reklama
IzaV - a co czegoś Ci brakuje?
Ja rodzić zamierzam znów z mężem. On ze mną też. Może i bardzo mi sie nie przydał i biedaczek nie wiedział, co robić, żeby mi pomóc, bo na głaskanie po brzuchu, które namiętnie uskuteczniał, reagowałam wzmożoną agresją Ale był i to było najważniejsze :-) No i strzegł, żeby nam Idy nie podmienili bo miałam taką schizę, bo równocześnie ze mną rodziła inna laska i dzieci w tym samym momencie przyszły na świat.
Loleczka- fajne zdjęcia. Też robiłam takie z brzuchem od góry :-)
Ja rodzić zamierzam znów z mężem. On ze mną też. Może i bardzo mi sie nie przydał i biedaczek nie wiedział, co robić, żeby mi pomóc, bo na głaskanie po brzuchu, które namiętnie uskuteczniał, reagowałam wzmożoną agresją Ale był i to było najważniejsze :-) No i strzegł, żeby nam Idy nie podmienili bo miałam taką schizę, bo równocześnie ze mną rodziła inna laska i dzieci w tym samym momencie przyszły na świat.
Loleczka- fajne zdjęcia. Też robiłam takie z brzuchem od góry :-)
Margo25
Fanka BB :)
Cześć Semi, rozgość się Ty jesteś z tych pracujących czy już leżących?
IzaV ja dzisiaj przeszłam siebie na forum. Widać, że jest mi trochę lepiej ;P Dziś zrobiłam nadprodukcję postów. Jakoś się tak wkręciłam, ze przeglądałam inne wątki tak bardzo się wciągając, że spędziłam tutaj chyba cały dzień!
IzaV ja dzisiaj przeszłam siebie na forum. Widać, że jest mi trochę lepiej ;P Dziś zrobiłam nadprodukcję postów. Jakoś się tak wkręciłam, ze przeglądałam inne wątki tak bardzo się wciągając, że spędziłam tutaj chyba cały dzień!
Ostatnia edycja:
IzaVarsovie
czesc Paulino miejsca u nas pod dostatkiem (w szczegolnosci ze dzis wszystkie mamusie wywialo gdzies, zazwyczaj nasze forum przypomina jarmark z przekupkami)
bosssz wlasnie zrobilam sobie 4kanapki 1dzem malinowy, 1dzem brzoskwinowy i 2 ze sledziem (z jablkiem, cebula i smietana) tragedia hahaha
przepis na sledzia wrzuce do mniam mniam bo wyszedl pychota
margo to udal sie spokojny dzien, czy dalej zygando?
eh moja kolezanka wlasnie zaczela rodzic haha od 15 skurcze i chyba teraz juz sie zaczelo na powaznie ^^
bosssz wlasnie zrobilam sobie 4kanapki 1dzem malinowy, 1dzem brzoskwinowy i 2 ze sledziem (z jablkiem, cebula i smietana) tragedia hahaha
przepis na sledzia wrzuce do mniam mniam bo wyszedl pychota
margo to udal sie spokojny dzien, czy dalej zygando?
eh moja kolezanka wlasnie zaczela rodzic haha od 15 skurcze i chyba teraz juz sie zaczelo na powaznie ^^
Ostatnia edycja:
Margo25
o fuuuu :/ Iza, jak możesz?!
Ja zjadłam dziś kajzerkę z żółtym serem i suszonymi pomidorami, to jest mój sukces! To chyba zasługa leków przeciwwymiotnych, ale nie zamierzam o tym myśleć dobra buła była :-)
Ja zjadłam dziś kajzerkę z żółtym serem i suszonymi pomidorami, to jest mój sukces! To chyba zasługa leków przeciwwymiotnych, ale nie zamierzam o tym myśleć dobra buła była :-)
Semi - witaj i czuj się jak u siebie na jarmarku
IzaV - bleee! To pod zachcianki ciążowe podchodzi ewidentnie.
Ja ciągle nie wiem czy jestem głodna, czy nie. Kolację zjadłam, ale jakoś tak mnie jeszcze ssie. Tylko ochoty na nic niet, ale wepchnę chyba jakąś bułę w siebie przez zdrowy rozsądek - żeby po nocy nie łazić z burczącym brzuchem.
IzaV - bleee! To pod zachcianki ciążowe podchodzi ewidentnie.
Ja ciągle nie wiem czy jestem głodna, czy nie. Kolację zjadłam, ale jakoś tak mnie jeszcze ssie. Tylko ochoty na nic niet, ale wepchnę chyba jakąś bułę w siebie przez zdrowy rozsądek - żeby po nocy nie łazić z burczącym brzuchem.
To jeszcze co do męża przy porodzie - mój jakoś wiele też nie robił ale chodziło właśnie o to, żeby w tym trudnym momencie i w tym obcym miejscu przy mnie był. Ale był na prawdę super, dzielnie znosił jak na niego wrzeszczałam :-) I chodził do położnych, pytał o różne rzeczy, nawet próbował mnie zmusić żebym wzięła znieczulenie, chociaż ja nie chciałam
Semi - witaj :-)
Weźcie nic nie piszcie o jedzeniu! Tak się dziś objadłam słodkiego, że chyba przez tydzień na słodycze nie spojrzę
Margo - cieszę się, że mdłości dały Ci w końcu choć trochę odpocząć
Semi - witaj :-)
Weźcie nic nie piszcie o jedzeniu! Tak się dziś objadłam słodkiego, że chyba przez tydzień na słodycze nie spojrzę
Margo - cieszę się, że mdłości dały Ci w końcu choć trochę odpocząć
Ostatnia edycja:
zaczarowana79
3*mama :-)
Witaj Semi, imię pierwsza klasa Paulina, Jak moje:-):-)Ja to chyba zacznę zamykać lodówkę na kłódkę... Nawet nie ze względu na siebie ale stwory głodomory, które o 22, przemykaj do kuchni po paróweczkę...:-) A mi też kłóda nie zaszkodzi bo cigle głodna chodzę, a sama nie wiem co bym zjadła ... Na szczęście jeszcze rozsądek wygrywa... :-)Iza, co to za mieszanka wybuchowa? ŚLedź i dżem? ŁO matko....:-)
IzaVarsovie
ej no nie na jednej kanapce ten dzem i sledzie
z reszta zaraz podam wam przepis bo sledzik jest pycha
z reszta zaraz podam wam przepis bo sledzik jest pycha
reklama