reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

reklama
Ja już nie wiem czy gorsze ptasie mleczko czy frytki, ale mój mąż się cieszy, bo jak przed chwilą zerknął ile zeżarłam ;) tego ptasiego to skomentował, ze nadrobiłam kalorii za cały tydzień.
A Ty Iza idź spać, bo później siedzisz po nocach, śpisz do 14, jesteś nieaktywna z rana i nie wiesz co się dzieje na forum a później narzekasz, że Ci ciężko nadrobić ;P hehe...
Ja idę spać. Jak mnie paw nie zbudzi o 6 to pewnie znów wstanę o 11 i też będę narzekać na Waszą nadprodukcję :D
Do jutra!

P.S.
Aaaaaaa....subway......aaaaaaaa....<ślinotok>

Ja już od godz w pozycji zasypiajacej tylko podgladam was na komie i czytam jakieś bzdurki przed snem...taki rytuał ^^ jak nie pracuje i nie korzystam z energii to i tak przed 1am nie zasne :))

ja tez mam miesowstret, tylko szynke parmanska, parowki i kielbaski suche z orzechami wchodza, a kurczaki u mnie są wręcz obrzydliwe i już chyba ze 4-5lat nie jadłam :/

do juterka laseczki
Bonne nuit

Bry!:-)

Zenia, na czas robienia zdjęć rozstępów nie było, ale za to pod koniec ciązy pojawiły się z dnia na dzień dosłownie:wściekła/y: i niestety nie ominęły mnie....

Witaj Semi!:-)

Margo, toś tym sledziem dogodzila mężowi:-D

Agata, kciuki zaciśnięte! Zdaj szybciutko relację co i jak...:tak:

Coś mnie wczoraj głowa zaczęła bolec... nie wiem czy to jednorazowy wybryk czy tez się na jakieś choróbsko zbiera...:szok: no i oczywiście w domu żadnego paracetamolu nie mialam...:cool:

Cześć Kobietki

Właśnie wstałam i czytałam wasze posty i wiecie do jakiego wniosku doszłam? Że cierpicie na bezsenność hihi Ja o 21 już wchodzę w pierwszą fazę snu a śpię jak zabita bo budzę się dopiero o 9 rano :tak:
Dzisiaj o 12.20 mam wizytę u lekarza, trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok A tymczasem zbieram się do kosmetyczki. Buźki i do sklikania ;-)

hejka!

Ale naprodukowałyście wczoraj.....

Agata- czekamy na relację z wizyty!

Witam nowa sierpnióweczkę :)

a ja jeszcze a propos porodu z mężem. Pierwszy poród był dla mnie "zaskoczeniem", bo pojechałam do szpitala gdzie pracował mój lekarz prowadzący na KTG w 37/38 tc. Lekarz podłączył ok. 13.00 KTG i tak leżałam ze 30 min. Co chwile przychodził i mówił, że jeszcze troszkę musze poleżeć. W końcu przyszedł, kazał mi usiąśc spokojnie i powiedział, że dziecko ma wysokie tętno (190-195) i z takim tętnem dziecka nie może mnie ze szpitala wypuścić, więc musze zostać. Zadzwoniłam do męża, żeby mi jakieś rzeczy przywiózł, a w miedzy czasi epołożyli mnie na porodówkę, żeby zrobić test oksy czy będą jakies skurcze (bo ja się czułam świetnie i żadnych skurczy nie czułam). Położyli mnie o 14.00 na sale porodów rodzinnych, przyszła dr z porodówki, zbadała mnie i mówi, że tętno dziecka się uspokoiło. Więc ja się pytam, czy w takim razie moge iśc do domu (bo to był piątek). Dr powiedziała, że poczekamy jeszcze troche i zobaczymy, ale raczej na weekend mnie zostawia. O 15.00 odeszły mi wody :szok: i dr mówi że napewno dzis już nie wyjde i napewno nie sama :D
Mąz dojechał z rzeczami dopiero ok. 17.00, bo były mega korki, ale cały czas wisieliśmy na telefonie bo ja miałam skurcze co 4-5 minut :) i niestety cała noc się meczyłam, mąż jak widział że się skurcz zbliża na monitorku od KTG, wstawał z fotela i mi masował miednicę i plecy na dole, bo przez cały czas miałam bóle krzyżowe ;/ pytał tylko: mocniej? słabiej? gdzie jeszcze? a potem co 2 sekundy mó mówiłam, jeszcze tu, i tu i biedak sam już nie wiedział gdzie ma mnie masować :) a synek urodził sie dopiero o 5.45 więc całą noc mąz mnie masował.
Teraz też, od razu mi powiedział zebym sie dowiedziała czy w szpitalu w ktorym teraz bede rodziła jest poród rodzinny i jak to wygląda bo on chce byc.
tylko zobaczymy czy się to uda, bo ktos z synkiem bedzie musiał zostać :)

Hyhy :) ja tez wczoraj o 21 byłam padnięta a kilka minut po 22 lezałam w łożeczku :-)...
Pomimo tego, że leże cały dzień i mam spiączkę w dzień to wieczorem bez problemu zasypiam :-) padnieta jak bym cały dzień cieżko przepracowała :szok:...
Dziewczyny...:-) dostaliśmy jakiś czas temu od znajomych torcik z pieluch...no i ja myślałam, że są tam same pieluszki :tak:...a dzisiaj postanowiłam zagłębić się w paczkę:tak:no i mamy pierwsze ubranka dla maluszka...ale fajne,maluśkie słodkie :-)
1ed5b2f98cae6ae0gen.jpg
b94c036cdcfbfe2agen.jpg

Załączniki

• 178957d8cd4c3fedgen.jpg
    178957d8cd4c3fedgen.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 39
  • 91975083030f4456gen.jpg
    91975083030f4456gen.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 25
  • bef385f5e47f5bf6gen.jpg
    bef385f5e47f5bf6gen.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 22
  • 10d0d6ed063cc0c1gen.jpg
    10d0d6ed063cc0c1gen.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 22
  • 711659356055bd9dgen.jpg
    711659356055bd9dgen.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 22
  • 9cbb3f7278b3f994gen.jpg
    9cbb3f7278b3f994gen.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 22
  • b8a9ebe21ffa7e6fgen.jpg
    b8a9ebe21ffa7e6fgen.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
reklama
Agata , Madziula, kciuki za wizyty zaciśnięte...:-):-)
U mnie już po śniadanku... Wczoraj już z Wami rady nie dałam bo jak Was czytałam to tylko ojedzeniu myślałam...:-)
Loleczka, mnie też głowa boli mam wrażenie że to ciśnienie.. Kurczę cały czas pada... chcę już wiosny. Ja też spać nie mogę, wczoraj do 1 oglądałam "odwróconych zakochanych " na kinomaniaku... a później i tak dalej spaCć nie mogłam...A rano o 8 pobudka, bo młody do kina ze szkoły i "mamo , daj kasę"..Na szczęście dzisiaj idę na plotki do koleżanki.. Matko, jak ja tęsknię do ludzi...:rofl2:.. All-me, ​super ten tort, a ciuszki słodziusie... Słyszałam o tych tortach z pieluch...

Ostatnia edycja:
Do góry