- lepiej??

zazdroszczę Wam tej kawy!! ja od tygodnia robię sobie inkę i wylewam bo nawet ona mi nie podchodzi:no: Niby mam ochotę a jak spróbuje bleeee
My do brzucha mówimy "bobon" tak samo było i z Antkiem chociaż wtedy miałam przeczucie od początku że to chłopak, teraz niby czuje że to dziołszka ale jakoś tak czasem mam wątpliwości więc i ono póki co jest bobonkiem:-D

Aleksandra- kiedyś z tego waszego Wałbrzycha śmiałam się prawie przez cały dzień:-D

reklama
hej dziewczynki
biggrin.gif

tak bardzo chciałabym Was nadrobić, ale po prostu nie mam siły.. dzisiaj byłam pierwszy dzień w pracy po l4, nerwowa atmosfera, staram się myśleć, że mam to gdzieś, ale wiecie, jak jest... tym bardziej, że ja się tak lubię wszytskim przejmować.. no nic, pożyjemy, zobaczymy.. w pozycji siedzącej boli mnie brzuch od zginania się no i kręgosłup :/ zmęczona jestem po tym jednym dniu.. wizyta u ginki dopiero 21.02..

nawet nie wiem, co u Was:-(

AleksandraMaria - czy to nie sa przypadkiem Laskiaispulla? Moje Wypieki | Semlor Jakoś mi te bułeczki znajomo wyglądają :-D

Coś obrzydliwie tłustego by się na tłusty czwartek przydało zrobić, ale chyba na pączki mam największą ochotę :-D

Maciejkaa najwazniejsze żeby Maleństwo było zdrowe. Ale przyjęło się, że to Jaś - i w rodzinie i wśród znajomych. Jak się okaże dziewczynka na nas USG zmienimy na Janinę ;)

cwietka mi po głowie chodza faworki, ale nie zmobilizuję się do robienia. Pewnie z Mężusiem wybierzemy się gdzieś wieczorkiem w tłusty czwartek. A pączki będziemy mieli w pracy :) MNIAM!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
IzaV - lajknięte. Ale powiem Ci, że ceny jak na polskie realia masz wysokie :-(

Eweli - u mnie w domu faworki to była cała produkcja, przy której były potrzebne wszystkie 4 osoby :-D Tata wałował i kroił ciasto, my z siostrą przekładałyśmy przez dziurkę i mama smażyła. Dlatego nie wyobrażam sobie tego sama robić :-D Jak dzieci podrosną, to nas akurat będzie odpowiednia liczba do faworków :-D
A na pączki mam ochotę takie domowe. Mniam. Bo tak rzadko jem, że nie chcę się na jakieś dmuchane nie-wiadomo-co naciąć :dry:

Franekkimono ibuprom absolutnie nie!! nie wolno brać nic co zawiera ibuprofen.. można tylko te z paracetamolem.

Margo ja genetyczne miałam przez brzuszek i mój lekarz prowadzący powiedział, że mogę iść z mężem ( bo byłam u innego gina). Pani jak zobaczyła męża w poczekalni to go baaardzo zapraszała, więc to super widok dla małżonka :)

Ewcik a TY tą swoją pracę to sobie może jeszcze raz przemyśl, bo się kobito wykończysz..

a ja po wizycie, powiedziałam ginowi, że nie wytrzymie miesiąc bez niego, żeby dzidziusia nie podglądnąć to się zaczął śmiać i kazał wskakiwać na podglądnięcie.. serducho bije!! tyle chciałam zobaczyć :)
aaa i jak nie ma żadnych plamień to zezwolił na mały sexik ah ahhhh a taką miałam chcice przez ostatnie dni, pewnie będzie strach, ale może spróbujemy :D

reklama
Do góry