R
RudaA
Gość
Maciejkaa - to daj znać jak przytyjesz, to i ja wejdę bosą stopą na swoją zimną wagę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też sobie tak obiecywalam w pierwszej ciąży... nawet poczyniłam pewne kroki jak już było za duzo odrzuciłam słodycze i ostrożnie zdrowo jadłam i jak zobaczyłam że przez m-c przytyłam 4 kg- a nie 2 jak w poprzednich mcach doszłam do wniosku, że nie ma na to reguły i nic nie poradzę... nawet w szpitalu kilka razy leżałam i słabo jadłam, a kg leciały i leciały;/liczę na to...waga pokazuje 62kg obiecalam sobie ze do końca ciąży mogę przybyć max 15kg! Pierwszy trymestr pierwsze +5kg -check!
ja mam mdłości i kg na plusie, wiec chyba najgorsza wersja...Uff dziewczyny, wreszcie nie czuje się samotna hehe te wasze mdłości i zagubione kg trochę mnie dolowaly