reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Maciejka- ja mam apety caly dzien ale wieczorem to juz przesada. wczoraj o 24 jadlam przeciez to grozi straszna otyłoscia , ale co jak żołądek do kregosłupa przyrasta i chce jesc....
A placuszki pycha ale bede pic po ty sosie czosnkowym:szok:

reklama
@ewirut...ty jesz o 24h ja do 24h lol cały dzień...nie jestem w stanie sobie odmówić...i jem głownie śmiecie, dziś pizza peperoni i chlebki czosnkowe, milka z orzechami popita sokiem z grejfruta czerwonego,bo chcialo mi się kwasnego i słodkiego tragedia...może jak przestanę pracować będę miała mniej pokus, bo będę daleko od sklepów a ja jestem leniwa żeby jechać do centrum bo mam zachcianki :) liczę na to...waga pokazuje 62kg obiecalam sobie ze do końca ciąży mogę przybyć max 15kg! Pierwszy trymestr pierwsze +5kg -check!

Mi też na wieczór chce się bardziej jeść. Heh, im dalej w las tym ciemniej;-) Ale czekam z moim głodem, bo mężuś ma mi od swojej mamy pierogi z mięsem przywieźć. I zjem je z masą podsmażanej na maśle cebuli :evil:

Aaaa, nic nie mówicie o jedzeniu! :-D Ja od niedzieli nie mam mdłości i najchętniej non stop bym jadła. I niestety też mnie ciągnie do niezdrowych rzeczy, staram się nie ulegać, ale już mc donalds i kilka razy pizza zaliczone :eek:

Agata - jak ja bym zjadła takie pierogi z mięsem, mniam! :-)

Iza - jako, że pierwszy trymestr powoli dobiega końca to będą kończyć się mdłości i kilogramów będzie przybywać coraz więcej :-D

Ja na poczatku uwielbiałam ostra zupke chińska kurczakowa wogole takie rozne smieci do jedzenia to zawsze uwielbiałam a teraz staram sie to ograniczyc, żeby dzidzi nie zaszkodzic, Ogólnie to jem dużo owocow i pije kubusia choc juz mi nie smakuje tak jak wczesniej. Ale za to woda gazowana jest zarabista - choc słyszałam , że w ciazy nie wolno . A jak pytałam lekrza to mówi że można pic jak nie ma sie po niej wzdec a ja ich nie posiadam wiec chyba jest ok ..:-)

Aaaaaaaaaa a placki!! Mission impossible! W holandii ne a dobrych ziemniakow! Aleee bym zjala..mmmmm

Mnie powiedziano ze to tylko w kierunku ZD

ZD jest po prostu najlatwiej oznaczyc. Ale nie jest to badanie na ZD ale wykluczajace abberacje chromosomowe :) jestem tego pewna :)

reklama
Do góry