reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

reklama
Ewirut- niestety raczej potwierdzam. Gorąca, długa kąpiel rozszerza naczynia krwionośne, przez co też spada ciśnienie krwi, a to jest średnie dla bąbla.
Koleżanka przecholowała z gorącą kąpielą i wylądowała w szpitalu, bo jej się lekko łożysko zaczęło odklejać, a była w 20 tygodniu. Nie warto ryzykować dla chwilowej przyjemności. To samo tyczy się sauny...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mnie na placki ziemniaczane naszło w niedzielę. Taką miałam na nie ochotę, że ściągałam je prosto z patelni i od razu jadłam :-D

A z kąpielami też potwierdzam, że nie wolno za gorących, mi też strasznie tego brakuje :-(

U mnie prysznic, więc i tak nie ma szans na dłuższe leżakowanie.

Mnie natomiast trochę martwi, że musiałam w tym sezonie zimowym zrezygnować z łyżw :-(

Ja mam mega apetyt od początku ciąży przez to ze mdłości mnie ominęły zupełnie. Ale o dziwo gdy dziś stanęłam na wadze u gin to waga była taka sama jak przed dwoma tygodniami :-)

AAaaaAAAA ogłaszam wszem i wobec, że serducho BIJE!!!! mamy 46 mm i dzisiaj dzieciątko młodsze, heh wg usg 11t3d..
jeszcze przeżyć tylko te genetyczne w poniedziałek i chyba zaczne cieszyć się ciążą dziewczyny!!!

bardzo dziękuję każdej z was za kciukasy!!

a w ramach dobrych wiadomości jedziemy sobie jutro z mężem w góry, on na deskę a ja pospacerować więc nadrobię was dopiero w niedzielę

marzycielka - a czemu zrezygnowałaś? Ja jeździłam (mocno rekreacyjnie co prawda) w tym roku i było w porządku. Wybierałam wieczorne godziny, żeby tłumu nie było i heja :tak:

Maciejkaa - u mnie też w miejscu stoi, też uważam, że to raczej niemożliwe :-D

Iza - ogromne gratulacje!:tak:

reklama
Do góry